Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karmaloser

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek jelentős része azért kezd el sportolni, mert elégedetlen az alakjával. Közülük is a legtöbben vélt, vagy valós túlsúlyuktól szeretnének megszabadulni. Szinte minden héten látok egy-két új arcot a teremben, akik zavartan izzadnak valamelyik kardió gépen. A többség odáig jut el…..
karmaloser 2017.08.01 16:23:47
@BobbyEwing: AAAAAAAa, ezt en akartam beirni!
Fontos: Én azokat a filmeket tekintem 2016-osnak, amelyeket valahol a világon, akármilyen keretek között jövőre mutatnak be legelőször, vagy egyszerűbben fogalmazva az IMDB-évjárat az, ami számít, NEM a magyar premier! Listám második részében még mindig nem jutunk el az általam…..
Az 1952-ben született Claudio Edingert az késztette a szellemileg sérült betegek fotózására, hogy végignézte Alzheimer-kóros nagyanyja állapotának romlását. Amikor 1984-ben hazalátogatott, korábban karizmatikus nagyanyját ágyban találta, aki akkor már pelenkát hordott,…..
Magyar Asztal Vegán 2015.11.05 14:00:00
Rengeteg okom van arra, hogy ne kedveljelek, kedves Vegán Olvasó. Nap, mint nap egyre több, és több muníciót adsz, adtok arra, hogy pusztán szubjektív véleményetekre alapozott álláspontotokat egy szakavatott ember kikezdje. A legbosszantóbb tulajdonságod, hogy a létező összes…..
karmaloser 2015.11.06 15:24:08
@Imre Laci: Ha eszel hust, akkor husevo vagy. Nem biologiai besorolasnak szantam, ez szimplan egy teny. Lehet, rosszul fogalmaztam.

Latod, nem mondtam, hogy az allatok miatti szolidaritasbol nem eszek hust, mert ez nem igaz. Ez a te eloiteleted, amit rameroltetsz.
A macskaimnak es kutyaimnak viszont adok hust, hidd el, a haziallataimnak jo dolguk van.
karmaloser 2015.11.06 15:29:21
@Imre Laci: Mert nem szeretem.. :)