Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kárfiol

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyelőre nem tudni, hogy ad-e ki lemezt a Shapat Terror, de az biztos, hogy itt a Lángoló Gitárokon meghallgatható két új dal is az egri rockzenekartól. Ezek közül az Új király címűben Tanka Balázs vendégszerepel, akit a Turbo énekeseként ismerhetnek többen. Ezen kívül még a…..
kárfiol 2012.06.22 20:27:58
Nagyon sokan abban a hitben élnek, hogy a Nine Inch Nails 2009 végén befejezte működését, pedig Trent Reznor ilyet soha nem mondott. A csapat egyedül a koncertezést hagyta abba, erre pedig a legjobb bizonyíték, hogy Reznor a hivatalos weboldalának fórumbejegyzésében mondta el, hogy…..
kárfiol 2011.12.10 22:54:58
Bár a Faith No More mégsem áll le, az énekes Mike Patton továbbra is rendszeresen szabadítja rá a világra újabb agymenéseit. Patton ezúttal a főállásban fizikusként dolgozó Paolo Giordano híres regényét, a Prímszámok magányát zenésíti meg. Patton ígérete szerint a lemez…..
kárfiol 2011.09.28 23:22:58
December 15-től már elérhető lesz digitálisan az eredetileg alternatív rockot játszó Isten Háta Mögött új, Ű című nagylemeze, de a fizikai példányokra sem kell már sokat várni. Ez az első lemez, ami (részben) Bokros Csaba gitáros nélkül készült, aki helyett Sándor Dániel…..
Lezüllött szuperhőst szívat a Monster Magnet, tonnányi vizuális információt zúdít a Stone Temple Pilots, régi szintikkel és hülye műkörmökkel támad Zach Hill, a Foals új klipjének pedig egy bábfigura a főszereplője. Ezen kívül itt van még a kaotikus Crystal Castles, az…..
Október negyedikén jelenik meg az óriás új nagylemeze a Példák hullámokra. Az EMI Music Services által gondozott nagylemezen 11 új dal lesz, amiből kettőt már lehetett hallani a tavaszi letölthető kislemezen. Most a Lángoló Gitárokon bemutatunk még hármat a hétfőn megjelenő…..
kárfiol 2010.09.28 19:37:42
Az elején rá lettem kényszerítve, hogy egyszerre legyek zenész és igazgató. Amikor lemezszerződést akartam, olyan nehéz volt kapni egyet, hogy el kellett döntenem, feladom, vagy csinálok inkább egy kiadót...
kárfiol 2010.07.06 19:05:31
Xiu Xiu @ A38 Hajó, 2010.05.28. Kellemes, kora nyári estén adott koncertet az amerikai Xiu Xiu az A38 Hajó tetőteraszán. A fellépés ideje alatt több nagyszabású zenei rendezvény is zajlott Budapesten. Színpadra állt a hajmetál istenség, a Kiss a Sportarénában, a magyar…..
Pár napja már megszellőztettek némi infót a How To Destroy Angelsről, ami Trent Reznornak, a Nine Inch Nails-főnöknek és nejének Mariqueen Maandignek a közös projektje, most viszont itt az első teljes dal a nyáron megjelenő EP-ről. Mint azt legutóbb is írtuk, az eddig hallottak…..
Folyton elkenődik a rúzsom, ha hozzáér a szám a mikrofonhoz...
kárfiol 2010.04.20 16:53:10
Aki rajta van a már hivatalosan is újjáalakult Soundgarden levelezési listáján, az pénteken minden bizonnyal érdekes e-mailt kapott. A levél tartalma egy meghívó volt az aznap esti, rég várt Nudedragons-koncertre, amit a seattle-i Showboxban tartottak. Információ csak annyi volt, hogy…..
kárfiol 2010.04.19 12:57:46
Levélírónk a nappalis és a levelős képzést hasonlítja össze, saját tapasztalatai alapján. Véleménye szerint, aki minőségi képzést szeretne, az ne levelezőn keresse, a tanárokat nem nagyon érdeklik a levelezős diákok. Olyan is előfordult, hogy az egy tárgyra szánt 4…..
kárfiol 2010.04.11 10:50:42
kárfiol 2010.04.11 10:51:22
@kárfiol: márminthogy
Az újkígyósi Baby Bone második nagylemezéről itt azt írtuk, hogy az Angyalszív című dal az egyik legjobb róla: "össze van rakva, működő, fasza, sodró rockzene, ami kicsit talán a Black-Outra is emlékeztet, de annál azért tömörebb, keményebb." Azt nem tudjuk, hogy…..
