Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMW4EVER

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár eredetileg az M3 25 éves történetét érkeztünk ünnepelni, meg persze a káprázatos új GTS-t, de - ha már úgyis ott volt pár újságíró a világ főbb csücskeiből - megküldték alattunk a még szinte titkos BMW 1 M Coupét, az E30 M3 igazi szellemi örökösét. Boldog nap! A…..
BMW4EVER 2010.07.16 16:49:38
@xcomman:
igazad van,de az Autobahn-t kifelejtetted...:D:D
Úrvezető Haladnék 2010.07.10 08:00:00
Itt nekem egy kicsit sietős volt ... pontosabban lett volna. Ennek köszönhetően 0:40-nél én is vétek a sávváltás során, és amúgy is 'kissé' izgága módon közlekedek. A belső sávban sétakocsikázó úriember miatt azonban nem nagyon nyílik lehetőségem előzésre - mindig…..
Melegben romlik az emberek koncentráló képessége, megnövekszik a reakcióidő, légkondi meg nincs minden autóban, de amelyikben van, azt sem feltétlenül szereti mindenki használni. Ma reggel az Üllői úton a Szarvas csárda térnél mentőt borített fel egy autó mielőtt arra jártam,…..
BMW4EVER 2010.07.06 15:23:57
@Leadfoot: nagyon véded őket...
nem tudom,de azt te is gondolhatod hogy ez sehol nem fog elhangzani,ha esetleg kisebbségi vezette.sose tudjuk meg:)
Nem szerettem volna ott lenni Gabriella előtt amikor a lenti levelét írta, igen feldúlt lehetett a balesete utóélete miatt. Nem sok mondatvégi pontot, de annál több felkiáltójelet használt. A levél végére már szinte fájtak a dobhártyáim. A történet viszont érdekes, kíváncsi…..
Igazán az az érdekes, hogy nem engem akar szivatni a szerncsétlen, hanem csak úgy kóvályog ... hogy majdnem nekem jön. Jobb az ilyet minél hamarabb elhagyni.  ..
BMW4EVER 2010.06.08 23:47:40
BMW4EVER 2010.06.09 10:44:16
Úrvezető Kamion az M7-esen 2010.05.18 08:00:00
Kicsit hosszú a bevezetés - igazság szerint elfelejtettem megvágni -, így jól látszik, hogy lenne azért alkalom előzni bőven. Ehelyett:  ..
A Critical Mass mellett volt a hétvégén más kerékpáros rendezvény is, az egyik ilyen a Balatonkör volt, amiről min küldött egy rövid videót. Ilyen eseményekkor sajnos elkerülhetetlen az, hogy a kerékpárosok egy ideig feltartsák az autóforgalmat. Vannak türelmes és kevésbé…..
Ó, miért? Miért? Mikor a szerkesztőségben már így is BMW-buzinak vagyok kikiáltva? Mégis pont velem történik meg, hogy TéZé – micsoda merénylet – a könyöklőben turkált, míg álltunk a rakparti dugóban ma reggel. Egy 15 000 kilométert futott, sokmilliós autóban. Én…..
BMW4EVER 2009.06.05 18:58:26
@mennyi?husz!: igazad van,nem kell annyira komolyan venni,csak zavar, hogy mindig német autókat fikáznak itt,olasz autókat kéne inkább,ott van bőven hiba.
és sose felejtsük el,a német gyártmányoknál,nincsen megbízhatóbb és precízebb e földön.:)
egy bmw-s
BMW4EVER 2009.06.06 09:50:19
@Ottopappa: 3-as bmw-t nem fikázni...főleg ha e90-es...
Makkos Pubi a budapesti parkolási helyzetet és az előnyös változtatások lehetőségét boncolgatja és arra buzdít mindenkit, hogy az élhető belváros érdekében pattanjon BKV-ra, hiszen olcsó és gyors, az más kérdés, hogy mennyire kényelmes és tetszetős. Biztosan sokan nem fognak…..
Érdekes, hogy Tamás felvállalja azt, ami sokakban valószínűleg visszatetszést fog kiváltani. Már csak azért is, mert tükröket lerugdosni autókról nem épp nemes cselekedet, akármi is legyen a kiváltó ok. Levélírónk pedig már magával vitt motoros pályafutása során hármat is.…..
Négyajtós nagy sportlimuzin. Nem akármelyik gyártó engedheti meg magának. Egy új modell fejlesztése rengeteg pénz, a vásárlókör igényes és bár nem nagy, annál hangosabb tud lenni, ha akar. A szédületes számok és a luxus legalább annyira fontosak, mint maga a forma. Most pedig…..
Belsőség Eladtunk húsz 911-est! 2008.11.28 17:46:00
Hiába a mérnöki csúcsteljesítmények, a kiváló futómű és az iszonyat erős bokszermotor, azért legyünk ralisták: a Porschénak rendkívüli profitot generálnak a hülye, béna vagy peches vásárlók. Általában nem lassan ütköznek, a gyárnak csupán arra kell ügyelnie, hogy a…..