Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alfredd

0 bejegyzést írt és 276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tizenkettő egy tucat és ez igaz még egy olyan, nem éppen tucatrendezvénynek számító versengésre is, mint a Labdabiztos Hattrick-kupa. Ideje hát, hogy ismét egymásnak feszüljenek a virtuális világ csapatai és eldöntsék, melyik gárda az, amelynek láttán még Bognár György is…..
Alfredd 2013.04.03 23:33:15
@Mosolygó Rettenet:

Ezzel a 2-4-2-vel sikerült váratlant húzni, a csapat mindenre készült, csak erre nem. Vörös Ármin játékosedző még mindig kérdőjel-arccal ül a klubházban, csórikám hasonló nóvummal még nem találkozott pályafutása során.

Innentől más célkitűzésünk nem is lehet, minthogy az Elnök-kupát virtuális vitrinünkben tudhassuk a szezon végére, ami az eddigi stabil 0%-os teljesítményt alapul véve felérne egy Hattrick-Master győzelemmel is :)
  "Be lehet-e együtt szedni különböző kiegészítőket?Be lehet-e együtt szedni különböző kiegészítőket? A táplálékkiegészítőket nem kéne a gyógyszerekkel összekeverni. Ezek élelmiszerek, tápanyagokat tartalmaznak. Miért ne lehetne több terméket együtt használni? Legrosszabb esetben felbomlik a…..
Alfredd 2013.01.27 22:52:25
Bandi!

Lenne hozzád kérdésem, illetve építő jellegű kritikai hozzászólásom:

1. Minek foglalkozol a Bunnyval ennyit?

A te könyved és az övé teljesen más célcsoportnak készült, és más célból is, felesleges összehasonlítgatni.

Megsúgok egy nagy titkot: az ilyen és ehhez hasonló undorító körmondatoknak egy orvosi tankönyvön kívül nem sok helyen van létjogosultsága:
"Az orális kreatin alkalmazás izom hipertrófiát idéz elő, amiben szerepet játszhat a kreatinnak az MRF-ekre (az izomképzésben résztvevő transzkripciós faktorokra), MRF4 miogén transzkripciós faktorra és a miogenin (izomdifferenciálódást előidéző faktorok) génexpressziójára , izom szatellit sejtek differenciálódására, fúziójára, izom IGF-I termelésre gyakorolt mediáló hatása ami szövettenyészetekben és sportoló embereken is igazolt."

Egy átlagember a második ilyen mondat után sikítva hajítja a sarokba az omniózus könyvet.
Egy egyetemi tankönyvben, vagy sportorvosoknak szánt könyvben, esetleg diplomamunkában, doktori disszertációban lehet és kell ilyeneket beleírni, de komolyan, ilyen mondatokat akarsz eladni olyanoknak, akiknek még a Sárga Kapszulában levő információ is rocket science?

2; Ez az internet, ha a fenti idézetet cáfolni szeretnéd, linket tegyél már be vagy idézetet, ne néhány tudományos publikáció diplomamunka-kompatibilis, de semmitmondó felsorolása legyen már...
Amúgy mikor láttál a shop.builderen bármilyen herbalife, vagy egyéb mlm-átkúrós gagyi terméket?

Viszont az elsőnek beszúrt publikációról írhatnál itt a blogodban bővebben, mert ez sok mindenkit érdekelhet és érinthet. Akut májkárosodás glükozamin tartalmú táplálékkiegészítőtől (főleg, hogy a Béres porcerő forte, vagy hasonló nevű készítményt eléggé sokat reklámozzák a tévében is...)
Minden, valamire való focicsapat tizenegy tagból áll (a szurkolótábort és a meccs előtt nokiás dobozokkal, délkelet-ázsiai örömlányokkal korrumpált bírókat most ne számoljuk ide) így érthető, hogy futballkupák esetében a tizenegyedik kiírás legalább olyan ünnepi, mint a…..
Alfredd 2013.01.14 02:51:54
@Black Lotus:

Az erősebb csapatok ellen, nincs reális győzelmi esélyem, inkább az alsóházi rangadókra szeretnék ráfeküdni. Ellenük meg is lenne a birtoklás. A játékosokra szánt összegen a vételárat + az első idényre vonatkozó fizetést értettem (tehát a 800.000e Ft-os felső korlátba az első idényre kifizetendő bért is beleszámoltam már).

