Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lappaj

7 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A film első kritikája itt található Nemrégiben bepótoltam a Végtelen háborút, és FroG (meg csomó más ember) kritikáját újra elolvasva úgy éreztem muszáj, hogy én is leírjak pár dolgot, amelyet vagy pozitív, de inkább negatív szempontból kiemelnék. (Spoileres írás jön!)..
Bergen Norvégia második legnagyobb városa és szerintem a világon a legesősebb is. Minden nap esik az eső, áztat néhány óránként, délután meg úgy rendesen esik. A helyiek minden nap vízálló kabátot és nadrágot hordanak, a Helly Hansen alapruhatáruk, mint nálunk a HM és a kínai, csak az előbbi norvég…..
lappaj 2017.07.05 10:16:36
@nikita: en nem az alapjan foztem rajuk hogy ki a jo fej es ki nem. Ket emberbol egyet meghivni a masikat nem meg mindig bunkosag, barmivel magyarazod. Kulon sutni azt a szaros bacont hogy esetleg a masik vendeget is megkinald nem a vilag vege.. de jol bemutattad a magyaros hozzaallast: en azert is igy csinalom, mindenki mas bekaphatja.. :) de elnezve a tobbi kommentre tett reakciodat szimplan csak ignorans vagy, az onkritika teljes hianyaval. Nem csodalom ha nem szivesen beszelgetnek veled ha allandoan csak az igazadat probalod bizonyitani/vedeni..
lappaj 2017.07.05 10:28:16
@nikita: Egyebkent a surfereim tobb mint felevel tobbszor is ujra talalkoztam a vilag kulonbozo pontjain. Biztos azert mert annyira szar volt nekik nalam... nem tudom ezt mire alapoztad de biztos nem birta az igazsagerzeted hogy ne szolj vissza valamit :D
2010-ben Londonban egy fiatalembernek, Alex Shirley-Smithnek egy remek ötlete támadt: keresztezni kellene a sátrat a függőággyal. 2012-ben elkészítette az első prototípusát a Tentsile fantázianevű termékcsaládnak, a Tentsile Giant függősátrat. E XXI. századi újítást…..
A nyaralást mindenki megtervezi, hiszen ha elutazunk két-három hétre akkor elengedhetetlen, hogy részletes tervet készítsünk és költségvetést. Azért írtam két-három hetet, mert Amerikába nem érdemes kevesebb időre menni, a két hét a minimum szerintem, hogy egy adott hely…..
lappaj 2014.01.20 13:23:20
Nah pontosan ezért hiszik azt az emberek hogy amerikába csak a hipergazdagok jutnak el, és gondol rá a 'pórnép' elérhetetlen célként.... 2 hétre egymillió/fő?? Ne haragudj de ez nevetséges! 2011ben kerek két hónapot töltöttem a barátnőmmel az USA-ban, ráadásul a főszezon közepén júliustól szeptemberig, és bejártuk kis túlzással az egészet New Yorktól- San Franciscoig majd vissza Miamiba. Tömegközlekedtünk ugyan a keleti parton, de aztán bérelt autóval mentünk Tennessee államtól egészen San Franciscoig, jókat ettünk, aludtunk buliztunk, semmire nem volt panasz. És most figyelj!!! Repjeggyel együtt (Budapest-New York; hazafele Miami-Budapest, és egy belföldi San Francisco-Miami) fejenként kb 3-3500 dollár között jött ki a vége ami akkori árfolyamon számolva (185Ft/dollár) kb 650ezer forint, de még mai árfolyamon számolva se éri el az egymilliót.. 2 hónapra... Az egyetlen amivel egyetértek hogy utána kell járni a dolgoknak! Pl ha közvetítő oldalon bérelsz autót (pl kayak.com) és nem közvetlenül a bérlő cégtől akkor akár 25-30 dollárt megspórolhatsz/nap. Ugyanez igaz a szállásra, repjegyre, mindenre...stb..stb..Vagy ha nagyobb távolságot teszel meg az autóval (1-2000 mérföld) akkor megéri nem a teljes útra bérelni az autót hanem ketté szedni a távot és két külön autót bérelni, akár ugyanattól a cégtől, de így nem számolják fel a 'visszaszállítás' díját ami nagyobb távoknál akár ezer dollár is lehet. Mi például 4500-5000 mérföldet autóztunk és ehhez 5 autót használtunk, így a távolság miatti extraköltséget egyszer sem kellet megfizetnünk. Ezek a kis trükkök bár hosszas utánajárást és némi talpraesettséget igénylnek, de mindenképpen megéri foglalkozni velük ha megfizethető áron szeretnénk eljutni Amerikába.
