Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TaDaM87

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
Teadélután Never free Breivik! 2012.08.26 02:45:34
A Norvégiában jelenleg kiszabható legmagasabb büntetést rótták ki a tavaly nyáron hetvenhét embert meggyillkoló Anders Breivikre - ami jelen esetben huszonegy év börtönt jelent. Ez minősül (többek közt) Norvégiában is az életfogytiglani börtönbüntetésnek. Mint ismeretes, a…..
TaDaM87 2012.08.26 15:32:13
@[megmondoember]: soha nem gondoltam volna, hogy lesz olyan érv, ami meggyőz arról, hogy van értelme a halálbüntetésnek. az a helyzet, hogy a te logikád viszont nagyon érdekes és komolyan elgondolkodtatott. na mind1, hálás vagyok, hogy egy komment végre töprengésre késztet és nem csak ostoba trollokat lehet olvasni.
Feléhez ért a The Walking Dead második évada, és ha lehet hinni a fanyalgóknak, elvett az ember életéből 7x42 percet, amit soha nem kap már vissza. Ez így persze, már elnézést, nettó faszság, bár az igaz, hogy a pilot feszültségét és izgalmát, azt a vizuális élményt csak…..
TaDaM87 2011.11.30 17:37:33
@koimbra: igen, egyértelműen kiderült!
  Szinte napra pontosan 21 évvel a taxisblokád után ma ismét demonstrálnak a taxisok: fix, a jelenlegieknél jóval magasabb tarifát követelnek a fővárostól. 1990-ben a körülbelül 65 százalékos benzináremelés ellen tiltakoztak, most azért tiltakoznak forgalomlassítással,…..
hogyvolt VV4 - 4X62 2011.02.15 14:15:00
Remélem, mindenkinek a retinájába égett az általános iskola negyedik osztályos farsangi báljára sziú indiánlánynak öltözött Lilu a piros kis balerinájában, azt vártam, mikor ütögeti össze a sarkát és rikkantja el magát, hipp-hopp, ott vagyok, ahol akarok. Andy Warhol elmehet…..
Sajnálhatja mindenki, aki nem semlegesként nézte az európai klubfutball két szőrtelen művészegyletének londoni bemutatóját. Egyszerűen semmi nem hiányzott a meccsből, a dráma komédiával indult, Almunia révén tragikomédiává változott, a végén pedig a Fabregas kontra Puyol…..
Ezúttal az angolos kolléga vesz részt továbbképzésen, így az utolsó pillanatban kényszerültem beugrani a helyére, de ez nem akadályozott meg bennünket abban, hogy megtippeljük a hétköz összes mérkőzését, és hogy kiosszuk a helyezéseket négytől-hatig. Ugyanis a Chelsea és a…..
Az FA mindent megpróbál, hogy teljesen követhetetlen legyen a Premier League. A kupaküzdelmek miatt a hétvégén - meg hétfőn - hat meccset játszanak csak le a huszonkilencedik fordulóból. Majd kedden az FA-negyeddöntőhöz hasonlóan újra lesz Portsmouth-Birmingham és a Bolton is…..
TaDaM87 2010.03.07 19:08:09
@jnzsblzs (Ki a franc nyúlta le a nevemet?!): Bendtner teljesítményét
Mi is a huszonhatos számmal parádézunk körbe, de nekünk minden okunk megvan, hogy méltósággal viseljük, nem úgy, mint egyeseknek, akiket akár meg is nevezhetnénk. Ám mi ehelyett  rendületlenül keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami,…..
From: Hegedűs Dezső Date: 2009/11/21 Subject: Keresztmamának Anyuval (Irikével) kapcsolatban To: Sándor Péter Üdv Péter bácsi! Marika nénit keresem levelemmel, kérem hogy ültesse a gép elé és mutassa meg, hogyan kell válaszolni egy e-mailre. Ha nem bánja, családi ügyekről lenne…..
Egy kedves olvasónk hívta fel a figyelmünket arra a vicces cikkre, ami az inforadio.hu lapjain jelent meg, és amiben Páva Zsolt, Pécs polgármestere egy sajtótájékoztatón csinált tiszta hülyét magából. A lelkes lokálpatriotizmussal persze semmi bajunk nincs, így valahol érthető,…..
A Kohjinsha bemutatta kétkijezős laptopját. Vagyis inkább netbookját, hiszen a gép inkább hasonlít az olcsó gépekhez. Kezdjük a leglátványosabb résszel, a képernyőkkel: van két darab 10,1 inches, 1024x600 felbontású kijelző, vagyis olyan, mint az első netbookoknál. Nem júl…..
A főleg Amerikában népszerű metamfetamin (tudjátok, amitől olyan szépen kirohad a fog) már nálunk is elérhető! A beszámolók szerint 4-5 ezer forint körül van egy gramm, az élmény pedig: "olyan mint a speed, csak szorozd be ezerrel. pont mint a filmben: folyamatos iszonyat evil…..
TaDaM87 2009.11.30 21:15:43
@Mitya Ivanov: nem magától az drogtól, hanem közvetetten. használatakor kiszárad az egész test, így a szájüreg is, ha nem iszol mellé folyadékot.
ha évekig tolod, kihullhat a fogad.
Subba Szuperpuma: Amazon Eve 2009.11.30 16:11:00
A videón, és a képeken látható amerikai hölgy Amazon Eve. Kedves olvasóink sokat edzett szeme nem valószínű, hogy megakadna ezeken a képeken, talán legyintene egyet, hogy Photoshop! Az amazon modellkedéssel foglalkozik, de különlegessége első pillantásra szembeötlő, hiszen…..
Elérkezett a playoff visszavágó fordulója, ami a nemzetek közti futballversengésben talán a legizgalmasabb fázis a VB-k és EB-k egyenes kieséses szakaszai után. Eléggé ánlájkli, hogy további vébéújoncok jussanak ki a tornára, de mi minden tőlünk telhetőt megtettünk, minden…..
TaDaM87 2009.11.19 14:34:24
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: "Irigylem is a szlovénokat, remek kis ország, szerencséjük van mindenben. "

