Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andras1122

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Horogkeresztények 2008.11.28 08:30:00
„Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát, vagy leányát áldozatul elégeti” Ha egy szervezet prominense nyilasnak néz ki, az egyetlen esetben nem probléma: ha az egy nyilas szervezet. Minden más esetben az ilyen figurákat sürgősen el szokás tüntetni. A Magyarországi…..
andras1122 2008.11.28 11:06:35
Kedves Árpád.
Nem tartom tisztességes dolognak amit irtál.Rendben van hogy a hócipőd tele van velünk, keresztényekkel, de hogy artistának nevezni Jézust-ez már bőven megér egy dunába lövatést-igaz fiam?Cserébe az artistáért te senki.Eddig nem irtam soha ilyen és efféle helyekre, de amit itt müvelsz az több mint gusztustalan. Gerjeszted itt a semmit te kis pöcs, náciveszélyeket kiáltasz, cionistáskodsz, alázol, fikázol.Artistázol!!! Te ki a
f@sz vagy? Ki kérte hogy ilyeneket irj? Magadtól, unalomból gerjeszted a feszültséget? Vagy fizetnek mérte valakik?Nemértelek.Jól összeuszitod az embereket, aztán mocsok módon a háttérben-tenyeredet dörzsölgetve elégedetten szemléled-jaj dejó, végre egymásnak estek ezek a mocsok náci magyarok-vagy mi? Mi fene történik?Miért jó ez neked?Ne mondd hogy a véleményed irod le mert az "artistázás" kizárólag provokáció-és tudom, ha valaki számonkéri, az már náci véreb.
Remélem hamarosan eljön az idő, amikor megtisztul az ország az ilyen aljas senkiktől mint te.
-ez mind az artistázásért,nem a cikkben szereplő-állitólag nyilas-akárki védelmében!
Seggfej f@sz!