Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekelya

5 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András blogja Ez a sablon ronda 2007.02.21 13:05:00
de nagyon.disclaimer: amíg azt látod, hogya sablon ronda, de nagyon,kezelhetetlen, (pl. fehérrel írok fehér háttérre)nincs benne értékelhető tartalomstb...addig az történik, hogy egyrészt új sablont készítek éppen, és tudom, hogy mi nem látszik, mi van rossz helyen, hiszen én is…..
Pedig szavamra be akartam írni, hogy melyik ez a képen látható mozdulat, de inkább nem írtam be, nehogy hülyeség legyen :)Az asztal körítése nem stílusidegen, gondolom azért figyeltél valamennyire rá (vagy nem?).Ennyi TV-t nézel, hogy vagy 20 tv-adó műsora van kinnt az asztalon?…..
Nem tudom miért, de nekem ez a háttérkép annyira nem jön be, hogy az hihetetlen...A zenelejátszós részleg viszont annál inkább :)Amúgy meg régi egyik szuperbeküldőnk, szekelya újabb képe, amit megoszt velünk. Sok minden tényleg nem változott (minek változtatni a megszokottat, nem…..
Bár nem tudom, hogy a stílus készítője milyennek szerette volna eladni a színvilágát, fának, aranynak, csokinak, vagy rozsdának, egy kicsit talán mindnek sikerült :) Ha a háttér a stílus/téma része, akkor a készítőé, ha a beküldőé, akkor az övé az érdem a párosításért.…..
Egyik olvasónk egy másfajta ötlettel állt elő, a blog arculatának egy új színezetet adva: asztalok a régmúltból :) Köszi, hogy nekem címezted leveled, bár nem én kaptam meg, Pagan továbbította felém, és elég gyorsan ki is került. Megjegyzés: az, hogy nekem címeztek levelet,…..
Tulajdonképp egy templom tölti ki a hátteret, ezen kívül van még egy feltehetőleg lomtárként funkcionáló ikon. Meg egy msn partnerhez kapcsolódó folt(nem emlékszem már a pontos nevére). Arra igen, hogy régen én is használtam; volt is vele bajom. Gondolom nála is csak azért…..
szekelya 2009.07.22 16:39:39
Érdekes összeállítás, operációs rendszerek, hatalmas méretű képek, csemegézni való. A beküldő rettentő kiváncsi, hogy mit szűrtök le az alábbiakból :)Szia!kiváncsi leszek ebből mit szürnek le az emberek :)Az elérhetőségeim nem publikusak ;)A telepitett programokból sokat…..
Erre hirtelen lecsaptam amint megláttam, hogy én szeretném postolni, egyrészről mert nagyon tetszik, másrészről meg egy hű olvasónk és kommentelőnk Bachterman asztala érkezett meg immár harmadik alkalommal. Asztali gépe elsőre és másodikra is nagyon jól nézett ki, ám ez…..
Egy szép letisztult asztallal van dolgunk most. Személy szerint nem találtam semmit, amibe bele tudtam volna kötni. A háttérben feltehetőleg két átszerkesztett kép látható, amik szerintem az évszakokat ábrázolják, nyugtatóak a szemnek. A tálca az asztal tetején bújik meg, ezzel…..
A lényeget leírja a beküldő, lássuk:Üdv!Ehol az én asztalom. Duál monitor a CAD miatt, Windows XP bbLean  ablakkezelővel, a funkcionalitás és minimalizmus érdekében.A bbLean nem is rossz, csak lusta voltam anno megszokni...
szekelya 2009.06.11 00:57:44
Kicsit rendhagyó poszt, inkább a pcplaccra való, esetleg egy valódi asztalképpel megdobhatott volna minket a beküldő. ..
szekelya 2009.06.03 13:11:47
Ötletes leírás a beküldő szavaival, nincs hozzáfűznivalóm.Üdv! Újra itt, immáron a vadonatúj Ubuntu Jaunty-val!"Ha nem futja Mac-re, hát csinálj magadnak!" (legalábbis valami hasonlót...)Persze, az Apple-logó nem lett volna méltó erre a desktopra, hisz ez mégis csak egy…..
Ugyan szekelya belinkelte deviantos oldalán az újabb képét előző posztjánál, de mivel a kiposztolás késése miatt utólag elküldte, és nem nagyon dobunk el semmit (legalábbis nem tudok róla), íme.Szia,küldtem egyet márciusban, amit még nem tettetek ki, de itt a frissítés…..
Ha jól számolom, akkor 7 körüli bigyógadget fut a beküldőnk Windows 7-es asztalán. Tőlem a háttérképre kap egy kicsivel több pontot. És ti, hogy értékelitek a felrakott szoftverek kihasználását?..
Újra posztot kaptok tőlem, nem kell aggódni. Első képünk szerintem egy jól megkomponált asztal rendezett ikonokkal, tök jó Samurize statisztikával (minimum a felirat különdíjas). A sok játék mellett a használt ikonok. De én még így elsőre is látok rajta olyat, ami esetleg nem…..
Most munkahelyről posztolgatok (illetve írom a posztokat), így nem tudom, hogy melyik kép mikor érkezett, csak első benyomások alapján rakom sorrendbe a kihelyezést. Jelen képet egy újnak nevezhető látogató küldte, hogy elétek tárja háttérképét, asztalát. És meg kell mondanom,…..
Egy korábbi posztolónk újabb képét tárom most elétek (korábbi képeket most nem keresek), rendes információkkal ellátva szövegesen és külön kis infóablakkal a háttérkép előtt.Szia,sokadszorra jelentkezem, ezúttal egy Vista OS crash adott alkalmat egy teljes desktop…..
Kellemes hétfő reggelt mindenkinek! :) Ma Self_ aka. dragonblue új asztalát csodálhatjuk meg, amihez ez az üzenet érkezett:Sziasztok, itt Self_!Régen DragonBlue névvel küldtem be egy desktopot, azóta már volt egy kissebb átalakítás, de azt nem küldem el, mert nem volt készen... De…..
Oké, tudom, egyrészt Paris kezében tényleg minden megfordult már, ráadásul a botrányhősnő múltja, meg a South Parkos epizód miatt nyilván mindenki arra gondol, hogy váratlanul eltünteti a mobilt valamelyik testnyílásában, de akkor is, ezen a héten ő az Apple-csaj. Meg gyorsan ki…..
Félrefordítások Véleményesek 2009.01.12 19:57:23
Próbálom behozni a lemaradást, de közben eléggé nem hatékony módon többször is félreteszek beküldött anyagokat azzal, hogy majd még meglátom, kitegyem-e őket. Gondoltam, leegyszerűsítem (vagy bonyolítom?) a dolgot azzal, hogy megkérdezlek benneteket. Ez persze elég hülyén jön…..