Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaLac

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Monk - A flúgos nyomozó címen nálunk is vetített nagyszerű sorozat múlt hét pénteken, nyolc évad után búcsúzott a tévé képernyőjétől (lesz kritika), és ha már távozott minden idők egyik legemlékezetesebb nyomozója, ezt stílszerűen tette, megdöntve minden eddigi basic…..
Gyuri Bácsi eredeti szakmáját tekintve fodrász volt, Laci Bácsi pedig főállású gázóra-leolvasó. Az ő műhelyükben készült el Magyarország első katalizátoros, lambda-szondás, injektoros, kereklámpás Ladája. Szándékosan nem írok autószerelő műhelyt. Egyrészt, mert ezzel…..
MaLac 2009.09.14 17:03:00
@Tzl: Tankot szét kell flexelni, pár függőleges lemezzel elosztani 4-5-6 felé, alul felül fúrni rá megfelelően kis méretű lyukakat és akkor kanyarban is mindig lesz benzin. Arról ne is beszéljünk, hogy Opel Kadettben van pl. külső és belső AC pumpa változat is, bontóból fillérekért megkapod.
A cégeknél az IT-arcok rendszerint arra hivatkozva korlátozzák a munkatársaknak a szoftverek telepítését és egyes szájtok elérését, hogy "az biztonsági kockázatot jelent a cég számára". Persze ennél mélyebb, ésszerűbb érvelést nemigen fogunk hallani. Mert ugyan…..
Lassan repült és magasan. Már alkonyodott, úgy tudta ez az utolsó bevetése lesz aznap. Ahogy a levegő hűlt, a széllöketek egyre erősödtek, így lejjebb ereszkedett. Élvezte, hogy a nap utolsó sugarai még meg-megcsillantak a szárnyakon.- Jó lenne már végre visszatérni a bázisra -…..