az ilyen 'szerencséjük van mindenben' mondatoktól sírni tudnék.

ugye nekünk nem volt szerencsénk, azért tartunk itt mindenben? (foci, gazdaság, politika, társadalom stb)
Modorosblog Menzán: Az ebéd 1989 2009.10.19 11:54:00
-No kedves csimótáim, mindenkinek megvan a párja? Akkor most az ebédesekkel, napközisekkel levonulunk az aulába szépen, libasorban. Hazemenősök is felállnak, viszontlátásra! -Víííszóóntláátáásra! -Sorakozó, harmadik cé! Indulás, Jokonicsy sem izeg-mozog, igazodik…..
David Beckham összeráncosodott, és megvénhedt vala. A digitális magyar futball könyvtár – minden népsport és grundfoci lelőhelye – egyszerűnek szánt kérdéssort tett közre weboldalán, melyet most nagy örömmel utánközlünk. A megfejtők között NDK hangszóró nem,…..
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét - szoktukvolt mondani, néha minden alap nélkül. Ma este azonban ez nem így lesz. Az elmúlt tíz év egyik legfontosabb mérkőzése következik a magyar válogatott számára. Egy komoly játékerőt képviselő, de nem legyőzhetetlen svéd válogatott lesz az…..
Nincs nálam mérőszalag, de a képekkel együtt Tamás pályázhat az év leghosszabb posztja címre. Nem is nagyon jellemző, hogy parkolásos történeteket mostanában kipakolgatunk a blogra, mert utána százval jönnek a teljesen mindennapos fotók és eldugítanák a levelesládánkat, ha…..
TaDaM87 2009.09.03 14:18:31
Hajdanán a kommunistaellenes attitűd privilégiuma volt a popdalos szembenállás, a társadalmi témák. Aztán lezajlott a gengszterváltás és összekeveredtek a szerepek. Az egyes gúnyák jelmezkölcsönzői forgalma megnőtt, egyesek meg a „Szélsőség” bélyege nélkül nem…..
TaDaM87 2009.08.09 21:07:43
Minőségi futás nem létezhet pulzusmérés nélkül. Ha valamit, akkor ezt megtanultuk az elmúlt egy év során. A szerkesztőségben még nem döntöttük el, hogy milyen órát használunk. Kaptunk kölcsön egy Garmin Forerunner 405-ös GPS-es karórát. Annak idején Winkler sporttárs már…..
Ha kicsi a tét, a kedvem sötét, mondta meg a tutit mindannyiunk titkos példaképe, ez alapján pedig perceken belül bárgyú vigyor kell, hogy megjelenjen pofázmányunkon. A nemzetközi futballélet legnagyobb téttel bíró partija kezdődik hamarosan, amihez képest a holnaputáni leosztás…..
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
Aki azt gondolja, hogy a címben szereplő ember nem fogyasztott semmiféle drogot a feladat elvégzése előtt, az egy nagyon jóhiszemű ember. A 34 éves Angel Vidal Mendoza állítása szerint PCP hatása alatt volt, amikor négy éves fia egyik szemét kiharapta, majd a másikat megrágta.…..
Futóblog 2 nap 2 KO 2009.05.18 11:06:00
Nem, nem boxról lesz szó. Általában a hétvégi futókalandjaim, már hét közben körvonalazódnak. Így történt a múlt héten is. Szombatra megbeszéltem egy-két barátommal, hogy Piliscsabán mérettetjük meg magunkat egy 3 körös, körönként 7 km-es versenyen, vasárnap pedig reggel…..