Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balee25

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kétnapos összetartással kezdte a közvetlen vb-felkészülést az ifjúsági válogatott. Fekti István edző tájékoztatása szerint a hétfői-keddi napok tapasztalatai pozitívak. A munkát a 32 játékosból 30-cal folytatják április 4-én. Április 6-án és 7-én a szlovák U17-es…..
Balee25 2010.03.31 12:36:49
Vasárnapra keddi játékunkhoz képest kell még feljebb pörögnünk – amikor is kemény csatában legyőztük a Klagenfurtot –, ha a Vienna Capitals partnerei akarunk lenni, derült ki Énekes Lajos szavaiból. A Sapa Fehérvár AV19 edzőjével néhány gondolat erejéig kitértünk…..
Magunkra és a játékunkra kell figyelnünk, mondta blogunknak az alapszakasz utolsó fordulója előtt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője utalt rá, sokan spekulációra gyanakszanak. Videóbeszámolót mutatunk a csapat csütörtöki sajtótájékoztatójáról. "Egyértelműen…..
Balee25 2010.02.19 20:36:17
Alakul a magyar válogatott kerete az áprilisi világbajnokságra, de továbbra is komoly kérdés, melyik két kapusunk utazhat Szlovéniába. Úgy tűnik, a kontingens háromról négyfősre bővült, Budai Krisztián, Hetényi Zoltán és Szuper Levente mellett mostanában Rajna Miklós neve is…..
Balee25 2010.02.15 20:53:38
@csatoimi:igaz.Hete jó kapus de még nem stabil....
Mindenben felülmúltak minket, semmilyen szinten nem voltunk partnerek, mondta a 9-4-es Fehérvár–Magyarország mérkőzés után Svasznek Bence. A Stars kiváló védője éppúgy komoly következtetéseket vont le a csatából, mint Magosi Bálint, a Dab.Docler fiatal támadója, vagy…..
Balee25 2010.02.14 23:29:46
@sziszi_15: bocs de butaságnak tartanám amit mondasz....a válogatott 95% a volán adja....és öket kell a csúcsra járatni nem a maradék 5%ot.nekik meg az ebel playof a legjobb mint hallható is volt
Kedden délelőtt megkezdte a felkészülését a magyar válogatott. A két sérült védő helyére mégiscsak érkezett pótlás, behívták a miskolci Láda Balázst. A végleges létszám 35 fő lesz, mert Nagy Gergő sérülése ellenére ott volt a keddi gyakorláson, elmondása szerint a…..
Három hónapos eltiltást kapott munkaadójától a Sportklub-kommentátor Léderer Ákos. A blogunk szerkesztősége által is kedvelt tévés bűne az volt, hogy túlzott lelkesedéssel közvetítette a Nagy Gergő–Gasper Susanj verekedést a Fehérvár–Jesenice mérkőzés…..
A rájátszásban megváltoznak a verekedésekre vonatkozó szabályok az EBEL-ben. A hivatalos álláspont szerint bizonyos esetekben nem kell azonnal 5+20 perces büntetéssel sújtani az öklözésben részt vevőket. Részletek és videós példa hajtás alatt.Az EBEL tájékoztatása szerint…..
Balee25 2010.02.08 19:07:07
A mérkőzés képe annyira nem volt gyászos, mint amit az eredmény mutat, értékelte Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője a Linzben látottakat. A 4-0-s vereség oka, hogy mindenben egy kicsit jobb volt az ellenfél. Kedden ismét tévéközvetítéses meccset játszik a magyar bajnok,…..
Sokat dolgoztunk Jesenicében, és nem is rosszul. Azért tudatosítottuk a játékosokkal, hogy az elvárt jó játék még nem ilyen. A mérkőzés nagy részében uralni tudtuk a történéseket, ez döntött a javunkra, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar…..
Megvan videón a két kupaelődöntő, hajtás alatt megnézhetik az összes gólt, nyilatkoznak is sokan. Közben a bronzmeccs a poszt publikálásának pillanatában már javában tart, a döntő pedig fél hatkor kezdődik. Utóbbi meccset, ha minden igaz, adja a Sportklub. ..
Jól játszottunk a Ljubljana ellen, ennek köszönhetjük a négygólos sikert, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A Vienna Capitals elleni keddi mérkőzésre a felkészülés nem volt zökkenőmentes, több sérült és beteg is volt a csapatban, de végül csak egy…..
Második legnagyobb arányú győzelmét aratta a debreceni junior-vb-n a magyar válogatott. Sejteni lehetett előre, hogy Kína nem lesz komoly ellenfél, így is lett. Az első gólt már a 2. perc elején megszereztük, aztán jött sorban a többi. A kínaiaknak lövésük sem nagyon volt,…..
