Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcifiu

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na ez egy nagyobb lélegzetvételü poszt lesz. Ööö, megmondom őszintén engem rohadtul zavar ebben a telefonban, hogy a navigáció (lehet csak nálam) egy rakatt kaka. Nem vesz fel kapcsolatot műholdakkal, nem talál meg semmit csak a kis vonalkák mennek h van valami kapcsolat. Rohadt…..
Csendben eltelt újabb két hét, amelynek folyományaként a bajnokságban mostanában kevésbé szép arcukat mutató hajdúsági ikonok ismét a BL-ben próbálhatnak vigasztalódni, ezúttal a Dávid-szobor lábánál. Ennek alkalmából ezennel körbehordozzuk a félhomályban…..
Mivel a média és a bulvár itt-ott szinonim fogalomként egymásra simul, ezért teszünk egy sétát a hülyeség napfényes oldalán.Voksán Virág volt barátjának ellopták a mobilját, amin hogyhogynem volt néhány fénykép Virágról, amint éppen orálisan kielégít. Persze a mobil…..
w Az Isten nem elég 2007.03.23 07:00:00
Ne menjünk el rezdületlenül a megindító emberi történet mellett: Szabó Tamás katolikus tábori püspök lemondott, mert beleszeretett egy nőbe. Tele vannak az újságok és tévék tök üres szerelmi szálakkal: Kóka Jánosnak csaja van, Rogán Antalnak is csaja van. És akkor mi van?…..
w No Tanx 2007.03.02 05:00:00
Imádom a tankokat. Odavagyok értük. Nem tudok ellene tenni, ahogy az ellen sem, hogy a pókokat viszont utálom. A tank nem úgy szép, mint a Peugeot 407. Nem feminin, funkciótlan kecs, hanem letisztult praktikum. A tank óriási találmány, a történelem alakítója. A Tigris, a T-34 és a…..
w Much ado about nothing 2007.02.28 20:57:45
Ez ám az ejha. Aki nem akarja végigolvasni: az Alkotmánybíróság megsemmisítette az "elvárt adót", amely szerint nyereségtől függetlenül minden cégnek adóznia kellene, nyilván azért, mert úgyis csal. Ennek ellenére Veres János mégiscsak beszedné, legalább arra a két…..
w Rohadunk a forradalomban 2007.02.21 07:00:00
A baloldal hagyományosan híján van a szimbólumoknak, a jobboldalon meg már túl sok is van. Turul, árpádsáv, szentkorona, kettőskereszt, szentjobb, szent Előbőr. Ha tíz jobbos találkozik, valamelyiknél biztos lesz valami nyeles biszbasz. Ha más nem, egy gyíkkal bélelt tehén.…..