Regisztráció Blogot indítok
Adatok
liptga

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
On the Spot Saigon, Vietnám 2011.03.16 11:04:00
Tegnap egész délután dilemmáztunk, hogy mi legyen. Hajnalban érkeztünk a cunami által letarolt területekre. Azonnal világos volt, hogy eddig egyszerűen nem tudtuk, mit jelent a "pusztítás" szó. Minamisanrikuban nyert értelmet. A 17 ezres várost percek alatt tette a földdel…..
Szkeptikus Klub 2010. március 16. kedden, 18 órakor: Beszélgetés Dr. Fenyő Mártával, a polarizált fényt használó terápia feltalálójával A polarizált fényt sugárzó Bioptron lámpa a forgalmazó állítása szerint hatásos allergia, depresszió, kimerültség, fájdalmak, krónikus (pl. ízületi) gyulladás,…..
liptga 2010.11.08 10:15:34
@Szilágyi András: Nyilván nem fogom szétszedni. A feleségem még kísérletezik vele. Mert hát ugye mint a szénanátha terápia mutatja, akár még használhat is valamire valahogy. Ha meg nem jövünk rá mire jó, eladjuk valami kísérletező kedvű embernek. Ránézésre egyébként úgy néz ki, mint az ábrán. Az is tuti, hogy tükör van benne, mert szembe nézvén vele mozgatva változik a "kép" amit látok. Az izzó is alul van, mert ott meleg. Szóval szerintem nem hamisítvány.

A második megjegyzésedre meg azt tudom mondani, hogy ha bármilyen hullámhosszon polarizált volna, akkor látnom kéne a színváltozást. Tudom tegnap azt mondtam, hogy színt vált egy kicsit, de azóta rájöttem, hogyha merőleges pontosan a nyalábokra, akkor nem vált színt. Tehát akkor mindössze az lehet a magyarázat, hogy csak nem látható tartományokban polarizált, vagy nem polarizált. Nem tudod te kipróbálni valakinél? Kiváncsi vagyok az eredményre.
liptga 2011.01.03 16:14:25
Nincs ezzel gond, de akkor kevesebbért is beperelhetőek mint a hatástalanság. Pl. itt (www.bioptron.eu/?m=409) azt írják hogy a fény polarizált. Nem az, tehát hazudnak. Vásárló megtévesztése, tehát fogyasztóvédelem. Ennyi az egész. Pereljük be.
liptga 2011.01.03 16:18:04
@kokoko222: De az már azért van, mert a falról visszaverődő fény már polarizált. Tehát a fal egy részét elnyeli. Ha polarizált volna, akkor a polárszűrőt a szemed és a lámpa közé rakva kéne hogy legyen egy olyan szög, mikor sötét. Nincs. Tehát nem polarizált.