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): A fizetések kigazdálkodásával szerencsére nem lesz gondom, heti plusz 15-20e Ft még belefér a keretbe.
Kupában minimum 2 kör az elvárás. Átlag 60e Ft jegybevételem volt az előző ötödben, bár akkor szinte végig szopórolleren közlekedtem, és a szurkolósereg nem volt elájulva látottaktól :)

Felállásban a 3-5-2 az elsődleges nálam, mivel középpályásokat edzek, de ellenféltől függően néha 4-5-1 is előfordul.
Jubileumi, tizedik kiírásához érkezett a Labdabiztos-blog Hattrick-pozitív szekciójának méltán népszerű kupasorozata, amelynek célja annak biztosítása, hogy a kupaszerdák legalább olyan izgalmasan teljenek, mint a szombatok - ha nem még izgalmasabban. A sorszám kerek ugyan, a…..
labdabiztos 9. Labdabiztos kupa 2012.03.07 11:08:00
Eljött vala a majdnem-jubileumi kiírás, amit majdnemtizedik -ként is jellemezhet majd a hálás utókor, de hivatalosan a 9. Labdabiztos Kupa néven fog bevonulni a futball aranykönyveinek megsárgulásra váró lapjaira. Hovatovább jöjjön a lényeg, ami után mindenki eldöntheti…..
labdabiztos 8. Labdabiztos Kupa 2011.11.02 13:15:00
Immáron 8. alkalommal adatik meg a lehetőség, hogy mindenki szabadjára engedje a benne szunnyadó Verebes - mágust, és saját csapata élén próbálja megszerezni a labdarúgó-társadalom egyik legértékesebb trófeáját a Labdabiztos Kupát. Nem egyszerű, de viszont nehéz feladat ez,…..
Alfredd 2012.01.04 23:50:16
@CreaPress: Hát igen, csapatom ma valóban a nevéhez méltó produkciót nyújtott :P

Ha jól emlékszem, az LB kupák történetében ilyen csúnya koki-saller-tockos kombót még nem is kaptunk.

Meccs végi interjúra eredetileg a Petrik-Lagaisse páros volt kijelölve, de Petrik sportársnak a kezelőorvosok szigorú 3 hét némaságot írtak elő a torokműtét után, míg Lagaisse spori a fejsérülés szövődményeként a lefújás óta csak egy 200 éve kihalt flamand dialektusban hajlandó kommunikálni...

Így a csapat szóvivője vészmegoldásként Belga - Huszonként férfi című klasszikusának idevágó részletét küldte ki a sajtó képviselőinek:

"Igazából az időpont nem volt annyira jó, a fiúk ilyenkor aludni szoktak,
meg a nap is pont rossz szögben sütött a pályára.
Az első gólnál a Tibit elfektették egy testcsellel,
aztán a Gullit a kapus Gabesz mellett laposan a hálóba guritotta a labdát.
A második gólról egyáltalán nem mi tehettünk, a partjelző intett valamit,
mi meg minndannyian félreértettük.
A meleg is egy kicsit megnyomta a fiúkat,a hátvéd Gabesz kicsit frontérzékeny.
A 3. gólról sajnos kicsit lemaradtam, mert éppen akkor ápoltak.
A 4. gólnál éppen a Gabeszt cserélték be, és nem sikerült felvennie a ritmust.
Az 5. gól előtt lett volna egy helyzetünk, de csak a félpályáig sikerült eljutnunk.
A szünetben az edző Gabesz bá mondta, hogy figyeljünk a szélekre,
úgyhogy mindannyian kihúzodtunk, aztán középen maradt egy hatalmas üres terület.
Ez jelentette igazán a meccs fordulópontját.
Ezután az ellenféltől kiállítottak két játékost, ettől megzavarodtak a fiúk.
A Gabesz utolérte volna a Gullitot, csak megbotlott egy vakondtúrásban,
A Gullit kitette szélre a Kannavárónak, aki már várta a labdát,
a Gabesz meg üres területre futott ahol meg már nem volt senki,
onnan meg már a Gullit elfutott, de addigra már gól lett.
A 7. gól olyan gyors volt, hogy nem is láttuk, majd a videóról kielemezzük, az utolsónál a szabadrugásnál már úgy tünt, hogy mellé fölé megy a labda,
de egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és beesett a kapuba.
Igazából fejben elfáradtunk, de jó tapasztalat volt, amit a jövőben tudunk hasznosítani."
Alfredd 2012.01.28 18:03:58
@Ranagol_5: Meccs lekötve, lehet hegyezni szerdáig a nyerő taktikát.
labdabiztos 7.Labdabiztos kupa 2011.07.07 12:45:00
.. és elérkezett vala az idő, mikor elindult az BL és az EL sorozat, így az LB Kupa kiírását sem halogathattuk tovább. Ez lészen pediglen a 7. kiírás, mikor birokra kelhetnek az nagytudású vezetők aranylábú ifjai, hogy eldöntsék vala ki a pallérozottabb csapat, és ki érdemes az…..
labdabiztos 6.Labdabiztos kupa 2011.03.28 21:00:00
 A 6. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata A szabályzat a 6. Labdabiztos Hattrick-kupára érvényes. (A nevezettek minden kiírás előtt megegyeznek az aktuális feltételekről.) A kupa szabályzata: A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától…..
Alfredd 2011.07.02 21:22:53
@Bruno Salazar: Épp most licitáltak rá az olasz negyedosztályból 5000-ért. Mégsem olyan rossz parti, vagy csak jó az ügynöke:)
Alfredd 2011.07.02 21:23:58
@Bruno Salazar: Épp most licitáltak rá az olasz negyedosztályból 5000-ért. Mégsem olyan rossz parti, vagy csak jó az ügynöke:)
Alfredd 2011.07.04 14:26:25
@Futó Lada: A maradása engem is meglepett. Ezek szerint lehet érvényes licitet visszavonni? Szombat este még volt rajta érvényes licit, vasárnapra meg eltűnt...

Namindegy, kiteszem újra, hátha lát benne vki fantáziát
A következő dal egy olyan problémát feszeget, melynek felszínre hozatala érdekében Csernus doktor már páciensek ezreinek haját üvöltötte le. Ugyanakkor szüreti bálban aligha tudatosul Kalácsképűékben, hogy egy párkapcsolati kríziseivel szembenézni képtelen ember belső…..
Alfredd 2011.03.29 22:31:36
(Nemcsak) Sláger Gyuszi témakörben az alábbi videó K Ö T E L E Z Ő:

www.youtube.com/watch?v=RE4GqUXiyd8

Letaglóz, sírsz olyan, és még sorolhatnám a jelzőket rá, de hiába, ami ebben benne van, az szavakkal nem kifejezhető!

Ezzel a produkcióval - úgy gondolom - a Művészúr magasan veri az eddig a blogon felsorakozott teljes mezőnyt, oda-vissza :)
Belsőség Gyulavitéz, a puhapöcs 2011.03.15 07:50:00
Sportautó-szakírónk erősen gondolkozik rajta, hogy emblematikus sportkocsiját eladja. Elképzelhető, hogy Swift lesz az Integrából. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az 5. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata A szabályzat csak az 5. Labdabiztos Hattrick-kupára érvényes. (A nevezettek minden kiírás előtt megegyeznek az aktuális feltételekről.) A kupa szabályzata: A kupában bármely manager részt vehet, a Hattrickes osztályától…..
Alfredd 2011.03.09 11:20:21
@Futó Lada: Azért a Botláb-Salazarson bohócligás kifejezeéssel élve, az első 80 percben a játék küzdő jellege dominált... :)
Alfredd 2011.03.09 17:05:31
@Bruno Salazar: Gratulálok a döntőbejutáshoz Senor! Kevesebb, mint egy perc jó focival is sikerült legyőznöd.

