Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiramitsa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a filmipar, hanem a reklámipar is egyre jobban megkedveli Magyarországot, és egyre szívesebben helyezi ide a forgatásait. Nem is csoda, hiszen nemcsak az ország sokszínű, de a fővárosnak is rengeteg arca van. Könnyedén lehet itt egymáshoz közeli helyszíneken századeleji…..
Imádom a MacBook Pro tápcsatlakozóját, hiszen sokkal könnyebb bedugni és kihúzni, mint egy hagyományos laptopét. A mágneses felület beszippantja a fejet, és meg is tartja, amíg oldalirányú erőhatás nem éri: ha például megrántom a kábelt, nem esik le a laptop az asztalról, a…..
kiramitsa 2010.07.18 10:20:59
Kész, eddig vártam, és a következő napokban döntésre fogok jutni. Az iPhone 3GS és a Nexus One merült fel, mint lehetséges kiszemelt prédák. Az elmúlt időszakban egy sok pro és kontrát olvastam, hallottam mindkét telefonról. Ám továbbra sem tudtam nyugodt szívvel eldönteni,…..
kiramitsa 2010.03.17 13:11:44
Nehogy már a kommentek alapján döntsél, hogy mi a tuti vétel...
Gondolom hallottál mind a két oldalról jót-rosszat, jobb esetben mind a két készüléket fogtad már a kezedben. Ez a videó is (
www.youtube.com/watch?v=tuVyExV8SYo) nagyjából azt mondja, hogy kinek mi a fontosabb, az alapján döntsön.
Nem is értem, hogy miért kérdezed, hogy hol lehet olcsón venni...Egyrészt ha nem akarsz jailbreakelgetni, és szívni vele, akkor nincs más választásod, megveszed a magentánál. Nexus one ebből a szempontból jobb, mert alapból tudsz venni kártyafüggetlent, de azt megnézem, hogy hol fogod érvényesíteni a garanciát.
Dönts saját belátásod szerint, annyira azért nem bonyolult a kérdés, mint gondolod elsőre.
Egy érdekes tortát dobott nekünk a Nielsen. A 2009 második negyedévében készített vizsgálat arra kereste a választ, hogy az iPhone 3G vásárlói korábban melyik gyártó termékeit használták. A táblázatból kiderül, hogy elsősorban a motorolások váltottak, a samsungosok csak a…..
Végre egy gondolkodó csatorna! A Litkai Gergely vezette hazai Comedy Central gondolt egy merészet, és végre kijátszotta az egyik legnagyobb aduját, a náluk futó Southpark sorozatot. Ugyan nem bonyolították túl a dolgot, de ebben az esetben egy kis üzenetküldő alkalmazás…..
Először is nézzük meg együtt a (nagyon hosszú) videót, aztán majd jól le is írjuk, mit gondolunk a Google újabb nagy dobásáról... Az emailt máskor és másra találták fel, mint a csetet. Ám az online kommunikáció az elmúlt években olyannyira életünk részévé vált, hogy…..
kiramitsa 2009.05.29 12:19:04
Nem nagyon szeretek panaszkodni. Főleg postban nem. Főleg olyan témában nem, ami csak nekem fáj. Ám mégiscsak arra érdemesnek gondolom, hogy legyen itt erről egy post, mert egyszerűen nem értem, hogy hogyan lehetséges valamit ennyire szerencsétlenül menedzselni.Ugye történt, hogy…..
Azt vettem észre magamon, hogy a reklámok böngészése, a posztesélyes anyagok válogatása közben olyan mennyiségű felesleges információ raktározódik el bennem, aminek a negyedét sem akartam soha tudni. A kommentekből ítélve sokan vannak még így ezzel rajtam kívül. Nekik…..
kiramitsa 2009.05.14 11:09:28