Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viikinki

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudjátok, van nyitva ma valahol bélyegző készítő?Az van, hogy anyósom menne a piacra, és a hírek szerint annyi lett hirtelen az aláírásgyűjő, félek ínhüvely gyulladást fog kapni szegény. Kéne egy fasza stempli, rá valami frappáns "húzzatok a faszba! -sok'szeretettel…..
Viikinki 2010.01.24 10:44:29
Hello Mindenki!

Sajnos ez a baj, hogy elöregszik a társadalmunk ... Nincs fiatal és mindent a szaros nyugdíjasok uralnak. Az összes tetves párt, hogy a zsebét megtömhesse a többségben lévő nyugdíjasokat akarja maga mellé állítani. Számomra ez már unalmas. A csapból is ez folyik, hogy a nyugdíjasok így, a nyugdíjasok úgy. Természetesen van olyan nyugdíjas is akinek nagyon kevés a jövedelme(ilyen lesz pl.édesanyám is, aki ledolgozott 40 évet tisztességgel, becsülettel de éljen meg majd ahogyan tud abból a kevésből. És van a másik féle is aki nyugdíjas és ugyanúgy dolgozik rendesen tovább. Ez ugye "dupla" jövedelem és még más fiatal munkaképes elől is elveszi a lehetőséget). Szóval ezzel is tisztában vagyok. Azonban most az átlagról nyilvánítom ki a véleményemet. Elegem van már belőlük. Bezzeg a fiatalabb kereső réteg meg dögöljön éhen és éljen meg ahogy tud! Igaz?! Nekünk elég a minimálbér vagy egy kicsivel több is. Nekünk nem kell gyerek és család ... Vagy, ha mégis akkor bőven elég a minimálbér!!! Abból simán fel lehet nevelni egy-két gyereket. Nem lenne itt probléma, ha a nyugdíjas tisztességes járandósággal rendelkezne csak akkor a dolgozó réteg bérét is emelni kéne, hogy az a fiatal ne kilátástalannak érezze és lássa a jövőjét. Így nem kell azon csodálkozni és siránkozni fent az okosoknak, hogy elöregszik a társadalom. így ki akar családot alapítani és kinek kell gyerek, ha nem, vagy csak éppen hogy fel tudja nevelni ...

További szép napot
Ha egymás mellé teszük a két figurát akkor tisztára olyanok mint Stan és Pan ázsiai verziója. Kár, hogy nem játszottak soha párost. Sajnos mindketten elhunytak már, mégis emlékezni kell róluk mert sok filmet tettek felejthetetlenné alakításukkal! Abban is hasonlóak, hogy…..
Viikinki 2009.08.22 08:23:14
Hello Mindenki!

Nekem nagy kedvencem Pro.Toru Tana és szeretnék pontosabb adatokkal szolgálni. bár már ezt megtettem Jeff Speakmen oldalán is...

Itt írnak is a Tanaka társáról és őt is megemlítik benne...
www.goshin-jitsu.net/johnch.htm

Professor Toru Tanakáról még annyit szeretnék mondani, hogy pankrátor volt. És ezek mellett kiváló judo-s(9 éves kora óta judozott) és mesterfokozattal rendelkező Danzan-ryu Jujitsu-s!!! Egy másik mesterrel judo és jujitsu iskolát is működtetett...
A filmtörténet legnagyobb állkapcsa. Ő Robert Z'Dar. Ilyen fejszerkezet természetes úton ritkán keletkezik, mintha egy dél-afrikai gyémántbánya külszíni kitermelő egységét keresztezték volna egy emberrel. Valószínűleg a Spielberg féle Cápában ő volt szegény ragadozó…..
Viikinki 2009.02.07 15:02:10
Még szeretnék egy hozzászólást Harold Sakatához. Volt neki egy fia Toru Tanaka Jr.(www.imdb.com/name/nm0848963/).Ez a szintén apróra nőtt fiu feltünik, Madonna - Die Another Day c. videóban mint Oddjob (aki egykoron az apja volt) és a Guy Richie ált. fémjelzett Star c. rövidfilmben mint testőr. Nem lehet az urat nem észrevenni!(www.youtube.com/watch?v=nK87YLmagt4)
Elérkeztünk egy fajsúlyos emberhez, Bruce Lee lelki jóbarátjához. Ő olyan mint Bruce Lee csak megevett 100 kiló update kolbászt és rászívott egy oxigénpalackot és visszatartotta a lélegzetét. Szóval nem egyszerű a csávó kinézete. Kínain ennyi izmot még nem láttam mint Bolon.…..
Viikinki 2008.11.30 07:56:54
Viikinki 2008.11.30 07:58:15
Képzeljétek el , ahogy két bundesliga sérós munkásembert felfújnak szteroidokkal majd a Pa-Dö-Dö-t leigazolják stylistjuknak. A nyolcvanas években volt egy boldog ikerpár , akik hobbiból gyúrni kezdtek és baromi nagy benga állatok lettek. Ugyanabban a legendás gymben nyomták ahol…..
Brüsszel Bruce Leeje személyesen. Akciófilmes munkássága kis blogom legnagyobb csillagai közé emeli ezt a karate balett hőst! A kis Jean Brüsszelben született, ahol már gyerekkorában elkezdett karatéjozni, majd kis ideig baletezett is. ( Ne feledjük a híres van Damme spárgát,…..
Több olvasó jelezte és teljesen igazuk van. Dolphi kimaradt a listáról , ezt a komoly szakmai hiányosságot próbálom ma pótolni. Dolphi a Scwharzi-Stallone utáni korszak egyik legnagyobb ektsön figurája. Az akciófilmek svédacélja aki gyorsan mint egy Saab, és megbízhatóan mint egy…..
Az igazi amerikai hős. Olyan proli buta feje van, hogy igazából egy doboz sörön kívül senkinek a társaságban nem tudod elképzelni. Pocakos , sörivó kamionvezető kb. ennyi lehetett volna belőle, de előtte inkább gigakirály harcművész lett. Sőt a kenpo karate legnagyobb mesterei…..