Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a komor jassz (törölt)

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KK be akart írni a vásárlók könyvébe, mert a miskolci Intersparban fél éve lejárt tésztaféléket árultak. Ekkor jött a hazugsággyár, a trükközés és a jegyzőkönyvhamisítási kísérlet. Pompás (úgy értem, szomorú) sztori alant. Az alábbi levelet több mint egy hónapja…..
w Horogkeresztények 2008.11.28 08:30:00
„Ne legyen köztetek olyan, aki a fiát, vagy leányát áldozatul elégeti” Ha egy szervezet prominense nyilasnak néz ki, az egyetlen esetben nem probléma: ha az egy nyilas szervezet. Minden más esetben az ilyen figurákat sürgősen el szokás tüntetni. A Magyarországi…..
a komor jassz (törölt) 2008.11.28 09:40:22
Itt ragadom meg az alkarodat és tájékoztatlak, hogy a református egyháznak köze nincs az írásodhoz illusztrációként használt áthallásos kereszthez - a keresztet nem használja az egyház jelképeként. Azaz ne keverjük a keresztényeket a keresztyénekkel, a keresztet a puritán semmivel, a katolikusokat a reformátusokkal és a sezlonyt a f@szoddal.
Ha már utálod mindkét felekezetet, mint a sz@rt, legalább tájékozódnál irányukban. Máskülönben egyszer megérjük, hogy a pápát pedofilozod, és mindezt egy menórával illusztrálod. Vagy ez nálad egy speciális vallási szinkreténizmus?
Ánnyi. Gyüttem, oszt megyek is.