Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebRambo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A sorozat korábbi darabjai: Pireneusi élmények első rész, második rész.) Ötödik nap.Torla úticélunktól mindössze 10 km-re voltunk aszfalton. Persze ez az útvonal alternatíva fel sem merült bennünk. Két trail szakasz maradt a rostán: az egyik egy hosszabb, kb. 40 km-es, mondhatni…..
(Ott folytatjuk, ahol augusztus elsején abbahagytuk…) Harmadik nap. Az előző napok ismeretében átgondoltuk a következő napok terveit. A 3. napra egy elég hosszú és főként szintes útvonalat terveztünk eredetileg. Végül abban maradtunk, hogy az aznapra már lefoglalt szállást…..
Örömfutás örömfrissítésekkel és örömsíeléssel 7 felvonásbanElőkészületekMár hetek óta nagyon vártam a nagy napot, a felfedezők kíváncsiságával gondoltam rá, nem túllenni akartam rajta, hanem ott állni végre a célban. A verseny előtti napokban magamhoz képest sokat,…..
Hogy mennyi kaland fűzhető fel 42 km-re? Nos, talán már a döntés meghozatalakor sejthettem volna, hogy nem egy szokványos maratonra kell készülni a Mont Blanc lábánál.   2008. június 28-29.   De kezdjük csak márciusban… Vélhetően sokan ismerik a 12 dühös…..