Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnyb (törölt)

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jim mágikusan rossz, csodálatosan primitív és arcrándítóan fájdalmas művet hozott létre, és nemcsak azért, mert a világ legtenyérbemászóbb focistája inspirálta. Jim csak úgy magától is képes ilyesmire, hiszen ő blogunk egyik sötét szelleme, aki hosszabb távollét után…..
A The Sarah Silverman Program harmadik, a másik sorozat első évadát kezdi majd meg nemsokára. A SSP a Comedy Central üdvöskéje, és egy elég szókimondó, tapintatlan és néhol szerintem a jóízlés határán túl is elmenő vicceskedés, a másik pedig az HBO újonca, amiben három…..
johnyb (törölt) 2010.02.01 22:05:31
ily@Távoli Fitymacsattogás: ilyen névvel egy nagyon kicsikét sem csodálkozom hogy tetszik a sarah silverman
Ha megnézitek az AppStore-ban a fizetős appok toplistáját, a negyedik helyen egy gombocis programot láthattok. Ez egy többszörös hungarikum, mivel a gombfocit ismereteink szerint itthon találták fel, az app készítője pedig Kovács Zoltán, az interjúsorozat következő részében vele…..
  Nem is csűröm-csavarom a dolgokat: a 90es és a Gyűlölt ellenségeink ikonikus blogok nagy formátumú írója, Kurtz ezredes ma egy, sokunk számára ismeretlen területre kalauzol el bennünket: az amerikai csapatjátékok világába.   Mivel eddig nem sok szó esett…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.11.23 09:30:00
Úgy tűnik, az NBC eladását (a Comcast venné meg) csak a Vivendi kekeckedése akadályozza, itt egy hosszú és meglehetősen unalmas írás a dologról.Oprah Winfrey tíz legemlékezetesebb  tévés momentuma itt. Itt kiderül, miért változtattak a Barney-Robin kapcsolaton a HIMYM…..
Másfél hét (majdnem) internetmentes szabadság után ez volt az első videó, amire rákattintottam. Calacanis valójában persze egy régi érvet hoz fel. Tudniillik, hogy mi lenne a Google-lel, ha a top 10 amerikai hírgyár nem hagyná indexáltatni magát. Az ürügy, aminek kapcsán ez…..
8ker Tejosztás 2009.11.11 14:49:00
 Dúl a kampány, a jelöltek mindent bevetnek a szavazatokért - amit nem is értek, hiszen egyszerű többség elegendő a polgármesteri székért, és amúgy is elég rizikós a dolog, hiszen kevesebb mint egy év múlva le lehet váltani, ha nem tetszik a ténykedése. Tegnap például…..
johnyb (törölt) 2009.11.11 18:04:33
Gyakran panaszkodunk a fiatalok érdektelenségére és tájékozatlanságára, de amiről Méda leveléből értesülünk, az a legvadabb rémálmainkat is felülmúlja. Felnő egy nemzedék,  akinek már semmit nem jelent a náci Németország, és sokan vagyunk még, akik azt hiszik, hogy…..
Úgy örültem a tegnapi napnak, mint proverbiális majom a nemiszervének, hiszen ismét beköltözött a texasi Dillon az életembe, megint van Friday Night Ligths, immáron negyedik évada. A hányatott sorsú, de a Direct TV-nek, valamint az NBC-nél főleg faszságairól ismert Ben Silvermannak…..
johnyb (törölt) 2009.10.31 01:31:48
Néha megijedek a hosszú levelektől, hogy majd mások is megijednek tőle és el sem olvassák, DÁ viszont annyira részletesen és mindenre kiterjedően írta le, miben más az autós közlekedés az Egyesült Államokban, mint itt nálunk, hogy egyik pillanatról a másikra már vége is volt…..
A címben azért szerepel a kitétel, mert a tévés színésznők/műsorvezetők keresete csak jelenthet Oprah Winfrey lóvéja mellett, de ő ugye nem az esti sávban, hanem napközben uralja a képernyőt. Csak a miheztartás végett: a tévé nagyasszonya évente 260 millió dolláros becsült…..
comment:com A nap képe 2009.10.12 18:00:00
Susan Sarandon lánya igencsak felnőtté érett. ..
johnyb (törölt) 2009.10.12 18:22:04
johnyb (törölt) 2009.10.12 19:19:02
Silverman az egyik legbotrányosabb komikus az USA-ban, mert se Istent, se embert nem kímél, amikor viccesműsorokat készít, kapott már tőle Jézustól Jehováig mindenki, viccel a keresztényekkel, zsidókkal, négerekkel, hajléktalanokkal és melegekkel is, senki nem marad ki a…..
johnyb (törölt) 2009.10.12 12:09:23
Köszönjük a leveleket, amiket küldtetek, és továbbra is bátorítanánk mindenkit, hogy a írja meg nekünk akár a véleményét valamely iskolai dologgal kapcsolatban, avagy osszon meg velünk egy konkrét esetet, ami rávilágít az iskolai problémákra. Ezúttal Endo tisztelt meg…..
johnyb (törölt) 2009.10.11 16:31:30
@Uhu20: nincs hiba mert kiderült hogy odavaló vagyok, a képességeim megfelelők egy ilyen szintű felsőoktatási intézményhez, még ha a jegyeim és a könyvek fölött eltöltött idő nem engedne erre következtetni.