Amikor két hét alatt négy kedves olvasónk ajánl egy helyet, akkor az bizony burgerpápai intervencióért kiált. Így történt ez a címben szereplő sörözővel is, mely előtt már nem egyszer elsétáltam, de most be is tértünk - ennek a története ez a post. A Móricz…..
FIGYELEM! A Varieté Bisztró elköltözött, az aktuális információkhoz kattintsatok ide! Nem is olyan régen kaptam egy levelet a Varietétől, miszerint nemrég nyitottak meg, és mint Burger Blog rajongók, szívesen látnának minket is. Össze is szedtük a kis munkahelyi bagázst, és…..
lappaj 2012.11.03 20:43:53
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok. (Nem néztem át 10 000 magyar CS tag adatlapját, de kb 1 500-at biztosan. Íme sorrend nélkül a hét fős lista. :-). Valamint…..
Dirty Drive USA Életjel part I. 2011.08.19 02:35:00
Először is bocsi hogyha valaki aggódott volna miattunk (bár miért tennétek), megvagyunk, csak nem volt időnk, és netünk, hogy írhassunk/videót rakhassunk fel.Az előző bejelentkezés óta elég sok minden történt, azt se tudom hol kezdjem. Knoxville után nagyjából visszatértünk az…..
Ahoi!Eredeti terv szerint ma indultunk volna tovább Kansas City felé, de akadt egy kis problémánk az autóbérlésnél (itt jegyezném meg hogy a Hertz tájékoztatása elég suttyó...elfelejtenek közölni az internetes foglalásnál néhány alapvető információt, nah mind1) Szóval ma…..
Dirty Drive USA Washington D.C. 2011.08.08 00:59:00
Dirty Drive USA Philadelphia videó 2011.08.06 12:29:00
Újra én írok mert nagyon belejöttem.. :) Szóval megérkeztünk Washingtonba, és az első benyomás, hogy ez egy szép hely. Szebb mint bármelyik ahol eddig jártunk. Tiszta, rendezett, és az emberek is embernek néznek ki, nem pedig zsírgombócoknak. Bocsi srácok hogy elvagyunk maradva a…..
Eltelt már egy hét, és eddig még csak Gréti posztolgatott serényen, szóval elérkezettnek láttam az időt, hogy én is kivegyem a részem a munkából. Most épp Philadelphiában vagyunk, mint látjátok a videokkal kicsit lemaradtunk, de reményeink szerint holnap ezt behozzuk és onnantól…..
Minden kisbarátomnak aki azóta ezen van <3 TRUST ME         Kisz-kösz Reza! ..
lappaj 2011.07.21 15:31:46
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
lappaj 2011.04.28 14:15:34
@tothjohnny: Nem gondolom zavarosnak... CR is meg Messi is egy zseni. Lehet szeretni utálni mindkettőt de ez van, tény. Mind a Barcának mind a Reaálnak kb 50% esélye volt hogy nyer, ergo nyerhetett volna a Barca ugyanúgy a piros nélkül is, de persze ki is kaphatott volna. (ha a nagyanyámnak...) A kiállítással viszont ez az arány egyértelműen kb 90-10re változott. Tehát: a kiállítás jócskán megdobta az esélyeit. És lehet itt hőbörögni hogy Viva Barca meg így is úgy is legépellek köcsög Reál meg hasonlók, aki nem látja be hogy egy 11-11 elleni játékban ha 11-10 lesz a felállás az jócskán beleszól a meccs kimenetelébe. Egyébként nem láttam azt az elsöprő lendületet a Barcátol amire azt lehetne mondani mindegy volt Pepe leküldése és csak idő kérdése volt míg betalálnak. Hozzáteszem a Reáltol sem...
