Regisztráció Blogot indítok
Adatok
''''

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Van út haza 2010.05.06 16:30:00
Ha hozzám hasonlóan a tököd tele van már ezzel a héttel, akkor gyere, bontsunk egy sört, aztán tekerjünk a Comedy Central mosolyűrhajójára, ahol Mr. Bean (20:20, 20:50), Fekete Vipera (21:10), South Park (22:00), Family Guy (22:30, 23:45, 0:15) és Hofi Géza (22:55) vár. A Comedyt…..
comment:com Hat leszbi, egy város 2010.04.29 15:01:00
A Showtime nagy sikerű L című sorozata után sem akart olyan műsor nélkül maradni, amiben saját nemükhöz vonzódó nők játsszák a főszerepet, és berendelték a The Real L Word című realityt, amiben hat leszbikus mindennapjait kísérhetjük majd figyelemmel. Fogjuk is. Ha a plakát…..
Nem kétséges, a következő időszak egyik vezető témája a kétharmad kérdése lesz. Mit lehet vele kezdeni, kell-e nagyvonalú gesztusokat gyakorolni, illetve szabad-e az ellenzék támogatása nélkül hozzányúlni az alkotmányhoz és a minősített többséget igénylő törvényekhez?…..
'''' 2010.04.20 01:51:03
@lorantka_a_gall: Akkoriban nem volt még jutyúb, de biztos megvannak valahol a korabeli hiradók felvételei, ahol orbán naponta elmondta a riporterek faggatására, hogy nem tárgyal torgyánnal és szóba sem kerülthet az együtműködés a fidesz és a kisgazdák között.
Én akkor voltam 31 éves és fidesz szavazó. És baromira utáltam torgyánt. Annak tudatában szavaztam rá, hogy nem lesz fidesz-kisgazda koalíció. Úgyhogy engem személy szerint is átbaszott akkor és többször is a képembe hazudott. Azután nem szavaztam rá többé.
'''' 2010.04.20 01:27:23
@Keltafan: Úgylátszik kissé rövid az emlékezeted. Az szdsz és az mszp már a választások előtt többször is azonos oldalon találták magukat, pl. carta, taxisblokád stb. A 94-es választások előtt már tudni lehetett, hogy lehetséges köztük a koalició, a meglepetés csak abban volt, hogy bár az mszp egymaga megszerezte a többséget, mégis belement a koalícióba.
(ellentétben a fideszszel akik a következő 98-as választáskor az utolsó pillanatig tagadták a kisgazdákkal az együttműködést, orbán konkrétan többször is belehazudott az emberek arcába a tévén keresztül, aztán mégis visszalépések voltak a második fordulóban, és a sűrű tagadás ellenére végülis koalícióra léptek torgyánnal...)
comment:com Két Glee-videó 2010.04.19 16:08:00
Az egyik Madonna Vogue című nótájának zsenilális újragondolása, a másik pedig a Tv Guide címlapfotózásának munkálatain készült.   ..
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
A tegnap esti malőrt követően a Viasat3-tól azt az információt kaptuk, hogy a tegnap este elmaradt műsorokat jövő héten csütörtökön pótolja a adó. Hogy mi lesz a jövő heti műsorokkal, azokat hova taszítja tova az adó, nem szól a fáma, de ne legyünk telhetetlenek...
Modorosblog Kedves Modor Tibi! 2010.02.20 09:00:00
Szomorúan és meglepődve olvastuk a gasztrobloggerekről szóló posztotokat. Alapvetően nem érdekel, hogy ki mit gondol a blogomról - amit magamnak és az ismerőseimnek írok -, úgyhogy nem is foglalkozom az ilyen véleményekkel, mert ezzel csak a gyalázkodók alá adnám a lovat. Az…..
'''' 2010.02.20 18:37:25
@penna: Akkor talán fuss neki harmadszor is, mert látom, még mindig nem jött át a lényeg:D

@nyíméregbéka: Ezdedúrva!:D
Ezen a héten, a Malackaraj blog mesterszakácsával, a 31 éves Péter Annával készült interjút olvashatjátok!   Az interjú: Bloginterjú: Mikor indítottad a blogodat? Miért gasztroblog témában? P.A.: 2009 márciusban, sokat főzök, van mondanivalóm a témában.  …..