Magyar vonatkozású klip a héten csak egy van, de maga a zenekar ott sem hazai, csak a dobosa, Pándi Balázs. Új projektjén, a Wormskullon kívül lesz még ma popos Goldfrapp, széttördelt Dillinger Escape Plan, betiltott Mudvayne, sötét felleges Katatonia, csajénekes Omar Rodriguez Lopez…..
kárfiol 2010.03.06 18:42:00
Elkészült az új Superbutt-klip, amit a You And Your Revolution album Last Call című dalára forgatott nemrég a metálzenekar. A dal érdekessége, hogy vendégszerepel benne Zak Tell is, akit a Clawfinger aszott-testű, négerhangú rapper-énekeseként lehet ismerni. Ebből adódóan…..
best of semmi 2009.12.09 07:54:00
 -Na, ez London, az első kockán.Bogyi képe.           ..
Nemrég jelent meg az Alice In Chains nagy vitákat kiváltó legújabb nagylemeze, amivel húsz év után először Magyarországra is eljut a zenekar, ami még akkor is esemény, ha sok keményvonalas rajongó számára a 2002-ben, drogtúladagolásban meghalt Layne Staley nélkül ez már nem…..
kárfiol 2009.11.10 12:11:25
@haifisch: egy olyanra se amin ö énekel muhalol!
Annak idején nagy zavart keltett a Black-Out-rajongókban, hogy Kowalsky kiszáll a zenekarból, a maradék három tag pedig új énekes után néz. Meg is találták az utódot Csordás Róbert személyében, akivel készítettek egy nagylemezt, illetve rengeteget koncerteztek. Ma viszont…..
Nem ússzuk meg: Fred Durst az imént bejelentette, hogy lesz új Limp Bizkit-lemez, heteken belül stúdióba vonulnak. A húzás annyira nem meglepő, hiszen egy ideje szép sikerrel zúzták le Európát, és Amerikát is (többek közt ugye a VOLT-on is megmutatták, hogy kell ugrálni).…..
kárfiol 2009.08.04 14:18:18
Aki ott volt a Hegyalján, és azon belül is a Machine Head-koncerten, az láthatta, hogy a sima háttérvászon helyett vetítés volt a buli vizuálja. Azt viszont kevesen tudhatják, hogy mindezt Lóránt Demeter és Farkas Gábor készítette, és nem is ért véget a történet Tokajban:…..
kárfiol 2009.07.31 14:44:40
Már egy ideje megjelent az első olyan hivatalos Alice In Chains-kislemez, amin William DuVall énekel. Az A Looking In View című számot akár a zenekar Myspace-oldalán is meghallgathatjuk, és immár klipen is megnézhetjük, igaz ezt hivatalosan egyelőre csak a csapat oldalán...
Az előző évtized egyik legfontosabb zenekara, az Alice in Chains már jó ideje turnézik annak ellenére, hogy Layne Staley énekes hiteles grunge-héroszhoz méltóan elhunyt, de most mégnagyobb rajongó-megosztásra szánta el magát: új lemezt is rögzít. Lemezszerződés már van,…..
Lángoló Gitárok A 666-os járat 2009.05.18 09:47:00
Van egy csávó a filmvilágban, akit minden klasszikus galoppmetál rajongó irigyel, és nem, nem a Bar Refaelit kúrogató Leo DiCaprióról beszélek, hanem egy baltaarcú kanadairól, Sam Dunnról. Az eredetileg antropológusnak készülő metallista ugyanis két, főleg rajongócentrikus…..
Igazából sok újdonságot nem hallottunk a mai Sziget sajtótájékoztatón, a fellépő zenekarok nevei már többé kevésbé eddig is ismertek voltak. Na jó, eddig titok volt a Danko Jones, Brujeria, illetve a Woven Hand, és ezek felbukkanása valóban üdítő. Azt viszont nem tudtuk meg,…..
kárfiol 2009.05.08 15:33:36
Ektomorf - What Doesn't Kill Me (2009 AFM) Az Ektomorf igazi magyar sikertörténet. Elindultak egy vidéki kisvárosból, végigküzdötték magukat a hazai metal undergroundon, aztán kimentek Németországba utcazenélni, közben meg felkarolta őket a világ legnagyobb metálkiadója, a…..