Regisztráció Blogot indítok
Adatok
didus

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben az összeállításban olyan játékosokat gyűjtöttünk össze, akik súlyos sérülést szenvedtek, ám dacolva a fájdalommal a pályán maradtak, és mindent megtettek a csapatuk sikeréért.   ..
 Először is köszönöm a bizalmat, nem vagyok egy újságíró, csak egy-két ötletem és gondolatom van egy helyi, közéleti portál és fórum létrehozása kapcsán.Fontosnak tartanék egy ilyen oldalt, ugyanis a mostani képviseleti rendszerű demokráciából szerintem pont azokat…..
 - Van valamilyen ismerőse Bicskén? – kérdezte a telefonban a Saubermacher ügyintézője.- Nincs, de miért fontos ez? Én Biatorbágyról szeretném elszállíttatni a nyárról megmaradt beltéri falfestékemet – értetlenkedtem.- Bicskén hamarosan begyűjtjük a veszélyes…..
didus 2008.11.27 09:06:58
Mint már Dodinak jeleztem a Viadukt Lakópark fórumán, szerettem volna egy már bejáratott honlapon létrehozni egy chat fórumot, de ehhez némi informatikai tudásra lenne szükségem. Választ nem kaptam, talán LiuKang segíthet. Dreamweaver CS-t használok. Egyelőre az e-mailen érekezett leveleket kézzel tudom feltenni. Az eredmény a www.hajrabiatorbagy.hu honlapon láthatók. Az önkormányzat most ír ki milliós pályázatot önkormányzati portál kialakítására. Lásd Önkormányzati híradó. Jó lenne hamarabb egy véleményformáló fórumot kialakítani. A mi véleményünk szerint, és nem az önkormányzatban ülő fafejűek moderálása szerint