Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NCI

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző epizódfélben a Csapat tagjai Strauss igazgatónőnél tett szőnyegszéli beszámolóiból tudtuk meg, hogyan bukkantak Foyet nyomára, és hogy az mit művelt a Hotch nejére és fiára vigyázó szövetségi tiszttel. Prentiss a folyosón ül, és a lábával dobol, nem kicsit ideges.…..
Komoly esély volt arra, hogy ez a hv el sem készül, mert nagyon el vagyok havazva, de csak rászántam magam, viszont pikírt kedvemben talált a szerda, és tettem bele pár szorgalmi feladatot is, tessenek kapaszkodni. Jöjjön hát az epizód, mely felvonultatja azokat a TV-s és filmes…..
Tavaly ilyenkor még ő volt a Cosmo-lány, teljes erőbedobással, főállásban nyomta, hogy sikeres, szingli, karrier, meg Donna Karan-ruhák. És egyébként is egy Cosmo-lány csak azért nyeli le egészen, mert ő akarja, és tudja, hogy az életben mindent ki kell próbálni. Jaj, ne mondj…..
NCI 2010.04.20 19:13:29
Az NBC hiába adta el a téli olimpiai játékok közvetítésének szinte minden reklámpercét, és közvetített összesen 835 órát az eseményről, a kétmilliárd dolláros jogdíj (ebben a 2012-es londoni és 2014-es szocsi játékok jogai is benne vannak azért) és a gazdasági válság…..
NCI 2010.04.20 10:27:12
@neccharisnyás útonálló: enném én is....
Meredith anyja dobozait rendezgeti, és megtalálja a horrorkedvelő kislányok álmát, Anatómia Jane-t, a kivehető szervekkel rendelkező anti-Barbie-t. Bizony, a sebészgyerekek nem elégszenek meg a fésülgetéssel, ki kell belezniük a nőt, de durván. Meredith is vidáman rakosgatja a…..
NCI 2010.03.14 12:12:16
"Mellékelem Gáspár kutyám havas orrát, amit tegnap sikerült lefotóznom. Gáspár másfél éves vizslador kiskutya, akit Józsikának is nevezünk és mindannyiunk szíve-csücske!! Tudom, hogy előbb kellett volna felébrednem a havas-állatos akciótoknál, de ha egyszer most túrt…..
"Látom a cukiságon a szálkásszőrű trendet. A szomszédom kutyája Csipisz nemrég apa lett, majd tegnap eljött a nap, amikor a mamájától megérkezett Ica a kislány, hogy most egy ideig ketten legyenek boldog nagyvárosi ebek" - írta Tutuka...
Nem tudom hova csöppenünk, egy faszi fekszik két nővel az ágyban és kielégült fejet vág. Aztán öltözni kezd és indulna az éjszakai műszakba, de az egyik nő némi orállal visszatartja. A kórháznál Sam és Tony várja a mentőket, kicsit kínos beszélgetés arról a bizonyos…..
hogyvolt Szomszédok 1x06 2009.04.18 14:00:00
Az előző rész tartalmából: Mágen doktor öngyilkos lányt mentett, majd megszabadult egy szem gyermekétől, aki úttörőtáborba ment, kedves felesége azonban ezen is képes volt hisztériázni; Vágási Feriről kiderült, hogy ő a szocialista mintaférfi, én azon sem csodálkoznék, ha…..
NCI 2009.04.20 09:37:11
@Fedor: "@mazsi6000: nem jól tudod, viszont a mai napig színész, de mivel nem túl jelentős, így a neve se ugrik be..."

Filmekben nem igazán, ellenben a Katona J. színházban...
hogyvolt Szomszédok 1x04 2009.04.16 18:00:00
Previously on Szomszédok: az első kettőhöz képest elég feszült harmadik részben Takit munkahelyi alkoholizálással vádolták, holott csak fedezett egy kollégájának; Jutka betegnek tűnt, ámde kiderült, hogy a TPL (tipegő pici lábak) program járt sikerrel, azaz terhes lett; Feri…..
hogyvolt NCIS 5x14 - Belügyek 2009.04.01 11:00:00
Munkakezdéses életkép a központból. Ziva archiváláshoz készíti elő a papírjait, McGee három évnyi anyagot ment le a gépéről, Tony jókedvűen, kávét kortyolgatva belibeg. Tim infarktus-közeli helyzetben van, attól tartva, hogy DiNozzo beleönti a kávéját a számítógépbe,…..
Susan lazít a szabályokon, és amikor M.J. pizsamapartira megy, engedélyezi, hogy Jackson végre nála töltse az éjszakát. Az új fiú reggel igyekszik is meghálálni a dolgot: kávét főz és egy tünci extramini fürdőköpeny magára kapva kisasszézik az újságért is. Pechjére épp…..