Regisztráció Blogot indítok
Adatok
irongo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A széplelkű és semleges szurkolók számára rég volt ilyen egyértelmű a választás, mint a ma esti összecsapás esetében. A Szépség a Szörnyeteg ellen; a legkisebb királyfi az olajbűzös tüzet okádó sárkány ellen; a totális futball a totális antifutball ellen, hallhatjuk az…..
irongo 2009.05.06 21:39:03
@realfan: A Chelsea nem a recreativo és társai, aki ellen messi képes valamire .. ő egy ibra kaliberű csatár aki bajnokságot tud nyerni a csapatának, de C-hez pl. sose nő fel, hogy BL-(eke)t nyerjen
Az elnyújtott harmincharmadik után egy háromnapos harmincnegyedik következik. A bajnoki címért  eséllyel küzdő csapatok közül az éllovasnak lesz a legnehezebb dolga, de a Pool kieső jelölthöz, a Chelsea meg nemzetközi szereplésért küzdő csapathoz látogat, vagyis tuti három…..
irongo 2009.04.25 20:03:08
@Woland: Ronaldo 2. gólját pedig érvénytelenítsük, mert levette a mezét nem? A legjobb az lenne, ha te vennéd le a szemellenzőt .. Mit reméltél, hogy 2 kapuralövéssel megnyeri a meccset a tottenham ??
Még sünözéstől zeng a fülünk, de már itt az újabb angol bajnoki forduló. Jelen esetben a harmincegyedik. Azoknak, akiknek már fogalmuk sincs, hogy ki kivel van, egy gyors helyzetjelentést. A Manchester United áll az élen, egy ponttal megelőzve a Liverpoolt, néggyel a Chelsea-t, de…..
Túl vagyunk Gallas lesgólján és a kupasorsoláson is. A United, miután kiörülte magát a nyoni sorsoláson, a Fulhamen akarja levezetni minden frusztrációját, amit múlt héten összeszedett. Üldözői egytől egyig nehéz feladatot kaptak. A Pool a Villát fogadja, a Chelsea a White…..
Még meg sem száradt a tinta az összefoglalón, még el sem érte csúcspontját a Pool-MU vita a kommentek között, máris robog tovább a Premier League. A 24. forduló érdekes meccseket ígér a táblázat elején és végén is. Kiemelkedik a Chelsea vendégjátáka az Anfield Roadon, de…..
irongo 2009.02.01 12:58:57
@Csöncsön: Te meg ne csodálkozz, ha sokan téged röhögnek ki. Aki a Pool támadójátékát ajnározta, meg hanyatt van esve a Barca hazai produkciójától. Egyért imádkozz: hogy ne kerüljünk ismét össze, mert a szuper-támadójátékáról-nevezetes-Barca véletlenül 2 meccs alatt megint nem lő gólt ...
Nou San Trafford City - United LIVE 2008.11.30 14:08:00
Megígértük, küldjük a nótát. Élő közvetítéssel jelentkezünk a manchesteri derbiről. A szerkesztőséget megfeleztük, így hármasban izguljuk végig a várhatóan parázs összecsapást. Lássuk bevezetésül, ki és mit vár a vasárnapi ebéd után. heinrich: igazából semmit!…..