Regisztráció Blogot indítok
Adatok
settlehead

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző TOP 10-es összeállításoknál is voltak olvasói ellenvélemények, ez így helyes. Most viszont olyan zenekarokat szedtünk listába, akik már megszűntek, feloszlottak stb. de létezésük komoly hatással volt a rock- és metálzenei életre, vagy csak egyszerűen ránk. Ennél…..
settlehead 2013.08.11 18:39:53
Akkor itt az év egyik nagy dobásának igérkező, felhypeolt lemeze. Csak nehogy pofára esés legyen belőle... ..
Előkerültek azok a felvételek, amiket még márciusban készítettünk a Kyuss három oszlopos tagjával. Könnybe lábadó férfitekinteteket csodálhattunk a Pecsában, jöjjön most erről egy kis nosztalgia, majd a műsor végén találós kérdések érkeznek! ..
Már a harmadik új Mastodon-dal vált hallgathatóvá a szeptember 26-án megjelenő The Hunter című lemezről. Ahogy az előzőekhez, így a már állandó vendégnek számító Scott Kelly Neurosis-gitáros-énekes szereplésével készült Spectrelighthoz is készült egy videó, ami ugyan…..
settlehead 2011.09.06 15:24:50
..
settlehead 2011.08.16 12:29:28
@img: jaa mármint ebben a dalban :D
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
Subba Ki van a képen? 2011.03.05 13:30:00
Hint: már nem él, de vágott már neki napszemüvegben éjszaka Chicagónak teletankolt kocsival, egy fél doboz cigi és az öccse társaságában...
settlehead 2011.03.05 14:22:30
Azt már a Kiss-től tudjuk, hogy a Rock’n’Roll Istentől való dolog, szerintük a teremtés hét napja után rögtön a Rock következett. Én hajlamos vagyok ezt elhinni nekik, s ha ezt a tézist elfogadjuk, akkor abban is biztosak lehetünk, hogy a kilencedik napon Isten…..
Komolyan mondom, nem tudom mivel vághatná még jobban maga alatt a fát az egyre inkább közutálatnak örvendő Nickelback és nyomorult énekese, Chad Kroeger, akiket pár éve szó szerint ledobáltak egy portugál fesztivál színpadáról. A nyálas slágerzenét álkemény gesztusokkal…..
settlehead 2010.11.29 15:25:48
Nálunk nincsenek hagyományai a töklámpásos-beöltözős-cukorkakéregetős ünnepnek, így a magyar tévéműsorokból nem nagyon tudunk példákat hozni a legjobb Halloween-témájú epizódokra. Maradnak tehát az amerikai sorozatok, amik minden évben produkálnak egy tonnányi ilyen…..
Lemmyék egy sörreklám kedvéért lassították le az Ace Of Spades klasszikusukat. A Kronenbourg 1664 a Motörheaddel indította új kampányát, ami kb. arról szól, hogy ennek a sörnek akkor jön ki az íze, ha lassan fogyasztjuk. Maga a reklám egy francia kocsmában játszódik, ahol…..
Lángoló Gitárok Piece of shit 2010.08.30 09:02:00
Iron Maiden – The Final Frontier (EMI) Remélem, hozzám hasonlóan sokan utálják azokat a lemezkritikákat, amelyekben a szerző egyenként végigmegy a dalokon, és lelkesen sorolja, hogy melyik szóló jó, hol van király dallam, és hol üt rafináltan a dobos. Következzék tehát…..
B-oldal Brian May 63 éves 2010.07.20 15:18:00
Minden idők legjobb gitáros csillagásza, vagy csillagász gitárosa 63 éves lett tegnap. Ez őrület. Eleve abba belegondolni, hogy már akkor 40-es volt, mikor "megismertem" és már annak is 12 éve, hogy először láttam élőben. Én születtem rosszkor...
