Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Clevinger

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Száz család hatszáz négyzetméteren, harmincezer ember a Dunától a Róka hegyig terjedő apró kisváros nagyságú területen: Békásmegyer, az ország második legnagyobb lakótelepe. Szombati akciónkat abbéli reményben szerveztük, hogy ha valahol, akkor itt lennie kell ki nem dobott…..
Clevinger 2009.05.01 09:18:48
@Mozgalmár: Ezek őszinte mondatok voltak szerintem, és pont az őszinteség hiányzott a politikából...
Ügyeskedést, hazudozást és lenézést itt sehol nem olvashattál.
Ha ezen a héten is mindenki úgy gyűjt, mint az előzőn, akkor hétvégére meglesz a húszezer, és onnantól „csak” a biztonsági tartalékként szükséges 2000 darabot kell behozni május 8-ig.A számláló mostantól visszaszámláló lesz, mely azt mutatja, hány cédulát kell…..
"Ma a szemiotika prof hozott 3 cédulát, ez se kutya. én meg be voltam tojva, h mit akarhat tőlem... :)" (Karma Gedeon, kommentelőnk)  Együtt sikerülni fog! :)..
Clevinger 2009.04.26 19:19:04
@Maxximus: Érdekes, de én nem azt szoktam felhozni Humanista párt mellett érvnek, hogy leszbi esküvő, hanem a kiállást az egészségügy privatizációja ellen. Mért nem azt propagáljátok?
Vasárnap, hétfő      ..
Clevinger 2009.04.19 08:05:16
@Sade Bárki: Csatlakozom
Nagyon leülteti az embert pszihésen

Mivel mai nappal már úgyis idejét múlja a dolog
a bring-a cetli...
Az én tapasztalatom az, hogy az általam összegyűjtött cédulák fele úgy jött, hogy bárki jóf ej embrenek odaadták volna, de a másik fele a "hm... LMP, utánanéztem és tetszik" kategória. Megmozgattam a dolgokat, nálam van 45, aztán kedden kb 100 még, majd jön a többi.…..
Ez az imént volt, s nem dicsekvés gyanánt írom, hanem hogy bátorítson. Na jó, nem kizárólag dicsekvésből írom. Hajnali fél háromkor tekertem haza, amikor a parkban egy ismerős kutyást láttam meg. Túlmentem rajta, majd eszembe jutott, elkérem tőle a kopogtatóját.…..
Clevinger 2009.04.12 10:23:56
@Gilderoy: hivatalosan május 8 a leadási határidő, ergo május 6-ig tutira LMP-nél kell hogy legyen
LehetMás Próbaposzt ismételten 2009.03.13 15:56:00
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum vehicula, tortor at laoreet fringilla, augue ante dapibus mi, eu malesuada orci mi quis tortor. Fusce urna arcu, hendrerit vitae, sollicitudin id, fermentum molestie, lorem. Curabitur lacinia rutrum diam. Nullam ligula urna, blandit…..
Egy önmagát közlekedésmérnöknek definiáló szakértő úr egy profinak tűnő (mert jó sok számot tartalmazó) cikket írt az index-re, amely röviden arról szól, hogy járjon a legtöbb helyen a vasút helyett inkább busz, mert a vasúti személyszállítás drága. És attól majd jó…..
Clevinger 2009.02.26 17:48:30
@9mmPara: Nyilvánvaló

És kell víz alatt is menni, talán a Balcsinál lehetne, de vigyázzni kell, merre, mert észak-dél irányban túl lögikus volna :))
Mondják sokan sokfelé a világban, hogy a válságból kivezető út nem mellesleg teljesen egyirányba kellene, hogy vezessen az ökológiai válságból kivezető úttal. Merthogy közös a kihívás: ahogy a fedezetlen hiteleken alapuló jóléti pilótajáték bedöntötte a bankrendszer…..
Clevinger 2009.02.20 12:42:30
@Vetrov: Támogatom az ötletet, még a csórók is jól kereshetnének. :)
 Sokat hallottuk ezt a kijelentést tavaly év végén, amikor a világgazdasági válság felütötte a fejét. Akkor csak remélhettük, hogy hazánk tényleg nem jut az északi ország sorsára.Izland volt az első állam, amit nem csak elért a válság szele, de komolyan meg is tépázott.…..
[Sok levelet kapunk az info@lehetmas.hu címre. Ezt is ott kaptuk; megtetszett, megkérdeztük, és igen, közreadhatjuk - fogadjátok szeretettel! A szerző további írásai a http://www.ahogyerzed.hu/ oldalon olvashatók.]Mindig is hittem, hogy a természet törvényei irányítanak.…..
Van úgy, hogy jól mennek a dolgok, és van úgy, hogy nem.Most jól.Elindítottuk a plusz egy forintos kampányunkat. Csináltunk egy elég jó kis videót, amikor kerestünk hozzá szereplőket, boldogan dobott félre mindent egy csomó barátunk. Csináltunk hozzá egy egész jó oldalt, nem…..
Clevinger 2009.02.08 20:57:58