Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Hegedus

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Apple olyan brutális növekedésről számolt be a tegnap közzétett gyorsjelentésében, hogy még a relatíve gyenge iPad-értékesítéseket is elhomályosította. A fő számok minden tekintetben szemkápráztatóak lettek, a bevétel 83 százalékkal, az egy részvényre jutó…..
Ma este hétkor lesz tehát a launch, amin én is részt veszek majd valamelyik APR-nél, és beszámolok nektek a részletekről. Addig is itt vannak a magyar árak, az Apple hivatalosan csak mától engedélyezte az APR-eknek, hogy meghirdessék:Ezek tehát a hazai árak, ugyanezeket találhatjuk…..
Sokan nem akarják otthagyni a magánnyugdíjpénztárukat, és a hezitálók aránya is igen magas. Heti szavazás-összesítőnk. Számos hírportálhoz és közvélemény-kutatóhoz hasonlóan mi is feltettünk a héten egy kérdést, hogy megtudjuk, a válaszadók (a Véleményvezér blog…..
Zsolt Hegedus 2010.12.06 08:55:44
A héten már írtam arról, hogy egy új, olcsóbb modellt tervez piacra dobni az Apple, most újabb hírek érkeztek, amik már a gép méretéről is szólnak. Ezek szerint a 13,3 colos penge 11,6 colos lesz, ami logikusnak tűnik: évek óta mondom, hogy nagyon hiányzik a 12 colos PowerBook…..
A hír végülis elég rövid:Az Ipsos-Gemius konzorcium nyerte az online közönségmérési tendertNade az a folyamat, amíg ide eljutottunk... elvileg már a legnagyobb forróságban, a nyár elején kellett volna eredménynek lennie, és mégis, csak most vált publikussá, hogy ki nyert. Pedig…..
Végre. Élesedett az Indexen egy új funkció, melynek segítségével az olvasók egyetlen kattintással oszthatják meg a közösségi szájtokon az adott indexes tartalmat. A funkció jelenleg a Google Readert, Twittert, Facebookot, Tumblr-t vagy például a Del.icio.us-t támogatja. Valamint…..
A Pinch Media felmérése szerint az iPhone-ok 8,6 százaléka jailbreakelt, ami az egy hónappal korábban mért 8,43 százalékhoz, és az egyre növekvő eladott darabszámhoz képest igencsak nagy ugrás. Az csak az egyik kérdés, hogy miért. A másik az, hogy a Pinch Media ezt honnan tudja?…..
Egyenlőre nem megerősített hírek szerint hamarosan újabb - egyes  lokoszt utasokat - érintő változások lépnek életbe a sokat áldott feladott csomag témában.Ha "minden jól megy" a Wizz elvesz 5 kilót a feladható csomagunk súlyából, azaz marad 15,  cserében a…..
Sosem gondoltam, hogy könnyű magyarítani egy szoftvert, de az egyik legnehezebb helyzetben az Apple fordítója lehet. Több, egymásnak ellentmondó igénynek kell ugyanis megfelelnie, lehetetlen olyan végeredményt létrehozni, ami mindenkinek tetszik. Ha engem kérdeztek, a jelenlegi…..
Néha komolyan elgondolkozom azon, hogy az elemzők mégis mire kapják a fizetésüket? Az elmúlt pár hónapban Mr. Wu állt elő vadabbnál vadabb következtetésekkel, most meg Trip Chowdhry mondott furcsákat. A szakértő szerint nem várható, hogy az Apple 2010 előtt frissítené asztali…..
Az Index szavazást rendezett arról, hogy ki milyen már kihalt élőlényt szeretne klónozással visszahozni a földre. Az apropót az adta, hogy a hírek szerint sikerült klónozással létrehozni egy pár éve kihalt kecskefajt, bár az utód csak pár pillanatig élt. A baj az, hogy már ez…..
Tegnap még csak azt tudtuk, hogy hamarosan jön, mára viszont a Google frissítette is fordítóprogramját. Úgyhogy mostantól lehet fordítani magyarra és magyarról a Translate-ben. Íme például a TechCrunch egyik postja magyarul: Ez pedig az Index nyitóoldala, angolul:  Kicsivel…..
Folyamatosan figyeljük, hogy a Google panorámaképeket készítő autói éppen merre járnak Európában. Továbbra sincs információnk arról, hogy Budapest is bekerülne azon európai városok sorába, melyekről utcaszintű panorámaképek láthatók a Google Mapsben.  Három szegedi…..
Zsolt Hegedus 2008.11.27 20:07:44