Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Naszreddin Hodzsa (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Minden résztvevőnek azt üzenném, hogy ha lehet, fogja vissza magában a vadállatot, és próbálja a civilizált arcát mutatni a vendégeknek" - üzent Szőcs Géza kulturális államtitkár a Szigetre, és oké, nem vagyok ugyan a Szigeten, de igyekszem visszafogni a mélyen bennem…..
Naszreddin Hodzsa (törölt) 2010.08.12 14:00:38
@Mainframe:

@Mainframe:

ELÁSVA????????

De ugye nem a Kétfarkú??????????
Naszreddin Hodzsa (törölt) 2010.08.12 14:01:35
@SBSB:

Értem, de hány farkú pincsiként? Ez fontos!
Gulyásdemokrácia Lehúzhatnák 2010.08.06 14:58:08
„Lehúzhatnánk a gatyátokat, és megbasznánk titeket" - mondá Zagyva György Gyula képviselő úr a Hetek vele épp interjút készítő újságíróinak, legalábbis a lap állítása szerint. Az információ persze meg nem erősített, de fenntartva az ártatlanság vélelmét,…..
Naszreddin Hodzsa (törölt) 2010.08.06 17:04:37
@Szende Aurélia:

Nem föltétlenül.
Gulyásdemokrácia Képzavar 2010.05.17 20:29:32
Meghallgathattuk a Nemzeti Együttműködés Rendszeréről szóló szöveget pénteken Orbán Viktortól. Aztán most már el is olvashatjuk. És van benne valami, amit igazán nem lehet érteni.Például írnak olyanról, mint hogy "az átmenet zavaros két évtizede". Na meg persze hogy…..
Naszreddin Hodzsa (törölt) 2010.05.17 22:08:19
@nemsiker_s:

Nem pont így látom. Az idők zavarosak voltak, vagy így is lehet mondani, mert lepaktáltak mindnyájan még 1989-ben. Ha fölmondják a Nemzeti Kerekasztalon kialakított együttműködést – és erre utalhat a zavaros idők vége kitétel –, lehet még újra Magyarország. Ha merik, ha módjuk van rá. Lehetnek okok amiért mégsem merik, kétharmad ide vagy oda. Amit mondanak, jó. A többi majd kiderül. Egy éven belül már látni fogjuk.
Naszreddin Hodzsa (törölt) 2010.05.17 22:09:12
@idelle:

Lásd amit azóta produkáltam.
A terézvárosiakat állítólag idegesíti, hogy zaj van lent az utcákon. Senki mást nem. Nos, ha megállapodást akarnak, lehet megoldás. Nekik ugyanis, ahogy ők mondják, nem konkrétan azzal van a bajuk, hogy ott van egy csomó ember, hanem azzal, hogy zajonganak.Úgyhogy javaslatom a…..
Olvasónk az internet egyik sarkában talált egy levelet, amit egy BKV-s dolgozó írt. Egy olyan BKV-s, aki a cégnél eltöltött 25 éve alatt látott már mindent, és minden erejével azon dolgozott, hogy ez a cég, melyet a magáénak érez jobb legyen, jobban működjön. Látta, ahogy Antal…..
Loge blogjában olvastam egy bejegyzést a parlamenti képviselők költségtérítése körüli mizériáról. A szerző találóan a parasztvakítás címet adta az írásnak, s miközben egy kommentárt kanyarítottam hozzá már továbbszaladtak a gondolataim. Az én gyomrom nagyon nehezen…..
Az első Szlovák Köztársasággal kapcsolatosan számos mítosz, és tévhit él, de még több olyan vélemény, amelyeket elsősorban érzelmi alapon fogalmaznak meg. Magyarországon elválaszthatatlanul jelen van ezekben a vitákban a Trianon utáni politikai vezetés útkeresése, és a…..