Sajnok a srácok nem tartották be maradéktalanul a taktikai utasításokat, ezért csak a bronzcsata marad nekünk.
Mostmár elárulhatom, de Zidane-t is szerződtettük tanácsadónak, és ez úgy látszik, túl nagy hatással volt fiatal bolgár szélsőnkre... :)

A taktikai az lett volna egyébként, hogy szándékosan nem támadunk, hanem csak kreatív mezőnyjátékkal eldugjuk a labdát, ezzel elaltatjuk a vendégvédelem éberségét, majd a végén technikásan megfejeljük a csíkszemű kapust, aki ettől megszédül és benéz egy szabadrugást, vagy egy szöglet utáni fejest.
labdabiztos A kor nem akadály(?) 2011.01.31 23:30:00
Mit ér a sportoló, ha harmincnégy (sőt, lassan harmincöt) éves? Szedjünk csak össze pár példát! Őfelsége Puskás Ferenc '62-ben három gólt rúg a BEK-döntőben, rajta igazán nem múlik, hogy ezúttal csak ezüst a vége. Pedig ekkor már túl volt azon, hogy harminchét gyertyát…..
Alfredd 2011.02.01 22:54:20
@Artie: Szabicsról az utolsó hír az volt a héten, hogy vállsérülése után elkezdhetett kocogni. Ezért nem ő.

Egyéként engem a legkevésbé Tököli zavar ebben a csapatban, mert hirtelen nekem sem jut jobb támadó eszembe.
Kicsit olyan érzésem van mintha néhány játékos csak azért lenne benne a keretben mert a managere(vagy ő) megfelelően tejel...

Stabil kezdő Horváth Gábor a Bredából miért nem fér be? Lipták, Vermes, vagy Kádár jobb lenne nála? Ha Lipták jobb, nyáron miért nem őt vitte a Breda... Kádár hány meccset játszott ősszel?

Vass Ádám, ősszel 10 Serie A mérkőzéssel (átlag 60 perc) keretbe sem fér el

Hajnal Tamás mikor játszott tétmeccset klubcsapatban?

Varga Józsira még azt mondom Ok, de nem ez volt élete szezonja, nem látom mivel érdemli ki jobban a kerettagságot Vassnál?

Ti hogy látjátok ezeket?
A tavalyi felhördülés az alábbi beszámoló szerint nem lehetett teljesen alaptalan, minthogy még mindig rinyálnak a Mongolian BBQ-ban, ha valami nem tetszik a pincérnek:A Mongolian BBQ-t ért sok negatív felhang előtt értetlenül álltam - tegnapig. Már három éve járunk egyetemista…..
Alfredd 2011.01.27 13:42:47
@keramia53-1: Azért ne hasonlítsunk már össze egy söfőrt egy pincérrel, mert minden tekintetben teljesen különbözik a két munkakör.
@metalheart:
A dolgok nem ilyen egyszerűek, hogy megéri=100 % haszon, ehhez nem kell matematikusnak lenni.
közgazdász sem vagy, vagy cégvezető. @

@Dr. Körömlakk ®: Ha én lennék a főnöke, ilyet én 1-szer tolerálnék, következő hasonlónál repülne... Nem a mongol pincért védem, mert pincér ilyet soha nem engedhet meg magának.
Alfredd 2011.01.27 14:43:06
@Camappa: Elmondom, még az első osztályú étteremekben sincs benne a felszolgálási díj az étel árában. Ez így van szinte minden étteremben.

Lásd: Kárpátia Étterem, de ott külön fel is tüntetik, hogy 10% felszolgálási díj és megy automatikusan a végszámla összegéhez...
A Kárpátia tulaja pedig Niklai Ákos, akit gondolom nem kell bemutatni, hogy ki ő.
Alfredd 2011.01.27 17:20:28
@Az átok visszaszáll!!!:

Hát apám, '1993-ban a München-Schüldbrunnenweig autópálya szakaszon 170 km/h utazóval közlekedtem mindig, mert már akkor sem volt ott sebességhatár.

Ezek után Mo-n 147 km/h-el lefényképeztek az M3-on, és kapom a 30 ezres csekket. Felháborító !!!

