Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totopat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra eljött a nap, mikor fiaink pályára lépnek! Emlékezhetünk, egy hete is csak egy zseniális egyéni villanás következtében sikerült feltörni a védekezésünket, ám most egy jóval gyengébb csapattal találkozunk. Az előző mérkőzésen tisztességes, jól szervezett és…..
Akkezdet Phiai – Kottazűr (Szerzői kiadás) Rég volt rá példa, hogy magyar hip hop-lemezt ennyire várt volna a nagyközönség, de arra is, hogy a nagyközönség akár kicsit is várt volna magyar hip hop-lemezt. Ennek leginkább az az oka, hogy ez a színtér még mindig egy jól…..
Buta Zenék! Dr. Bombay - Calcutta 2009.06.04 09:59:00
Nem tudom ki emlékszik erre a remek svéd (igen, ő svéd valójában) ökörállatra, aki 1998-ban ostromolta az emberek idegzetét ezzel a számmal. Igen, ki lehet találni globális problémákra világít rá a szövegben, de legalább el lehet mondani, hogy jópofa a maga egyszerűségében.…..
Cool List Hungary Mi ez a kúlság? 2008.12.05 19:01:00
Sziasztok!Tavaly készült el az első magyar cool lista,az ötven legkúlabb emberrel Magyarországon. Most már tehát hagyománya van annak, hogy az év végén listába rendezzük a legmenőbb arcokat, akik ezúttal már nemcsak a zene területéről érkeztek, hanem a divatszakmából és más,…..
totopat 2008.12.07 12:03:37