Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Judith_lol

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "drámai fogyasztói monológ" kategóriában komoly díjakra pályázhat Atis, akiről methetetlenül Latinovits Zoltán versmondása jutott eszünkbe, ahogy az elfúló suttogástól az üvöltésig játszik a húrokon, de a düh, az egyre fokozódik. Atis baja az, hogy két…..
Judith_lol 2009.10.20 10:11:59
@AnnaM: Ne is mondd, anno az én bejegyzésem is megjelent a homáron, amiben a postát szidtam, mert sikertelen ember lévén pénzt adtam fel amerikába (mielőtt mindenki elkezd oltani, maga a pénz volt a lényeg, akkor jöttek ki az új ötszázasok és fém ötevenesek, limitált kiadásban és van egy ismerősőm aki ilyeneket gyűjt). Persze mondanom sem kell, csak a fém ötvenes érkezett meg ami rá volt ragasztva a postcardra.
Halihó! Tudom, már rég írtam, de mivel nem nagyon történt velem semmi így inkább sztori hiányában nem fecsegtem a neten feleslegesen. (..bár gondolom valaki úgy gondolja, hogy folyton feleslegesen jelenek meg itt-ott-amott!!!) De most történt valami, asszem! Kedd hajnali fél 2…..
Judith_lol 2008.11.27 22:06:48
Ne mondjál nekem semmit, "drága", mondtam, nem kell kommentelned a beírásomat, de már késő. Ezek szerint rendkívül jó a memóriád, hogy visszaemlékszel olyan dolgokra amikre én sem nagyon, és legalább 5-6 éve történtek. Én úgy emlékszem, hogy te egy nagyon kedves barátnőm barátnője vagy, hozzám semmi közöd nem volt és ha tényleg nálad van egy cd-m a mai napig, akkor már olyanoknál is letudtam a karácsonyt, akiknél nem is gondoltam volna, hogy kéne.

Nem szeretném a középpontba helyezni magam, te kezdtél el rólam beszélni, és, hogy ilyen meg olyan élményeid vannak rólam, ergo te kavartad magadnak a sz*rt.

Megintcsak, ha nem tennél megjegyzéseket arra, hogy ki kivel barátkozik, nem szóltam volna bele a beszélgetésbe. Ha nem említenéd a nevem minden második kommentedben, tényleg nem rólam lenne szó és nem is írtam volna.

Nekem nagyon úgy tűnik, hogy benned én mélyebb benyomást tettem mint te bennem, ami döntsd el magadnak, hogy jó e vagy rossz. Mindenesetre ha te nap mint nap kommentálod mások életét és nem a sajátodat éled, illetve olyan emberekről beszélsz akikhez semmi közöd (lásd én), illetve, hogy a Mónit nevetségesnek tartod de itt olvasod a blogját starfuckerfun néven, akkor szerintem nem kell azon gondolkoznod egy percig sem, hogy ki hol tart.

Szeretném mégegyszer nyomatékosítani, hogy nem áll szándékomban sem magamról, sem a barátaimról sem rólad irogatni, véleményezni, vagy bárkit letámadni. Nem szeretnék lesüllyedni a te szintedre, CSAK azért írtam, mert felhoztad a nevem, nem túl kedves kontextusban. Erre tényleg nem kell válaszolnod, de ha feltétlenül szeretnél 5 éves szinten maradni, hogy a tiéd legyen az utolsó szó, ám legyen, elolvasni nem fogom.