Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Compañero

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szégyen és gyalázat! A múltkori megtévesztő infografika után a szörnyű valóság a Galluptól, hogy fiataljaink (15-24) Európában utolsó helyen végeztek a füvezők listáján. Magyarul nálunk szívnak a legkevesebben: A felmérésből kiderült, hogy a cseh fiatalok 24 százaléka…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
„Művészi grafikájú játék, amiben egy hollót kell kivezetni az alvilágból” – írja Trambó, aki levelében rögtön kilenc játékot küldött be a blognak. A Crow in Hell valóban mutatós darab, viszont eléggé szemétparaszt, amennyiben a „ha hozzáérsz a falhoz,…..
Érdekes logikai játék az enDice, amiben dobókockákat kell tologatnunk. Egy kockát annyiszor tolhatunk el, amennyi a rajta levő érték, az érték minden tolásra eggyel csökken. A cél a szaggatott vonalas mezőkre tologatni a kockákat, de úgy, hogy minden szám elfogyjon róluk.…..