Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nehéz kezdet

6 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Lego egy nagyon ügyes, tradícionális és innovatív játékgyártó. Az évtizedek során számos remek témát, készletet és technikai megoldást is kitaláltak, amelyek megannyi gyűjtőt és Lego kedvelő gyermeket boldoggá tettek. Viszont az innováció és az ötletelés sajnos nem mindig lesz sikeres a…..
Óriás hír hozta lázba a Lost-rajongókat a széria indulásának 10. évfordulóján: Carlton Cuse showrunner szerint a folytatás (vagy legalábbis valami Lost-közeli tévésorozat) elkészítése elkerülhetetlen, mivel a jelenlegi jogtulajdonos, a Disney nagyon szereti a pénzt, amit…..
nehéz kezdet 2014.10.02 20:25:44
@Abdani: ami egyébként a második :)
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
Igen pont 180-an napja nem gyújtottam rá az analóg rúdra, és e-cigit használok. Nem is tudom pontosan miért innen számolom a váltás, talán jobb lenne attól a perctől kezdeni ahol beírtam a Google-ba az ecigi szót. Egy téli reggel volt valamikor december 19-én, és teljesen…..
Jó nagy vihart sikerült kavarnom, elnézést érte. Magyarázkodhatnák de azt hiszem felesleges, nem hiszem, hogy bármit is értenétek belőle. A lényeg teljesen egyedi ahogy az is ki mit tud vagy nem az teljesen változó. Mindenkinek szeretnék gratulálni akinek sikerült leszoknia,…..
Sziasztok Szeretnék megpróbálni egy teljesen új dolgot létrehozni. Huszonhét év dohányzás után majdnem fél éve váltottam E-cigire, mindenféle nehézség nélkül. Nekem ebben az segitett hogy izfüggővé váltam...
        Szeretnék mindenkit kicsit leszállítani a földre az e-cigi nem csodaszer, nem leszoktatási eszköz és nem olcsó. Sajnos kezd ebben a kérdésben is elharapózni a hisztéria a hurráoptimizmustól a káros és veszélyes véleményekig minden megtalálható és a középen…..
    Mint élet szinte minden területén elmondható itt is a méret a lényeg, minél nagyobb annál jobb vagy  tartósabb, na ez sem igaz.  Nézzük mit is várunk el egyszerű a feladat a leves élgőzölese ehhez szükség van egy aksira amelyik az áramot adja a folyamathoz és egy…..
  Minek is váltam a függőjévé ? Az e-cigaretta oldatának más néven :levesnek, löttyinek, eliquidnak. Sokan azt se tudják ez micsoda, jobbnál jobb riogatások jelentek meg a témában. Nézzük mi is ez a folyadék, mitől füstöl, miért teljesen ártalmatlan! A folyadék…..
Varánusz Csicska-törvénykönyv 2011.08.03 05:27:24
Nincs még két hete, hogy a Nemzet Génusza szentséges jobbjában belengette a tervezett új munkaügyi törvényeket. Az eltelt idő alatt nagyjából kiderült, hogy a nép megmentője, a családbarát kormány valójában csicska-törvénykönyvet alkotott. Az üzenete nem bonyolult: a…..
Talán 2007-től kezdve sokat dumáltam egy Olaf Steenfad nevű figurával, aki még Rudi Zoltán mellett volt az MTV elnöki tanácsadója, amúgy tapasztalt német televíziós újságíró és vezető is volt. Volt egy víziója arról, hogy mit kéne csinálni Magyarországon. Gyakran emlegette…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
Kivételesen semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy okosabbak legyünk, csak várni: mához három hétre sokkal többet tudunk majd a magyar politika jövőjéről. A parlamenti választás legfontosabb kérdései április 11-én eldőlnek: (1) kiderül, hogy van-e esélye a Fidesznek a kétharmadra,…..
MEGVAN SÁRVÁR! Köszönjük srácok!Úgy tűnik, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét.Pásztó (Nógrád 2. EVK): 735Dunaújváros (Fejér 3. EVK): 670 környékeBicske (Fejér 7. EVK): 640Orosháza (Békés 6. EVK): 723Székesfehérvár (Fejér 1. EVK): megvan, rágyűjtésSárvár (Vas 4.…..