Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SVr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel tízmilliárd forint került tavaly az MVM-től egy Kapolyi-cég közbeiktatásával egy offshore hátterű vállalkozáshoz, melyet az FTC angol befektetőjének budapesti helytartója, Szász András képvisel Luxemburgban. Az MVM-nél belső vizsgálat zajlik az ügyben, Szász András…..
Szerda délután küldte át TéZé az alábbi videót. A tárgyban mindössze ennyi állt: Erősen kéne. Hyundai. Először azt hittem, csak kissé megnyomta agyát a sok hibridautó és a céókettő, de miután megnéztem a videót, én is csak egy halk vazze-t nyögtem ki magamból. Uff, a…..
SVr 2009.02.08 11:53:17
"Akár le is sittelhetnek!" - kiabálta bele a diktafonokba Mr. Booth, egy Grimsby-környéki horgásztó-tulajdonos, jelezvén, hogy akkor is kitiltja vizeiről a Kelet-Európai horgászokat, ha lengyel emberjogi aktivisták potyognak az égből.A derék gazdánál az olvasztotta le a…..
Többször volt már terítéken olyan autópályás sztori, amikor a levélíró szidta a belső sávban ragadókat, a rendőrök meg vagy nincsenek soha sehol, vagy simán nem érdekli őket az ilyesmi. Gbaba31 a másik véglelet tapasztalta meg, rajta kívül nem volt sehol senki, egy kicsit bent…..
SVr 2009.01.04 17:19:30
autózz! Jótevő parkolóőr 2008.12.24 08:37:00
A most következő történetben szereplő parkolóőrt megszállta a karácsony szelleme és egészen meglepő módon reagált Daniék lejárt jegyével kapcsolatban. Bár egy évben csak egyszer van karácsony, azért igazán jól tud esni az ember lelkének, hogy legalább ilyenkor lehet…..
SVr 2008.12.24 10:26:42
@gmower:
na ja, majd 2 hónap múlva jön a csekk, ne vegyél drága cuccot a gyereknek :-))
Itt az évadzáró második felvonása, nem kevésbé áll-leejtős ez az etap sem, és előre szólok, hogy nem tudok róla vicceskedve írni, mert engem rendesen földhöz csapott. Nem sok epizód van a House-ban, ahol egyáltalán nem játszik a humor, mint tényező, de ez mindenképpen ilyen.…..
Decembertől a szállópor határértéket is alapul veszik Budapesten a szmogriadó elrendelésekor, a fővárosi közgyűlés csütörtöki ülésén egyhangúlag döntött a határértékek szigorítása mellett. Az új szabályozás szerint várhatóan sokkal gyakrabban, az elmúlt öt év…..
Jorgos egy igen sajátos akciót átbaszást fedezett fel az Auchanban. A képen látható Wireless Console még véletlenül sem rokona a Nintendo Wii-jének, úgyhogy ne örüljenek, ennyivel nem ússzák meg a karácsonyt:A "Madaras Tesco" illetékesének a magyarázata szerint ez egy…..