Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kibulizott ország (törölt)

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barack Obama nyerte az idei béke-Nobelt. Nem rossz, nem rossz, de...Tény, hogy a világpolitikában, legnagyobb részt az Egyesült Államoknak köszönhetően, idén megindult valami. A Bush-korszak borzalmas hangulata után Obama végre tárgyalásokkal próbálja megoldani a problémákat, és…..
Kibulizott ország (törölt) 2009.10.10 11:13:57
@Peter252:

Egész jó amit mondsz, és még hozzá lehet tenni a választók férevezetését is, bár Obamánál ez sokkal kevésbé volt durva, mindenre kiterjedő.

Amivel viszont, a téma szempontjából kevésbé lényegesen, nem értek veled egyet, az ahogyan leírod Gy 2006-os ún. győzelmét. Ez csalás volt, nem győzelem. Ne felejtsük el, hogy visszatartották az adatokat amik nélkül nem lehetett informált véleményt formálniii. Ez, ha esetleg másfajta címkéjű bűnözés is mint a csalás, olyasmi, úgyhogy maradjunk ennél a szónál. Meg, hogy volt egy ígértelistájuk és az ún. győzeléem másnapján a világ legnagyobb cinizmusával közölték, hogy az ellenekzőjét fogják csinálni, Ne feljetsük és nem gyártsunk megszépítő mítoszokat nagy győzelemről, A hazugság öl. Az, hogy győzelemként hírdették ki, nem számít. Én még mindig perbe fognám ha majd lehet ezek miatt, de nem fenyegeti ez a veszély olyasvalaki részéről, mint Orbán, illetve bárki aki labdába rúg.

Viszont valóban, miért nem kap Gy. valami ilyen díjat? Ha a leírtakért nem, akkor mondjuk a rendőri támadásért igazán járna egy Nobel béke neki is. Mondjuk miatta kevesebben haltak meg, mint Obama miatt várhatóan fognak. benne a díj áldásos hatásával, talén nem annyira kvalifikál.

Erkölcstelen, züllött világ. A balos eszmék, gondolatrendszerek betegek, gonoszak, kártékonyak minden megjelenési formájukban. Minden értéket aláásnak, elpusztítanak. Mert a nem valóságban élnek, és a hazugság öl. A jó szándék nem mentség.
Néhány apróság, amit a német liberális párt képes volt az elmúlt évtizedekben megcsinálni, míg a magyar nem. Egyben tanulság az SZDSZ romjainak eltakarítása után majd egyszer valamikor talán újra pártba szerveződő magyar liberálisoknak, mire illene odafigyelni legközelebb.-…..
Kibulizott ország (törölt) 2009.09.28 10:29:12
@mistinguett:

Tényeket nézve, nem címkéket.

És semmiképpen se legyen elég. Sőt, ha nincs vonzó, egy az egyben kihagyható, mint értelmetlen. Az is állásfoglalás, ha tudatosan történik, nem közönyből.
Kibulizott ország (törölt) 2009.09.28 10:44:04
@phaidros:

Ja így értem, és igen. Tényleg másra gondoltam.
Kibulizott ország (törölt) 2009.09.28 10:26:17
@phaidros:

Hm. BÁR élne az a rózsaszín köd! Mert lehetnek ők tökéletlenek, de azért a minőségi különbség hazaihoz képest óriási. Úgyhogy r. k. esetén legalább volna mi felé menni, javítani. Ehelyett az a jelszó, szólj, ha tévednék, de folyton ezt hallom, hogy Nyugaton ugyanaz megy, mint nálunk. És ez így semmiképpen sem igaz.
Hunvald nagyon megszívta.Egyik társa, Kardos Péter beismerő vallomást tett az ingatlanpanama -ügyben, zárolják a vagyonát (ideje volt), és most igazán szaftos részletek kerültek napvilágra az életviteléről.Egykori sofőrje kitálalt a Magyar Hírlapnak. Az interjút változtatás…..
Kibulizott ország (törölt) 2009.09.18 17:03:57
Ez a lényeg:

www.kibulizottorszag.net

Vagyishogy ezt az országot húsz évvel ezelőt kibulizták. Azóta is abban az állapotban van. A poszt ennek az egyik illusztrációja a sok-sok egyéb között.