Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrTé

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint egy este. Most nem dolgozom, mára már nem, nem is imitálom :) Azon gondolkodom, mitévő legyek, hogyan éljem túl a napokat a "fényes jövőig".... Mer ami most van az szar, de nagyon. Leginkább uncsi. Már zsigerből pörgetem ezeket a napokat, de nem jó. Kivész az…..
Tóta W. Árpád írt egy karácsonyi bejegyzést egy éve, amelyben felhívta a figyelmünket az ókori Mithras-kultusz és a kereszténység közötti számtalan megdöbbentő hasonlóságra. Ha jól értem, a bejegyzés gondolatmenete kb. az volt, hogy 1. A Mithrasz-kultusz egy mese, ahogy azt…..
Délutáni szabály: ne csókolózz gondolkodás nélkül. Nekem tetszik ez a levélíró lány, most sajnálom, hogy nincs olyan szolgáltatás, hogy képet is küldtök a levélhez. Minden sokkal könnyebb lenne. Sziasztok, Mostanában elég sok szivatós sztori került a napvilágra, úgyhogy…..
mrTé 2008.12.05 16:27:23
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
mrTé 2008.12.04 08:40:25
Ez egy ilyen péntek, még egy életről lehet dönteni. A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk.Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson!sziasztok,előre is bocs, ha ez nem a szokásos fordulatos-izgalmas sztori…..