Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érdekel3

15 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekel Miért mentsek én bankot? 2009.04.02 11:19:00
Mit kell rajtuk megmenteni? Éveken, sőt évtizedeken keresztül kegyetlen hasznot termeltek. Nem raktak félre semmit? Legyen ez a befektetőik baja... Így most mivel a kisember nem megy be a bankba hitelért, máshogy szedik el a pénzét. Simán az állam odaadja nekik az adónkból és az év…..
Szép kezdeményezés. Bízok benne, hogy nem napi 2 óra lapáttámasztás lesz belőle, hanem tényleg éremi munkát végeznek majd a programban résztvevők. Normál emberekből kiindulva, ha rájön valaki, hogy a munkájával valami jót és értelemeset teremt és ezáltal a családjának is…..
Csenyéte az ország legszegényebb települése, 450 lakosából szinte mindenki munkanélküli. A lakosok fele még iskoláskorú gyermek, de közülük mindössze 2 kezdte el a szakmunkásképzőt, de már ők is befejezték - eredmény nélkül. A nyugdíjasok száma 22! A lakosság 95%a…..
Alsózsolca - Bár a cigányvajda nyugtatgatta a felzúdúlt alsózsolcai lakosokat, ő maga is felháborodott a történteken. "El kell fogni az elkövetőt, és fel kell akasztani, az nem megy, hogy cigányokra lőnek." - mondta.A meglőtt fiú édesapja járt a kórházban, ahol…..
Vaja, Egercsehi - Tisza Sándor, Vaja polgármestere elmondta - „Vaján 15% körüli a roma lakosság aránya, de Vaja eddig a nyugalom szigete volt.”  Az Egercsehiről beköltözött családok viszont feszültséget teremtettek Rákóczitanyán, ahonnan a lakosok ma már…..
A szlovák miniszterelnök elutasította magyar partnere hatpontos javaslatcsomagját, amelyet a novemberi révkomáromi találkozón fogalmazott meg Gyurcsány Ferenc kisebbségi kérdésekben   Robert Fico kijelentette a szlovák kormány szerdai ülése utáni sajtóértekezleten:…..
Érdekel Viperák 2008.12.01 14:54:16
Az erőszak ellen tüntettek egy 14 éves kislány bestiális meggyilkolása ürügyén péntek este Kiskunlacházán helyiek, Gój Motorosok, magyar gárdisták. Az erőszak ellen demonstrálók egynémelyikénél a rendőrök gázsprayt, szúró-vágó eszközöket, viperát találtak, őket…..
Szlovákiában az illetékes ügyészség elutasította azt a Ján Slota elleni büntetőjogi feljelentést, amelyet egy parlamenten kívüli párt nyújtott be néhány héttel ezelőtt nemzetgyalázás gyanújával. A Polgári Konzervatív Párt azt kifogásolta, hogy a második legnagyobb…..
Az e-ügyintézés következménye lehet, hogy büntetnék a polgároknak válaszolni késlekedő hivatalokat egy új törvényjavaslat szerint. Csökken az ügyintézési határidő, a hatóságokat mulasztás esetén illeték- és díj-visszafizetési kötelezettség terheli, és…..
A legjobbak a banki és informatikai területen, a legrosszabbak az egészségügyben és a textiliparban a fizetések. Két és félszeres is lehet a különbség az egyes ágazatok átlagfizetései között. Ugyanazért a munkáért a legrosszabbul Békés megyében, a legjobban Budapesten…..
Miskolc - Szó volt korábban a Lyukóvölgyről, az ott felállítandó cigány városőrségről. Ezzel mi a helyzet? – kérdeztük a vajdától, mint ahogy ő is megkérdezte a polgármestertől.  Nem kis meglepetéssel olvasta az Északban Lakatos Attila, a megyei vajda, hogy…..
Búza téri kaland Miskolcon: sima lehúzásMiskolc - Olvasónk pórul járt a Búza téren péntek délelőtt... Leírok egy nagyon friss történetet, azért, hogy ha a boon.hu-ra kikerülne, akkor más ne fusson bele az én lehízásomba. Remélem, más nem lesz olyan naiv, mint én voltam...…..
Előbb a Suzuki, majd a Foxconn jelentette be a leépítéseket. A rendelési mennyiségek drasztikus csökkenése miatt csak két műszakban termel tovább a Suzuki, az 5.523 fős dolgozói létszámot 1.179 fővel kell csökkenteni Az Üzemi Tanács által kifüggesztett dokumentum szerint…..
Ez egész jól hangzik, de vajon történni is fog valami?     http://www.indavideo.hu/video/Ciganybunozes_3  ..
Előítéletből gyilkosság címmel budapesti keltezésű írásban foglalkozott a magyarországi romák helyzetével pénteki számában a Süddeutsche Zeitung. A német liberális napilap cikkének alcímében megállapította, hogy a romák és a magyar etnikum közötti viszony egyre…..