A fenti szövegben remélem érzed az iróniát...
Tuti fake, de elég szemét!Ma végre sok idő után újra találkoztam Ferivel, a féltestvéremmel. Mostanság a sok tennivaló miatt nem tudtunk időt szakítani egymásra. Ilyen ez a bútorszakma! Reggel összeszedtem magam, könnyes búcsút vettem kedvenc szekrényemtől és útnak…..
Bepasszokban gazdag, szerethető válogatottal teli boldog új évet minden kedves olvasónknak. December 31-én éjfélkor a játékvezető 3-at fújt a papírtrombitába, és véget ért a 2010-es év. De nincs idő pihenni, hiszen a január 1-én már bajnoki fordulót játszanak....na nem…..
labdabiztos 5. Labdabiztos kupa 2010.12.01 08:51:00
Hát...elérkezett a jubileum kérem szépen, és újra kiirásra kerül a Labdabiztos Hattrick kupa. Rengeteg "sponzor" és "befektető" keresett meg minket az utóbbi időben a kupával kapcsolatban, volt aki névadó szponzorként képzelte el részvételét ( lássuk be, a…..
Új hét, új esélyek , új történetek,bár a főszereplők továbbra is az általunk megszokott kedves,bohókás csillagok, akik mind szerethető csapatban szeretnének játszani, és van aki ezt csak l'art pour l'art alapon teszi egy ideje. Még jó hogy nem tippmixből kell összegründolni a…..
Bátran kijelenthetjük, hogy eseménydús napokon van túl a magyar válogatott szakvezetése. Sanyi bácsi (alvezéreivel együtt) a múlt hét végén előkotorta a vándorbotot és a tarisznyát, utóbbiba belerakta a mikrohullámú sütőben sült hamburgert és néhány félfamentes rajzlapot…..
Alfredd 2010.11.07 17:30:06
OFF: könnyed múltidézés vasárnapra:

www.origo.hu/sport/magyarfoci/20020227parkolopalyan.html

2003 tavaszi idényre átigazolások listája nem kisebb nevekkel, mint Salagean, Javrujan, Batrinu...

Apropó, az ortodox lokistákon kívül valaki emlékszik-e Raul Ovalle-ra, vagy Armando Palaciosra?
Új hét, új élet. A derék San Marino-i postásokat egy polgári nyolcassal küldtük haza, lehet ábrándozni az újabb Helsinki-szindrómáról. A hétvége hírei röviden.#hétvégi eredményekMinden passzolt, így végül csak sikerült megredezni az MTK-Kaposvár meccset. Mellékesen a…..
Napi hírek három kategóriában, emberi fogyasztásra, a szerzők szűrőjén átszitálva, zsizsikmentesen. #válogatott Vanczák Vili ötvenedik válogatottságára készül San Marino ellen. A remek kezdősebességgel és európai szintű játékintelligenciával megáldott hátvéd még…..
Alfredd 2010.10.08 15:14:00
@JESTER: Nem rossz csapat, ahogy a győri verebek csiripelték, Bajzát Zselé is odaférne a kezdőbe: Herczegfalvi-Kenő-Bajzát. 10 éve egy feltörekvő klubtulaj mi pénzt meg nem adott volna egy ilyen támadótrióért...

Budó-Vámosi: ez a két név így együtt, egymás mellett, hát nem lehetett egy fáklyásmenet... Mindketten játszottak nálunk is, de szerencsére nem egyszerre. Sikerült fájó emlékekeket ébresztened bennem, ritka nagy tufa volt mindkettő.
Általában úgy szoktuk kezdeni a hetente esedékes beharangozókat, hogy értetlenkedünk egy kicsit. Most sem lesz másként. Mondom is. Kisteleki István távoztával egy dolog egész biztos nem változott meg emeleszéknél, a versenynaptár hektikussága. Nem akarjuk állandóan az angol…..
A 3. Labdabiztos Hattrick-kupa szabályzata és versenykiírása elérhető a szabályzatokat és versenykiírásokat tartalmazó oldalon. ..
Alfredd 2010.07.30 17:30:59
@végh hanta: Kard ki kard, feszüljenek egymásnak az 'A' keret héroszai :)
Alfredd 2010.08.01 21:28:58
@Futó Lada: Nekem pont az ellentettje: a 2. LB kupámon a bronzért játszom, bajnokságban az első fordulót leszámítva minden meccsemet megnyertem, és sikerült most egy olyan VI-ba feljutnom, ahol van egy nálam jóval gyengébb csapat + 1 botcsapat, így ha minden jól megy, kiesési gondjaim sem lesznek.

Apropó: kiesők, feljutók, ki milyen csoportba került?