Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Partus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
Partus 2009.02.11 09:07:29
@Tóta W. Árpád: Árpád! (Nem írom hogy kedves, mert nen érdemled meg!!! Sőt az ÁRPÁD nevet sem szabadna használnod, mivel nem vagy méltó hozzá!!!)
A magyarok "kalandozásai" ha nem tudnád a létfenntartás, terület megőrzéséről szólt.Ha nem "kalandoztunk" volna neked biztosan nem kellett volna megszűletned, mert eltüntünk (MAGYAROK) volna a sülyesztőbe.
Rózsa Sándor lehet hogy "köztörvényes" volt, de megvolt az oka rá, mit, miért tett! Nagyon sokan a mai világban is rabolnák a milliárdosokat, de már nem azt a világot éljük. Sajnos, vagy 'hál Istennek nem tudom. De azt tudom, hogy mint régen, a földesúr sem dolgozott meg a vagyonáért, úgy a mai felső százezer sem tett érte semmit. HAbár tettek LOPTAK, CSALTAK, SANYARGATTAK!!!!
A "Cigók" viszont két generáció óta nem dolgoznak, a segélyt lesik, saját fajtájukat zsigerelik ki, és ha mindez nem elég, szó nélkül agyonvernek, kirabolnak, leszúrnak. gondolkodj el ezen.
És még egy gondolat a végére, remélem nem tartod magad MAGYAR embernek!!!!