Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dodobobby

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval van ez a nemzeti ünnepünk: kávézóban gyüli, szavalgatás múzeum előtt stb stb. Az érdemi részt, meg Pozsonyban már elvégezték... Hidegen hagy, hiszen ma van Édesanyám születésnapja!Kis lurkóként, rengeteget hallgattunk a kocsiban ülve, miközben száguldoztunk a libatanya…..
Ez a történet aligha eshetett volna meg Magyarországon. Persze most nem arról akarok írni, hogy milyen rossz fejek vagyunk, rosszindulatúak, rossz szándékúak és egymásról rosszat feltételezőek (persze mindez általánosítás, tisztelet a mindenkori kivételnek). Mindenesetre ennek…..
dodobobby 2009.05.30 16:21:49
comment:com Foci helyett pornó 2009.02.03 07:29:00
A Super Bowl történetének legnagyobb botrányának nevezik azt a 2004-es csöcsvillantást, amit Janet Jackson követett el a félidei koncert közben, pedig az kismiska ahhoz képest, ami Arizona állam Tucson nevű városának lakóival történt: kedvenc csapatuk egyik játékosa végigszaladt…..
dodobobby 2009.02.03 08:25:43
A hétvégi NFL-közvetítések után a FOX hivatalosan is elnézést kért azért, mert a Minnesota Vikings öltözőjébe betévedő kamerájuk egy kicsivel többet is megmutatott Vishante Shiancoe tight end anatómiájából, mint kellett volna. Nem ez az első eset, hogy elsődleges vagy…..