Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_api_

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kísérletbe kezdünk. Lévén a Twitteren is összejön 10-20 érdekes twit egy hét alatt, gondoltuk, csinálunk ezekből heti összefoglalót. Ha van olyan twit, amit beküldenél ebbe a heti összefoglalóba, nincs más dolgod, mint retwittelni a #webi címkével. Ha ezt a twitet akarod…..
_api_ 2009.05.26 22:18:35
Valószínűleg megvan a Sensation legnagyobb rajongója. A göteborgi Kevin Legóból alkotta meg az Ocean of White pontos mását medúzástól, fénytechnikástól, fullosan. Oké, talán a partyzók feje nem ilyen alakú a valóságban, de a díszlet és a fények elképesztő hasonlóságot…..
_api_ 2009.05.14 14:24:07
Ha már itthon voltam húsvétkor, azaz kihagytam a locsolkodást, megnéztem egy igazi kultuszrajzfilmet az m1-en.Legalábbis gondolom, hogy kultuszrajzfilm lehet az Asterix, hiszen legidősebb bátyám gyűjtötte a róla szóló folyóiratokat, valami Alfa (?) Magazint, ha jól emlékszem, és…..
Nos, hosszas várakozás után végre elindult a Noba névre hallgató hitelezőszájt. A startupról még novemberben írtunk. De a meghívókat csak ma kezdték el kiküldeni.Bár a Nobának egyelőre csak a játékpénzes verziója éles (a valódi hitelezés később indul majd), elérkezett az…..
Minek tennéd bankba a pénzed biztos kamatra, vagy minek fektetnéd üzletbe, részvénybe, megtakarításos életbiztosításba, amikor kölcsönadhatod az összespórolt forintjaidat úgy is, hogy annak is örülsz majd, ha visszakapod?    Különösen mókás formájára bukkantam a…..
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..
_api_ 2009.02.05 17:58:03
És ez? progmedia.hu/solar2.html
(még csak terv, most készül)
2004 januárjában tudtam meg a diagnózist: myeloma multiplex , ez a csontvelő rosszindulatú elváltozása. a plazmasejtek korlátlan szaporodása, amely a testben elszórva, akadályozza a normál vérképzést.Ezt legbiztosabban csontvelővétellel tudják megállapítani. Ez általában a…..
_api_ 2008.12.14 02:14:36