Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kamikázé

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bütyköltem Kijelzőt a TIVEDára 2016.09.07 10:47:29
Tegnap kaptam ezt a kis videót, ahol egyik olvasóm mutatja meg, hogy kis átalakítással akár egy OLED kijelző is ráköthető a TIVEDára, ami így már a pontos sebességet és időt is ki tudja jelezni. A 12864 egy nagyon népszerű, olcsó kijelző, ami kapható kék és fehér háttérvilágítással is, a program…..
Babocsay Ádám (üzleti életben: BMB) heroikus küzdelmet hajtott végre a legutóbbi Bécs maratonon, mert egy arcüreg-gyula lecsengése végén indult neki a távnak. Megcsinálta, de ILYEN ZORÁL FEJJEL!! A Futóblog tényfeltáró szerkesztője azonnal rávetette magát a témára. Most…..
kamikázé 2010.04.28 15:50:00
Futóblog 45. heti vegyes 2009.11.02 10:08:00
Amilyen eseménytelen volt október utolsó napjai, olyannyira bővelkedik programokban november első hétvégéje. Lássuk tehát mi események közül választhatunk: November 4. Szerda Futószerda a Marczibányi Sportcentrumban 17:00-tól. Bolhapiac, futópálya, szakemberek, minden van, bővebb…..
Egy augusztus végi hétfői nap volt. Csörgött a telefonom, felvettem, Bogi szólt bele, hogy tudok-e rá szakítani néhány percet valamikor mert hétvégén IRONMAN-re megy és lennének kérdései. Tudta, hogy már láttam, átéltem ilyet. Másnap beültünk egy cukrászdába,…..
kamikázé 2008.12.01 12:16:03
Más néven Profi úr...

Bogival úgy indult a kapcsolatom, hogy Nagyatádon a verseny előtt két nappal a nevezésnél megkérdezte, hogy tudom-e, hogy merre van a Városi Strand. Gondoltam, hogy biztosan valakinek a kísérője, és szeretne egy kicsit strandolni vagy megnézni, hogy hol fognak öltözni meg depózni a Nagyok. Elvittem kocsival, és közben mondta, hogy ő is indul a versenyen. Viccesen kérdeztem, hogy egyéniben-e, mire mondta, hogy igen, amit én jó poénnak vettem. Megjegyzem, nem a képességeivel kapcsolatban voltak kétségeim, hanem amiatt, hogy láthatólag fogalma sem volt semmiről, annyira naív volt, hogy már szinte aranyosnak tűnt, de én inkább elkezdtem félteni. Amikor pl. megjegyezte, hogy hú itt mindenkinek milyen vékony kereke van, akkor komolyan felmerült bennem, Bogi egy másik bolygóról érkezett. A pályabejárásról lemaradtunk, meg az én bringámon is még állítgatni kellett, ezért "beautóztuk" a rövid kört. Amikor megkérdezte, hogy milyen a víz, akkor már szinte vártam a folytatást, "és hogyan kell úszni?", de szerencsére ez nem hangzott el. Felajánlottam neki, hogy másnap amúgy is megyek a tóhoz kipróbálni az új neoprénemet (amire persze nem volt szükség a versenyen), kiviszem, és megnézhetjük. Ekkor már nem is lepett meg, amikor lefényképezte a neoprént, és rácsodálkozott az úszószemüvegemre. A vízbe nem jött be, ami miatt egy kicsit aggódtam, de gondoltam nagylány, tudja mit vállalt (meg nagyon határozottnak tűnt). Mesélt a Kinizsi100-ról, a Caminóról, és akkor már tudtam, hogy az Ironman sem lesz gond neki, mert a szíve végig fogja vinni... :-)
A Merci csokit ezúton is köszönöm neki! :-)

Z, a Profi