Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r.petrus

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Gyakran ér bennünket a kritika, hogy csak a munkavállalók véleményét publikáljuk és a munkaadói oldalt figyelmen kívül hagyjuk. Természetesen eszünk ágában sincs diszkriminálni senkit, arra biztatnánk a munkáltatókat, hogy gyakrabban írjanak nekünk, akkor mi is gyakrabban…..
r.petrus 2009.07.20 11:47:24
Szép napot mindenkinek!

Látom, sikerült megkavarnom az állóvizet. A kommentekben felvetett észrevételekre szeretnék reagálni:
1. az általam leírtakat nem 1 konkrét álláshirdetés kapcsán tapasztaltuk, hanem az elmúlt 2 évben folyamatosan hirdettünk, és itt-ott szaladtunk bele ezekbe a dolgokba.
2. a cég saját neve alatt hirdet, nem dolgozik állásközvetítőkkel
3. az interjúkat így el kell elképzelni, hogy egy napra hívjuk be a jelentkezőket, és Németországból jelentkezik a felvételiztető. Mindenkire hagyunk időt, de -sajnos- adódnak csúszások. Ilyenkor leültetjük a következő jelentkezőt, még olvasnivalót is szoktam nekik felajánlani.
A jelentkezők közül is voltak, akik késtek. Vagy volt, aki el sem jött. Aki telefonált, hogy késik, szívesen megvártuk, emiatt semmilyen hátrány nem érte.
4. a cég német, a német kollégákkal a napi kapcsolat-tartás elengedhetetlen.
5. amikor behívunk valakit interjúra, illedelmesen bemutatkozom, honnan és miért hívom. Sokszor az a válasz, az melyik cég is?! (Én, amikor állást kerestem, volt 1 kis erre a célra rendszeresített noteszom: melyik céghez, melyik pozícióra, mikor jelentkeztem. Kaptam-e visszajelzést, ha nem, én kerestem őket.)
6. Piercing: van olyan kollégánk, akinek szintén van. Csak nem mindegy, hogy tele van varrva az arcod, 2 az orrban, 3 a szemöldökben, az ajkakban stb. Sőt, van, akinek tetoválása is van.
7. a munka maga: nem ügynöki, nem jutalékos, 100%-ban bejelentett, alkalmazotti jogviszony. És nincs benne semmi átverés.

Üdv:

Petra
Imádjátok az ilyet, döntsetek, menjen vagy maradjon a posztíró, kire hallgasson az eszére vagy a szívére? A héten a szép képeket Kutasi Kovács Zoltán blogjából lopjuk. Még több szakítás a szakítóskönyvben, még több ismerkedés a Szakítós Mikuláson! Kedves…..