lappaj 2011.04.28 16:34:58
@Senkifia: Olvasd el a legelső kommentem... Te vagy az élő példa az emberekre akikről beszéltem. Nem vagyok sem reál sem barca drukker, ezt leszögezném. És jah ez egy csapatsport ahol akár tetszik akár nem előny ha a másik csapatban kevesebben vannak. A labdabirtoklásról: az se foci hogy félpályánál passzolgatunk órákat... Igen a Real beállt védekezni és labda se volt nála: szutyok játék.A barcánál meg végig ott volt a labda és mégse csinált vele semmit: szutyok játék. ráadásul a Barca ugyanúgy rúghatott volna 3-4 gólt a kiállításig "ahogy azt az ember elvárná tőlük" mégse tették. Ne legyünk már naivak... volt egy hatalmas lehetőségük ezzel az emberelőnnyel amit okosan ki is használtak. Ha az nem lett volna ugyan az lett volna mint a kupadöntőn: szarakodás szarakodás és vagy beakad valami vagy büntetők.. az is csak a szerencse hogy ott épp a Realnak akadt be. Hangsúlyozom nem vagyok egyik csapat drukkere sem, sőt kicsit sem szívlelem egyiket sem, mert szerintem mindkét csapat focija megöli a játékot. De gondoltam itt el lehet diskurálni értelmesen a meccsről. Ám sajna úgy látom nem lehet mert csak az "én apám úgy megveri a te apádat" típusú hozzászólások érkeznek.
„Intelligens volt, gyönyörű, független, és elérhetetlen: a tökéletes kombináció.” – a srác annyira belepistul egy lányba, hogy elfelejti összerakni azokat az apró mozaikdarabkákat, melyek végig az orra előtt vannak. Pedig megkímélték volna a későbbi…..
Subba Asszonypilóta 2009.05.22 12:17:00
Sosem lehet tudni milyen belső démonokkal küzdött meg ez a női vezető abban az autóban. Öt percben sikerült megoldania, egy nagyjából két másodperces feladatot. A pedig, hogy a léhűtő túrista végig kamerázta a manővert egyáltalán nem segített.   ..
Green Day – 21st Century Breakdown (2009 Reprise) A szerkesztőségben erős egyet nem értés volt a Green Day új lemezével kapcsolatban, így egy kritika helyett most kaptok kettőt, méghozzá azoktól, akik a legjobban egymásnak mentek a témát illetően. Most kiderül, hogy a 21st…..
De nincs igaza senkinek, én nem két napig szeretek és főleg nem az igazit. A kép innenKedves Szakítós és Olvasói!A minap egy rajzfilm tanulságos párbeszéde ütötte meg a fülemet:Én mégis azt mondom, hogy jobb szerelmet elveszíteni, mint meg sem élni.És ez mit jelent? –…..
Egy párkapcsolat vagy két évig tart, vagy örökké. A kép innen  Szép napot mindenkinek!   A rövid történetem elmesélése előtt annyit mondanék a kapcsolatomról, hogy nem sírtam, mert vége lett, inkább mosolyogtam, mert megtörtént.(Persze megviselt, mert lezárult egy…..
lappaj 2009.02.09 11:49:12
A liliomtipró szakítgatja a virágokat, miközben mindenki hülye körülötte, pedig remegve várja a McDonald's játszóbuszánál, hogy újabb lány legyen 15 éves. Várom a címkejavaslatokat!Üdvözlök mindenkit, úgy döntöttem, a múlt heti dolgok miatt megérnek ezek a csudaleányzók…..