B-oldal TOP5 esődal EVÖR 2009.11.23 07:34:00
Szeretem az esőt. Feltéve, ha nem öltönyben kell átklambózni a városon, hiszen akkor - Forrest Gump szavaival élve - még alulról is esik az eső és még a szemüvegen ki nem látás lehetősége is fennáll. Tócsa.De alapvetően miért is jó az eső?jobban be lehet csúszni a…..
settlehead 2010.06.22 19:16:06
Úgy tűnik az Edda Művek engedte saját útján a Subscribe zenekart (Pataky most inkább az UFO látomásokkal van elfoglalva), mert az MTV Ikon fellépés után a Kölyköd voltam című klasszikus Edda-szerzeményt a banda stúdióban is rögzíthette. A feldolgozás igen erőteljesre…..
Némileg váratlanul érheti az Anthrax-rajongókat a hír, hogy Joey Belladonna három év szünet után ismét visszatér a zenekarba. Azért csak némileg meglepő, mert az elmúlt hetekben többször is együtt látták az énekest Charlie Benante dobossal és Frank Bello basszusgitárossal,…..
settlehead 2010.05.10 18:38:21
B-oldal Slash koncert Lemmyvel 2010.05.05 07:56:00
Slash új albumáról anno már beszámoltunk, de azóta kiderült, a pulihajú gitáros nem csak felvette a korongot, hanem szólókoncerteken és fesztiválokon is bemutatja az új anyagot a nagyérdeműnek. A lenti videón éppen Lemmyvel (és egyéb ismerős arcokkal...) tolja a bringát. Ilyen…..
A Radar.com és a Metal Hammer közös közönségszavazásán ismét megválaszották minden idők legjobb heavy metal-albumait. Az ötvenes lista élén a Metallica 1986-ban kiadott Master of Puppets című albuma végzett, amit a 6000 szavazó húsz százaléka sorolt az első helyre. Második az…..
Megkockáztatom: nincs ismertebb és többet vitatott rock-zenekar ma Magyarországon a Tankcsapdánál, legalábbis az állítás első fele mindenképpen igaznak tűnik. És talán pont ez az ismertség hozza magával a fanyalgók és kiábrándultak hadát, mint ahogyan a folytonosan megújuló,…..
settlehead 2010.04.28 14:46:34
"25 éve vagyok vegetáriánus, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Emiatt csodásan nézek ki, de borzasztóan szenvedek tőle." (Ezentúl minden munkanap reggel kirakunk egy idézetet, a kommentekben pedig lehet találgatni melyik híres ember mondta. Aki elsőnek kitalálja, az a…..
settlehead 2010.04.16 13:28:24
@gyz: Én is erre gondoltam :D
Harmadszor tesszük tiszteletünket a Fonogram díjátadón. A téma természetesen a celebek (Korda György, Balázs Klári, The Kolin, Lola, Tóth Gabi, Bársony Bálint, Zimány Linda, The Idoru, No Thanx, SP, Abaházi Csaba, MobilmániaJani, Pándi Balázs, Ben, Paksi Endre hasonmás) és a…..
A nagy jelentőségű első Black Sabbath lemezen túl egyéb komoly évfordulókat is hoz még a 2010-es év, s nekem feltett szándékom, hogy ezek közül megemlékezzek azokról, amelyek leginkább közel állnak hozzám. Ma egy ilyen alkalomról számolhatok be, s mi több, mindjárt két…..
Szerintem a többség látott már legalább egy részt a South Parkból és bizonyára jókat derült Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman és Kenny McCormick hülye poénjain. De milyen lenne a South Park, ha színészek játszanák a közkedvelt figurákat? ..
Kezdjünk egy találós kérdéssel: miről emlékezetes a mai nap? Már azon túlmenően, hogy nyolc év után végre kocsiszínbe érkezik a Vörös Villamos? Ha kell, segítek. Ma, József Attila születésnapján ünnepeljük a magyar költészet napját! Két jó okom is van lecsapni a…..