Ha hibát keresünk akkor az az hogy SEMMI kapcsolat sincs a középiskola és az egyetem között.
johnyb (törölt) 2009.10.11 16:47:11
@Uhu20: nincs tökéletes rendszer, de az előzőhöz képest ez egy előre lépés. Kiélezett a verseny, az osztálytársaid is az ellenfeleid; csak teljesen személytelen. lehet a sarokba huzódó kis senkiházit felveszik, és kiképzik hogy legyen ő mindenféle ceo mindenféle kompániánál, csak soha a büdös életbe nem lesz az, mert természeténél fogva alkalmatlan. A rendszer korántsem tökéletes szerintem de haladunk egy nagyon elfogadható felé (nehéz a korábbi kiskapuk miatt; '90-es évekbeli bizonyítvány + nyelvvizsga=érettségi)
comment:com Ilyen egy junkie ősze 2009.10.07 11:00:00
Tegnap megírtam a véleményemet az idei pilottermésről, a mai nap azt veszem számba, hogy melyik nap, milyen sorozatot nézek meg az előző esti termésből, tehát a listában úgy szerepelnek a néznivalók, ahogy azt Jim bácsi küldi, értelemszerűen. Kommentekben szívesen böngészném…..
johnyb (törölt) 2009.10.07 20:26:25
@teddysnow: nincs ezzel semmi baj, én sem értem sokan hogy tudják imádni a kézilabdát de valahogy mindig teltházak vannak...
aki alapból imádja a jobb filmeket az szerintem már vevő a sorozatokra is, már több párhuzamot is lehet vonni. A legtöbb sorozatban annyira kreatív vágók/forgatókönyvírok/rendezők/színészek dolgoznak hogy már sírok, pl. Alec Baldwinról ki gondolta volna hogy ennyire tökéletesen lehozza Jack Donaghyt? Ha azonosulni tudsz egy karakterrel akkor azt nem csak 90-100 percig tudod "élvezni" mint a moziban hanem több éven - akár évtizeden - keresztül is.
Nem szeretem ha szidják a szinkront de sajnos tényleg botrányosak mostanában a fordítások, a how i met, simpsons, family guyt személy szerint jobban szeretem szinkronosan, de a fordítás elcseszi az egészet
na mindenjót
Sziasztok!Csak nemrég találtam rá az oldalra, nem tudom volt-e már hasonló történet, mint az enyém, de mindenképp szerettem volna elmesélni nagyobb nyilvánosság előtt az engem ért megaláztatásokat.Pályakezdő, 23 éves lány vagyok, szociális munkásként végeztem a Pécsi…..
Október 10-én indul a TV2 új celebes műsora, a Sztárral szemben. A műsorban civilek hívnak ki sztárokat különböző feladatokra. A szombat esti műsor vezetője Till Attila lesz, aki egyben a bíró szerepét is betölti, segédei pedig Váczi Gergő és Nacsa Olivér lesznek. Az új…..
Egy hét, három helyszínelés, a rajongók tort ültek, az alkalmi néző pedig megbizonyosodhatott arról, hogy Miami a múltban is ugyanolyan sárga volt, mint most, New Yorkban nem lehet kávézni anélkül, hogy az embert ne akarnák lelőni, Las Vegasban pedig Morpheus végre rálelt arra a…..
Mivel a hír spoileres, azért csak az ugrás után áruljuk el, ki, és hogyan távozott a sorozatból, és azt is, hogy ettől kik lesznek nagyon idegesek. Kérem szépen, Jennifer Morrison, azaz Cameron távozik a House-ból, mégpedig a hatodik évad első felében, ami azért meglepő és…..
Az amerikai tévéakadémia a hagyományoknak megfelelően az idei díjkiosztón is óvatosan bánt a meglepetésekkel, így hiába kapott számos újonc jelölést az egyes kategóriákban, egy-két kivétel nélkül azok nyertek, akik tavaly, a legjobb reality-vetélkedőért járó szobrot pedig…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.09.09 09:17:00
Már írtuk, hogy a Fox nem adja le jövő szerda este az újabb elnöki beszédet, ma ismét megerősítették, beszéljen csak Obama, de nem náluk. Tyra Banks online magazint indít, divattanácsadás és életviteli tippek témakörben. Valahogy megleszünk nélküle szerintem. Szarban…..