Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babonamadzag

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A tegnapi, nyárias napon lehetőségem adódott szippantani egyet A Kongresszus levegőjéből. Most jártam először köreikben, még az is újdonságnak hatott, amiben egyébként nem volt semmi meglepő. Közben két dolog jutott eszembe, amiért ennek a pártnak, ebben a formában…..
Babonamadzag 2009.04.06 10:15:57
Hiába, nem tökéletes még a diktatúra kis hazánkban, a cenzúrán van még mit javítani. A négytagú (!) bizottság által nagy nehezen engedélyezett transzparenst végül leszedették a Magyarország-Málta mecs előtt. A "Stop killing the wild birds in Malta!" feliratot a Magyar…..
Vastagbőr Bajnai vagy Orbán? 2009.03.30 08:01:00
Az elmúlt 20 év legpörgősebb, legtragikusabb és legszánalmasabb hete van mögöttünk. A Nagy Gazdasági Válság közepette a helyzet még elkeserítőbb. Most, vasárnap estére letisztult a kép: Az MSZP 18. miniszterelnök-jelöltje, Bajnai Gordon lesz a miniszterelnök, vagy Orbán…..
Gyurcsány oda, a nép pedig fellelkesedve mást sem csinál, mint előrehozott választásokat követel.Pedig szerintem a legutolsó az utolsó előtti dolog, amire szüksége van az országnak, az az előrehozott választás.KK&TT azt írja a Reakción, hogy:Nincs értelmes ember, aki szerint…..
Ez a vakmerőség, hogy kamerák előtt, nagy nyilvánosság előtt, a nyílt utcán bántalmaznak egy európai parlamenti választáson induló listavezetőt, ez arra vall, hogy Magyarországon most már Gyurcsány Ferenc nyílt diktatúrát vezetett be. (...) Az Európai Parlament elnökéhez…..
Babonamadzag 2009.03.18 09:55:41
Az egyetemen szinte minden második kurzus keretében előkerült a motiváció fogalma, annak fontossága és lehetséges módjai. Nem gondoltam volna, hogy a Tesco ebben ennyire a tudomány előtt jár. Nagy multicég lévén természetesen itt is nagy hangsúlyt fordítanak arra, hogy a dolgozó…..
Azt hittem, a múltkori Fidelitas-vízgereblyézés volt az év legszánalmasabb politikai performansza, de a Munkáspárt most egy erősre sikeredett produlcióval jelentkezett be... "Cipőből emeltek szobrot a szólásszabadságnak a Munkáspárt 2006 aktivistái az Egyesült Államok…..
Seres Mária 4 gyermekes családanya és építészmérnök magánemberként népszavazási kezdeményezést nyújtott be ezzel a kérdéssel: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat…..