Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Josselin Beaumont

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem, dilivideó! A College Humor összerakott egy tréfás reklámot arról, hogy a Trónok harcánál ezerszer jobb nézni azokat az arcokat, akiknek fingjuk sincs a könyvekről, és minden egyes új rész közben sokkot kapnak/mindent tudni akarnak/hülye elméletet gyártanak/már nem is…..
Josselin Beaumont 2014.06.24 02:24:31
@whitenyihaha: Te sem a legélesebb kés vagy a fiókban!
A szamuráj útja magányos és szigorú erkölcsi törvények által meghatározott. Az ura tulajdona a teste és a lelke, nem fordulhat ellene, akkor sem, ha ez az életébe kerül. Az ősi Japán hallgatag, legendás harcosa volt, olyan értékrenddel, ami ma már nem létezik. Vagy mégis? Jim…..
Josselin Beaumont 2014.06.11 12:53:13
@minyimaaa: Valószínű nem azért röhögtél sokat ezen a filmen mert vitzes(sic), hanem mert egy idióta vagy.
Szimpla felsorolás, némi magyarázással. Ennyi ez a cikk, de szerintem mégis remekül megmutatja mindazt, amit kell. Egy igazi filmszerető ember nem a rossz, hanem a jó filmekben méri a szezont és azokból szerintem a 90-es években volt a legtöbb. Biztos, hogy ebben közrejátszik az is,…..
Josselin Beaumont 2014.05.28 22:52:32
@ipartelep: Percek óta röhögök ezen az sok pökhendien ostoba, tömény sznob baromságon amit itt összehordtál. :DDD Meg is osztottam pár barátommal, hagy szórakoztanak egy kicsit ők is.
Filmbook 2003 legjobb filmjei 2014.04.19 07:04:00
A csalódások 2003-ban sem maradtak el az itthoni mozikban, ráadásul ez leginkább a folytatásokat és a képregényfilmeket érintette. Többnyire nagy bevételeket hoztak ugyan, de baromi keserű szájízt hagytak maguk után. A legsúlyosabb példa a két Mátrix folytatás volt, amelyek…..
Vasárnap mutatják be az Egyesült Államokban A törvény nevében évadzáróját, amihez hasonló várakozás talán csak a Lost utolsó részét előzte meg. Az HBO nyomozós sorozata számos titkot rejt és nyitott utat a rajongók konspirációs teóriáinak, de arról kevesebbet tudunk,…..
Josselin Beaumont 2014.03.10 09:26:19
@beengedő vilma: A kurva anyádat!
Én minden bizonnyal 15 percet élnék túl a dzsungelben meztelenül, minden felszerelés nélkül. De mondjuk ez a szintidő nem sokkal magasabb a város közepén sem wifi és okostelefon nélkül, vagyis én nagyon nem szerepelnék jól a Discovery új műsorában, amit ma este tíztől…..
Josselin Beaumont 2013.08.22 21:46:29
@különvélemény: Aha, ezt a "szex valóságsót'" mégis miből vetted le? Csak kérdem, mert "szex" biztos nem lesz benne, hacsak nem egy hormontúltengédes kamasz vagy, aki egy kikockázott mell látványára is recskázik.
TComment Hova lett a pénz? 2013.08.15 13:11:39
Hány nepper sikkasztotta el az átírási illetéket? Papp Tibi esete nem az egyetlen, még itt az Indexben is jelentkeztek kollégák hasonló problémával. Továbbá: miért kell újrafényezni a Cougart, mire gerjed a Transporter-troll, és mi lesz a Totalcar következő pályanapján.Az…..
Josselin Beaumont 2013.08.19 21:15:47
@cukkkorka: Köszönjük, hogy prezentáltad nekünk, kiket hív "trollnak" Winkler. Ahogy eddig levettem, a klasszikus terminus helyett nála a „troll” inkább csak egy "fedőnév" a magadféle tudálékos pöcsökre (+pont: aki még pontba is szedi a faszságait). Mégis csak az olvasóiról van szó, nem nevezheti nevén a dolgokat…
Josselin Beaumont 2013.08.20 17:41:30
@cukkkorka: Vajon milyen elbaszott egy furcsa világ lehet a te fejedben...?! De hát ez legyen a te problémád.
Az utóbbi években hirtelen mélykeresztény vallási fanatizmusba süppedő jobboldal (ahol persze az ősmagyar pogányság kéz a kézben jár Jézussal) az alábbi videó láttán biztos epét hányt volna, ha valamelyik magyar vicces műsorban sütik el, de mivel mindezt a Saturday Night Live…..
Josselin Beaumont 2013.02.18 18:53:24
@Steve the Great: "nem tudom, hogy hasonló felfogású zsidóspecifikus film készült-e (bár meg lennék lepve, ha igen)"

