Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sztyepa82

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékek bálja Háló-betonszél 2010.06.15 12:24:00
Én még babakocsiban feküdtem, amikor már fényképek bizonyítják, hogy Pati meg volt veszve a labdákért, később szintén fotók őrzik, hogy házépítés maradék anyagai között rohanunk a labda után. Gebi ekkor még inkább csak totyogott. Aztán újabb évek, újabb képek: a mama…..
Emlékek bálja Iskola elé 2009.08.27 13:48:00
Nemrég eszembe jutott pár sor..."Hogy nyílik fel szépen csendben a pad fényes fedele, ha felállok, mit kell tennem, hogy ne csapjak zajt vele?"Ez a harmadik őszkezdet iskola nélkül - most valahogy mégis jobban számon tartom, mert Füli is iskolába megy. Lesz Olvasni Tanulok és…..
sztyepa82 2009.09.21 20:53:27
@Eurydice: Hello Aszti!

A zablak-zsiráf leginkább "stoppolásra" volt alkalmas. Asszem a közepe-vége felé mindenféle járművek /autók, vonatok, repülők.../ voltak,ez volt a könyv KRÉMje, mindenki tudta-várta, hogy odaérjünk. Amint odaértünk ahogy tudtuk, SPM-fokozatban rácsaptunk a kívánt tárgyra. :-)
Ezt csináltuk Gebival, de leginkább az osztályban a fiúkkal.
Óriási viták kerekedtek, ki ért hozzá először / persze ezredmásodpercek döntöttek, mint a forma1-ben/.

Na jó! csak egy kis kapcsolódó emlék.

Istenpá!
Csak két dolog:Megérkezett a tél: nemcsak a bélést tettem bele a piros kabátomba, hanem a levelek is eltűntek a fákról - a szembenlévő ház falára felkapaszkodó vadszőlő is eldobta vörös ruháját. A hideg szél besüvít a szűk utcácskába és felkapja a leveleket, ahogy kinézek…..