Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-mil

1 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapest legszebb tere volt a 40 évet élt Döbrentei. Díszes bérpalotáit urbanisztikai fejlesztések miatt lebontották, ám helyükön nem egy modern fürdőváros, hanem az Erzsébet híd vasbeton felüljárói kacskaringóznak. A japánkerttel díszített Döbrentei tér nyugati oldala 1915-ben. (Fotó: Profila.hu)..
-mil 2012.03.25 13:34:55
@csillámpóni: Tényleg nagyon szomorú, hogy ennyi minden kárba veszett, de hát azért ne mondjuk már, hogy "élhetetlen lett mindörökre" :)

Inkább próbáljunk meg vigyázni arra, ami megmaradt és büszkén gondolni arra, hogy BP még ma is építészetileg a világ egyik legegységesebb fővárosa! Ha szépen felújítanánk azt, ami ránk maradt, a fél világ elbújhatna!
Örömmel jelenthetem be, hogy szerény személyem nyerte el azt a többfordulós pályázatot, melynek díja a patinás Reklámfail Blog társszerkesztői állása. Mivel spontán, merész, de mindemellett megfontolt személyiséggel rendelkezem, úgy véltem, egy rövid, lényegretörő…..
-mil 2010.10.20 12:45:32
  ..
Leszokós The very first day 2008.11.30 20:49:00
Ma még egyáltalán nem volt para...Felkeltem a VMG after party romjaiból kb 1kor és teljesen hulla vagyok jól kihúztam mostanáig, még csak nem is kívántam a cigit. Bár feltehetőleg még dolgozik bennem az a huszon egynéhány szál, ami tegnap este fogyott...Kíváncsi vok, h hnap…..