Akkor te még nem láttál egy South Park epizódot sem, vagy mondjuk régebbi ameikai sitcomot (a 80-as évekig a legtöbb standup-os zsidó volt Amerikában), hogy mennyit poénkodnak a zsidó vallással és dogmákkal. A humorérzék és intelligencia hiánya nem vallásfüggő.
Most lép hatályba az a jogszabályváltozás, amely újabb pofon lesz a rokkantnyugdíjasoknak. A szabályváltozás szerint az özvegyi nyugdíj szempontjából a rokkantnyugdíj egyenrangú lesz az öregségi nyugdíjakkal, így nagyon sok rokkantnyugdíjas még inkább a tönk szélére kerül.…..
Josselin Beaumont 2012.08.30 00:40:33
@metropolis.: @recommented: Nem kéne mindenféle városi legendáknak felülni. Magyarországon kb. 380 ezer rokkantnyugdíjas van jelenleg, az utóbbi 10 évben többször is szigorították a feltételeket és felülvizsgálták a rokkantsági nyugdíjakat, így az általad említett "kamu" rokkantnyugdíjas aki igazából munkaképes lenne, nagyjából talán ha 5% lehet. Én ebben a körben dolgozom, így meglehetősen átlátom a dolgokat, ma már például egy láb térd alatti amputációval nem lehet rokkant nyugdíjba menni (konkrét példa a napokból), mert nem elegendő a pontszám hozzá.
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
A Blikk szerint rajongók hada várta az RTL Klub székházában Puzsér Róbertet a Csillag Születik szombati élő show-ja után, de nem csak a nézők, hanem a szénné alázott kiscsillagok is rajonganak érte.Juhász Marci, akitől saját számot követelt Puzsér szombaton, az adás…..
Josselin Beaumont 2012.05.07 18:43:11
@McCart: Ejjbazz, hogy te mekkora tulok vagy, hogy egy szimpla elütésből ekkora flémet csináltál :D
Josselin Beaumont 2012.05.07 20:19:52
@McCart: felesleges még egyszer átfutom, mindig figyelmesen olvasok. Belekötöttél egy elütésbe, ez már magában taplóság, de még ráadásul tovább ütötted a vasat, hogy még hülyébbnek tűnj. Helybe mentél a lófaszért, fogadd el!
vid4u.init(320,240,"W97qF890kJ","4O5mKW7UTj",1); 2perc.blog.hu ..
Josselin Beaumont 2011.12.02 23:48:30
@Davidka_: @CrmSylar: Hogy ti milyen egy kibaszott tudatlan kis pöcs gyökerek vagytok! Gratulálok!:D
Dési János kirúgása után belülről castingolt az ATV új műsorvezetőt az Újságíróklubba. Mint ismert, Désit azután küldték el, hogy ceremóniamesterként engedély nélkül részt vett a Demokratikus Koalíció október 23-ai rendezvényén.Németh Szilárd, az ATV hírigazgatója…..
Az Apple nemrég elhunyt társalapítóját lehetett nem szeretni, de azt még ellenségei is elismerték, hogy Jobsnál kevés jobb szakember tevékenykedett a számítástechnikában. A Discovery Channel villámgyorsan be is rendelt egy dokumentumfilmet, amiben a Mythbusters két műsorvezetője…..
Josselin Beaumont 2011.10.11 19:03:39
@atpijkamo: Te egy akkora idióta vagy, hogy még szavakat sem találok rá :DDD

@hunter84: Javaslom nézd majd meg azt a filmet, és akkor majd rádöbbensz mennyi mindenre kihatott, a mindennapi életünkre, Jobbs találmányai és fejlesztései. Kicsit tovább kell látni az Apple termékeken!:)