A következő meccseken nem szabad kiengednünk, értékelte a 8-2-es Magyarország-Spanyolország találkozót Bartalis István, a juniorválogatott egyik legjobb támadója. J. P. MacCallum szövetségi edző természetesen főként az első harmadban látottakkal volt elégedett, az ellenfél…..
Kovács Csaba és Ladányi Balázs továbbra is hiányzik a Sapa Fehérvár AV19-ből. Ma Salzburgba utazott a magyar bajnok. Az idei EBEL-szezonjának leggólerősebb csapatának otthonában lépünk fel. Ha egy pontot sikerül megszereznünk, az már bravúr."Kovács Csaba szeme már rendben…..
Balee25 2009.12.11 21:14:16
Pénteken mindenképpen győzni kell, jelentette ki Énekes Lajos Fehérvár-edző. Az EBEL-csapatok kihasználták a szünetet, pihentek, gyakoroltak, megerősítették keretüket. A bajnokság azon szakasza következik, ahol sok minden eldőlhet, már nincs mellébeszélés. Majd kéthetes szünet…..
Hosszabb pihenő után ezen a héten három mérkőzés is vár a Starsra, a két erdélyi csapat után az UTE-val mérkőznek meg. A vendég csíkszeredaiak az Icecenterben zárják eddig eredményekben nem túl gazdag magyarországi portyájukat. Az FTC és a Dab vendégeként összesen csak egy…..
Hat órakor kezd a vb-n a magyar ifjúsági válogatott. Első ellenfelünk a toronymagas esélyes Fehéroroszország. A hazai csapat átlagéletkora egy évvel magasabb, náluk alig van 1992-es az 1991-esek mellett, nálunk csak a csapat fele utolsó éves ifi.A magyar küldöttség vasárnap…..
Pat Cortina szövetségi kapitány ma hajnalban Münchenbe utazott, klubcsapata, az EHC München sorsdöntő mérkőzéseket játszik a feljutásért. Hétfő hajnali visszaérkezéséig Énekes Lajos és Diego Scandella edzők viszik a csapatot, kapcsolatban a főnökkel. A szakvezetés a ma esti…..
Balee25 2009.04.03 13:42:01
@szorgalmas: Vasnak mecshiánya van ezt ö nyilatkozta...neki nem bizonyitani kell nem azért játszik hanem h formába lendüljön!ja és nekem Fodor játéka megnyözönek tünt...a sebesége és agresszivitása helyt állt a Finnekkel szemben is.
Ladányi Balázst, a Briancon légiósát Franciaországban érte az a hír, amely múlt héten megrengette a magyar jégkorong-társadalmat. A válogatott 11-ese őszintén beszél arról, miként érintették az események, hogyan képzeli a folytatást. Ladányi Balázs soha nem játszott egy…..
Rettenetesen megverte az EBEL-címvédő az alapszakaszgyőztest, a Klagenfurt hetet kapott idegenben. A hazaiak 3-0-ra elmentek, a vendégek ekkor ütötték az első góljukat, utána azonban megint Scalzóék következtek. A vége demoralizáló közte öt lett, folytatás két nap múlva, ismét…..
Balee25 2009.03.25 07:11:04
A román bajnoki döntőben folytatódott az SC szárnyalása. Az első mérkőzés 6-4-es győzelme után a másodikon is két góllal verték az előzetesen esélyesebbnek tartott HC-t. Így a négy győztes meccsig tartó döntőben 2-0-ra vezetnek. Filip góljára Zabludovszkij még az első…..
Balee25 2009.03.15 17:43:11
Egyszer sem vezetett ellenünk Ukrajna, a végén mégis eggyel nagyobb szám került a neve mellé: a büntetőket jobban lőtték játékosai. Válogatottunk utolsó lett a rigai olimpiai selejtezőkön, de jól küzdött, pontot szerzett, rengeteg tapasztalattal gazdagodott. Gyors…..
A legjelentősebb nemzetközi hokifórumon, a HFBoardson közzétették a 2010-es NHL-draft előzetes, nem hivatalos top százas listáját. A Svédországban szereplő és a magyar juniorválogatottban is bemutatkozott Hári János a 76. helyen található. A bővített listán, de a százon…..
Nagyon nehéz dolgunk lesz, mondta Énekes Lajos edző az Alba Volán ma esti, klagenfurti vendégjátéka előtt. Az EBEL utolsó helyéről elmozdult magyar bajnok a ligaelsőhöz utazik, amelyet ugyan sikerült már egészen bravúrosan legyőznie, nem is egyszer, de az eddigi két idegenbeli…..