Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lekvárosbukta

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki a laza 14 év várakozás után már nem bírja ki a megjelenésig hátralevő egy hetet, és nincsenek erkölcsi aggályai a warezolással kapcsolatban, már futhat is a torrentoldalak irányába nagy sebességgel, mert pár órája kikerült a netre a Duke Nukem Forever kalózverziója. Persze…..
Küldte: T. Viktor..
IDDQD Moss kezet játék után! 2011.04.08 18:13:58
Bocs, hogy mostanában ritkásabb a frissítés a blogon, napfolttevékenység van, közel-keleti helyzet, zuhan a japán tőzsdeindex, és igény szerint még tudok gyártani egyéb hiteles kifogásokat is. Aki ezekre nem kíváncsi, annak van egy vadi új Duke Nukem Forever teaserünk, sok…..
lekvárosbukta 2011.04.10 19:51:53
A Való Világ hétvégi párbaja előtt azon morfondíroztam, hogy vajon mi a fenéért kell a villalakóknak felkészülniük a párbajra? Egészen pontosan milyen felkészülést igényel az, hogy ott üljön a zember egy székben, és nézzen maga elé báván, meg kis szívecskéket rajzoljon a…..
lekvárosbukta 2011.02.14 11:46:18
@GaZe: Szomorú mi gaze, akkor fröcsöghetnél, hogy rasszista köcsögök.
IDDQD Left 4 Super Mario 2011.02.07 13:13:00
Ha mindig is vágytál rá, hogy shotgunnal menj neki a Super Marionak...  ...már nem kell sokáig várnod, készül a nemhivatalos L4D-mod...
lekvárosbukta 2011.02.07 18:30:52
Jó, eddig is sejtettük, meg ha józan ésszel belegondolunk, érthető is, hogy amikor a VV lakóit kieresztik a ketrecből oda, ahol nincsen minden nyilvános vécé bekamerázval, azaz a nagyvilágba, akkor az események nem feltétlenül úgy kerülnek rögzítésre, ahogy spontán történtek…..
Az RTL Klub azt még mindig nem árulja el, hogy kik lesznek a műsorvezetői a hat év után újraélesztett valóságshow-nak, de az legalább már kiderült, hogy november 20-án, celebekkel rajtol a VV4, és feltehetően napi műsor lesz.Az első fázisban hat celeb költözik be a villába,…..
lekvárosbukta 2010.11.02 17:39:50
Elsőre nagyon aranyos és jó ötletnek tűnik, hogy cicákkal reklámozzák ezt a skandináv bútormárkát. Másodikra viszont már elgondolkoztató, hogy ez mennyire jó vajon a macskáknak? Mennyire felelős állattartó az, aki egy közepes méretű hordozóba bezsúfol órákra öt-hat…..
Aki lát valami különbséget, az szégyelje magát! Ejnye bejnye, miért nem lehet csukott szemmel hinni a reklámoknak?..
Egész nyáron másról sem szólt a tévés szakma, mint az Event-Lost párhuzamról, itt az utód, mondták, ez majd odabasz, fogadkozott az NBC, és úgy szórta a lóvét a marketingre, mint bolond kisgyerek a cukorkás bódéban. A szkeptikusok erre csak legyintettek, az óvatos kritikusok…..
Na ez már tényleg kellett, mint galambnak a tiszta búza. Elképzelhetetlen mennyiségű egy-kétmondatos modorosságot, cikket, képet, meghívót küldtök - de hát a napi 3-4 facebookos bejegyzésnél több nem nagyon fér el ott.Így kaptok hát egy (illetve még jó pár)…..
A literal trailer egy közepesen ismert online mém, arról van szó, hogy veszünk egy mozi (vagy éppen játék-) trailert, és új hangsávot keverünk alá, amiben a narrációban kizárólag csak arról van szó, ami éppen látható a képen. És ez vicces. Főleg ha az egész ének formában…..
Szervusz Tibi! Idei első, Balatonra vezető utam során felfigyeltem az egyik kis vasi faluban egy álldogáló emberre, aki hadonászott és közlekedési rendőrösdit játszott. Mivel nem ez volt az első alkalom, hogy önkéntes forgalomirányítókat látok - hozzácsaptam őket az eddig…..
lekvárosbukta 2010.07.31 13:21:11
@insert random: az erőltetett fos kategóriába
IDDQD Szerdai retro: Neverhood 2010.07.28 16:06:00
Egészen egyedülálló játék múlt heti szavazásotok választottja, a The Neverhood (Japánban Klaymen Klaymen néven ismerik). Pedig műfaját tekintve egyszerű kis point-n-click kaland, nem nagyon emlékeznénk rá, ha nem lett volna nagyon vicces és az alkotói nem gyurmából készítik…..
 Ez egy kevert egyperces - de így az idei nyár lassankénti begyűrűzésével mindkét fajtából látunk eleget az utcákon, szerencsére. Harács Józsefnek köszönjük szépen mindkettőt, a két rövid összeállítás pedig klasszis - kellett már ez is.   Hardcore-biciklis/…..
lekvárosbukta 2010.06.29 09:36:36
lekvárosbukta 2010.06.29 10:40:50
@Modor Tibi:

Nem tudom és nem is akarom megváltoztatni. Csak jeleztem, hogy itt ennél minőségibb kommenteket lehet olvasni. Na persze nem el szopó eliastól.
IDDQD E3 csibék: Gina és Amber 2010.06.18 12:57:00
Velük nem tudtam interjút készíteni, mert hosszú sor állt előttük, folyamatosan fotózták őket. Viszont mondanának valamit nektek: Egyébként ők a GameCrusht reklámozzák - tudjátok, ez az az ellentmondásos szolgáltatás, amin jó csajokkal lehet játszani pénzért. Volt egy…..
lekvárosbukta 2010.06.18 15:34:17
Pár napja járta körbe a szaksajtót a játékpiacon elég alapos felméréseket készítő NPD Group elemzőcég új, Gamer Segmentation 2010 című tanulmánya. A majdnem 19 ezer játékos megkérdezésével készült felmérés leginkább meghökkentő eredménye az, hogy a játékosok 4…..
Amikor nyolc nappal ezelőtt, közvetlenül a Fehérvár–Jesenice jégkorongmeccs után azt írtam, engedjék szárnyalni Léderer Ákost, a legkevésbé sem arra szerettem volna utalni, hogy hadd repüljön. Ehhez képest főnökei majdnem kirúgták szegényt. Történetesen az év…..
Aki nem bírja ki szerda hajnalig, az klikkoljon ide, és nézze míg az ABC le nem veteti. A minőség elég tré, és a hang is rossz, de biztos lesz, akit érdekel. Kommentekben NINCS spoilerezés. Ja, és ez nem a hivatalos premier volt, hanem az ünnepi, Hawaii-n...
Az ötödik évadra ugyanúgy nyolc hónapot kellett várni, mint a negyedikre, és ez kétmillió rajongójába került a sorozatnak: a kritikusok szerint zseniális negyedik évad után ennyivel csökkent a Lost nézettsége. A 11 milliós átlag persze 2009-ben nem is olyan rossz, igaz ezzel a…..
lekvárosbukta 2010.01.30 16:01:07
@sixx: Jaja vágom. De én nem nevezném megrontásnak, sokkal inkább 'tanításnak'. Amúgy ez a black rockos ötleted nem is hangzik rosszul. Bízom benne, hogy sok ilyen apró kis puzzle kerül a helyére és nem csak lezavarják valami main storyval.
lekvárosbukta 2010.01.30 16:10:07
@aribeth: Szerintem ezeket Ben, a 'megrontás' nélkül is megtette volna.

Én személy szerint, valami olyasmit tudok elképzelni, hogy Ben anyja eredetileg a szigeten élt, de amikor terhes lett valamilyen oknál fogva elszökött. Lehet pont Richard Alpert segített neki a szökésben, mert tudta előre, hogy Ben elég nagy zavart fog okozni a sziget életében (Lehet ezért volt ennyire gondterhelt, amikor arra kérték, hogy mentse meg bent -hisz így végérvényesen öszekötötte Bent és a szigetet-) Utánna összeállt Ben 'apjával' aki azt hitte, hogy Ő ejtette teherbe.
lekvárosbukta 2010.01.30 16:18:07
@Thrasher: Haha, valóban elragadott a hév.
Természetesen ismét csak az USA-n kívülről, a korábban már bemutatott sakkos, spanyol trailer mellé jött egy izraeli is, a kérdés meg persze jogos: miért nem tudnak a jenkik ilyen jókat készíteni? Az ugrás után a sakkost is megmutatjuk, mert nem lehet megunni. ..
A sokszereplős, összetett sorozatok előszeretettel dolgozzák fel az Utolsó vacsora című festményt, és rejtenek el a promóképekben mindenféle utalásokat a következő évadokra (lásd: Battlestar Galactica), a kérdés csak az, hogy az alant látható, és klikkre jó nagyra növő két…..