@Washop: Rád meg nem sok karaktert érdemes pazarolni. Te egy fasz vagy!
Nem kommentáljuk, magáért beszél. ..
Josselin Beaumont 2011.09.14 17:42:38
@falselight: Minden videós posztnál van egy okostojás aki belinkel egy szar irreleváns videót, hogy "az mennyivel jobb".
  Családi szubjektív lista Idén negyedszer nyaraltunk Isztrián. Még így is jócskán maradtak felfedezetlen területek, de jövőre valószínűleg már másfelé vesszük az irányt. A nagyobb, híresebb dolgokról már esett szó; most megbeszéltük családilag, mik voltak számunkra a…..
Több tucat embernek felmondtak az Esti Showder munkatársai közül, állítja a Bors. Egyesek szerint teljesen átalakul a műsor, de arról is pletykáltak, hogy megszűnik. Ez utóbbit az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter határozottan cáfolta. Sajnos Kolosit nem sikerült elérnünk,…..
Josselin Beaumont 2011.08.18 19:26:02
@isssti: Te egy ritka hülye egybites kis köcsög lehetsz.
Két évvel ezelőtt nagyon hasonló módon próbáltak engem is lehúzni, csak akkor nem autópályán villogtak le, hanem egy út mellett álló segítségkérőnek álltam meg. Attila és barátnője is elég hamar levágták, hogy miről van szó, de hogy én ilyen helyzetben nem ajánlottam…..
Josselin Beaumont 2011.07.09 17:59:22
@_mmm_: @fatia-negra: @Büszke_troll: Ti képviselitek azt, amiért én még kezeltetni se járok haza (pedig jogosult lennék).

@tundrazuzmo: "Fekete bőrűnek nem állunk meg. Vagy cigány, vagy arab, vagy olasz, erőszakos fajzatok, a kulturális különbségek miatt csak probléma lehet belőle. És nem vagyok rasszista..." Ááá, tényleg nem.

Gyakran járok Spanyolországban és Olaszországban, itt koccanásokkal trükköznek. több barátom is megjárta így, hogy az úton nekikoccantak a kocsijának, és amíg a sofőrrel intézték a papírokat, a társai szépen kipakolták az egész kocsit. pénz, fényképezőgépek, kamerák, volt akinek még bőröndjeit is elvittek.
A hazai valóságshow-iparban valahogy minden második szereplőről kiderül, hogy homo- fétis- leszbi- vagy mezei, duplaanálos pornóban szerepelt, esetleg escortozott (ez a prostitúcióra használt eufemizmus ebben az iparágban), amit a forgatókönyvnek megfelelően körömszakadtáig tagad,…..
A csaknem 5 kilométer hosszú "rügeni kolosszus" 20 ezer német munkás gondtalan nyaralását biztosította. A mediterrán  országokba innen induló luxushajókon söröző náci melósokat irigyelte fél Európa kétkezi iparosa. Az egykor 11 ezer szobás üdülőváros ma…..
Josselin Beaumont 2011.04.10 18:46:15
@Robius77: Az még a háború előtt volt 10 évvel, ne keverjük a dolgokat.
A II. világháborúban kb. 48 millióan haltak meg csak Európában. Nagyjából 22M. szovjet, 7,5M. Német, 6M. zsidó, 3M. Lengyel, 1M. Jogoszláv, meg az "apró", USA, Angolok, Franciák, Románok stb... ezen kívül még kb. 25 millió áldozat volt Ázsiában. Összesen 73 millió áldozat, 25M. katona és 48M. civil. Ennyit a számokról, csak hogy tisztába tegyük...
Josselin Beaumont 2011.04.11 01:59:12
@Gyurma73: Pont a fele, 580 ezer ha már ragaszkodunk a pontos számhoz 300E. katona és 280E. civil és ebből 200 ezer a holokauszt áldozta.

Amúgy jó a cikk! Érdekes, hogy mennyivel hatékonyabb lehet gazdaságilag egy diktatúra. gyakorlatilag ugyanilyen fejlődést mutatott a Rákosi féle magyarország is az ötvenes években. A romokból építettek fel egy sokaknak "élhető és biztonságos" országot. Mindannyian tudjuk, ismerjük az árát.
Josselin Beaumont 2011.04.11 16:05:45
@Bebes: Annyiban hatékonyabb, hogy nem kell betartania bizonyos, a demokráciával együtt járó szabályokat. Pl. egy építkezéshez a földet egyszerűen kisajátítja, sőt ha akarja elveszi kompenzáció nélkül, nem kell egyeztetnie, kompromisszumot kötni vagy meghátrálnia. Nincsenek szakszervezetek, környezetvédelem, lakossági ellenállás stb. Így jóval könnyebb dolga van a hatalomnak keresztülvinnie a terveit. Nem véletlenül ekkora a fejlődése mondjuk Kínának vagy Szingapúrnak, demokráciában ezt jóval lassabban érnék el, már ha egyáltalán... Részemről inkább a demokrácia és a lassabb haladás híve vagyok, de ezek tények szerintem.

@Con Storm: Ennek szerintem nézzél jobban utána, negyvenyolcig nem sok minden történt az országban legfeljebb a romokat takarították el, az újjáépítés később kezdődött.
Bár amennyi sületlenséget összehordtál itt, inkább az iskolapadot javaslom.