Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonaventura

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fokozatosság elvét követve zajlott le a szemünk előtt a világbajnokság harmadik napja és ugyan az első meccs inkább a csukott szemeink és a köldökszőrünkre csöpögő nyálunk előtt zajlott, összességében nem lehetünk elégedetlenek. Elvégre az ismeretlen sportág…..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
bonaventura 2010.06.13 10:09:52
@heinrich: haha fm2010ben azért császár az újkastélyban, de a barca még nem jelentkezett be érte
bonaventura 2010.06.13 10:31:03
@ddrum77: talán, mert jonas brothernek sem kellett volna
amúgy biztos nem rossz gyerekek, csak hát
bonaventura 2010.06.13 10:37:38
@rokamoka33: nee tegnap este a meccs alatt haveromnak 3 gólt mondtam
de legalább adott egy gólpaszt
Megnézzük, hogy a futball méltatlanul komolyan vett frázisa, mely szerint a frissen kinevezett edző olyan új impulzusokat hoz egy csapatba, amelyek segítségével garantáltan megnyeri az első meccsét, igaz-e az agyonvert kolibri dinamizmusával futballozó Hamburg esetében. Megláthatjuk…..
Nem tisztünk eldönteni, hogy csak udvariaskodnak/hitegetnek a felek, amikor azt mondják a Manchester United-Milan visszavágó előtt, hogy nyílt a továbbjutást kérdése, de annyit feltétlenül szeretnénk jelezni, hogy szerintünk bizony az. Lehull a lepel, Garcia bőrmester is színt vall…..
bonaventura 2010.03.11 10:18:37
@bakító:
ez jó összegzés szerintem

pl láthatjuk, mennyit költöttek (engedtek elkölteni) cr-ért kapott pénzből
A keddi játéknap után fékezett habzású BL-este következett, sokkal inkább a kapitális hibákról, mintsem a parádés játékról marad emlékezetes. Egyik párharc sem dőlt el, ugyanakkor mindkét párból kirajzolódni látszik a továbbjutó személye, már csak össze kell kötniük a…..
Ronaldinho egy szemétláda, hogy így elrontotta Becks visszatérését. A Milan meccse semmi másról nem szólt, csak róla, sem a duplázó Borriello, sem a hatalmasat harcoló, új erényeket csillogtató Amrosini nem volt sehol ahhoz képest, amit a brazil mutatott. Pedig elvben ez a Nagy…..
bonaventura 2010.01.07 11:09:38
Idén hatodik alkalommal jelent meg a Haszon magazin listája, amelynek címe: 25 magyar, aki mozgatja az országot. A legfontosabb magyarok listáját évről évre neves szakértői zsűri segítségével állítja össze a lap szerkesztősége, melynek dilettantizmusáról mindent elmond, hogy…..
bonaventura 2010.01.04 10:04:22
A BL okozta lelkesedés - és ezzel párhuzamosan a Loki energiáinak - elfogytával egyre hülyébbnek tűnt az ötlet, hogy Lyonba látogassunk. Az igazi az első volt, nincs olyan élőlény, aki ne szeretne eljutni az Anfieldre egyszer, míg a fiatalabb szurkolók azóta vártak Firenzére, hogy…..
Bundaügy van Magyarországon, ami tulajdonképpen szót sem érdemelne, ha az NB I.-ben vesztegettek volna meg néhány délszláv megélhetési sportolón keresztül magyar játékosokat. De sajnos most nem csak ennyiről van szó, érintett több magyar utánpótlás-válogatott is, ez pedig már…..
bonaventura 2009.12.02 16:04:56
@_benito:
a gáz az egészben, hogy amelyik terület érintett a bundában, az nemzetközileg érdektelen, nóném tényező, hiszen ide kevesebb pénz és fáradság is elég, másfelől a lebukás veszélye is kisebb, hiszen nemzetközi szinten NULLA figyelem esik rájuk, tekintettel arra, hogy nemzetközi botrányról beszélnek a retkes törököktől a belga második vonalig

szóval mi is benne vagyunk, mint nemzetközileg jelentéktelen alakulat
a címeres mezért viszont többszörösen kár és gyomorforgató

kicsit más: képzeljük el, hogy f torreshez vagy messihez mennek oda, hogy egy terepjáróért játsszon már szarul
mi elég kicsik vagyunk a német harmadosztállyal együtt
kár
Csűrhetjük-csavarhatjuk, de a nap végén újra csak ott fogunk tartani, hogy ötös postaironnal aláhúzzuk: a világ legjelentősebb klubmérkőzése a spanyol bajnokság örökrangadója, a Barcelona-Real Madrid. A bajnokság két legeredményesebb csapata, akár egy Juve-Inter, politika és…..
bonaventura 2009.11.30 17:25:52
@pancho_sanza:
bazd karácsonyra kapsz tőlem egy higuain-mezt
nevetséges
amúgy az elég árulkodó, mikor egy csapat egy gólos hátránynál feladja (kb 90. perctől)
béke
Balhé, az van. Hiszti, az van. Csempe a francba, az van. Meg persze kapitány-kérdés is van, nekünk ez a szemünk fénye; dehogyis Trianon, a szövetségi kapitány, az vesszen mindörökkön örökké. Erősen patthelyzet szaga van a dolognak, mert bár én is szívesen venném lajstromba…..
A La Liga nyolcadik játéknapját megelőzően a BL-ben szereplő csapatok kerültek leginkább a fókuszba. Más-más motivációkkal hangoltak a meccseikre, ugyanakkor a papírforma alapján mind a négyen győzelemre számíthattak. Igazán nagy rangadó nem volt a fordulóban, viszont túl…..
bonaventura 2009.10.30 11:53:34
@Csöncsön:
a reál úgy játszik, mint az előző szezonokban, a barcához mérve sehol nincsenek

számomra akkor lett gáz ez az egész, mikor del boszkét meg hierrót elküldték

emlékszem, mikor a bayern percekig nem ért labdához saját pályáján
ez a színvonal elérhetetlennek tűnik
Bár a beígért nagyszabásút - legalábbis egyelőre -  nem tudjuk elétek tárni, és - ismét csak: egyelőre - a beígért újabb interjú sem jött még össze, próbálunk új fogást találni a blog történetének eddigi kedvenc témáján. Még egyszer a Vb-bronzérmes U20-as…..
Negyediknek lenni a legszarabb az egész világon, ezért egy kicsit sajnáljuk Costa Ricát, de erre a bronzérem ünneplése közben nem sok energiánk marad majd előreláthatóan. Gondolni sem szeretnénk rá, hogy elveszítjük a bronzmeccset. Esélytelenként (de legalábbis nem esélyesként)…..
bonaventura 2009.10.17 09:32:07
Az a legnagyobb baj, hogy ez a meccs már ilyen senkit nem érdeklő szakaszában volt a selejtezőknek, mert egyébként engedelmeskedve a magyar szurkolói néplélek követelményeinek, azonnal végletes, „Mától minden másképp lesz” – címkéjű szózatokkal készülnénk.…..
bonaventura 2009.10.16 09:01:21
@kroos: érdekes kérdés, mert egyrészt az ukrán válogatott jobb, mint a magyar
másrészt ők még kijuthatnak
viszont a magyarba könnyebb bekerülni

u20ról annyit, hogy azért voltak játékosok, akiket el se engedtek a vb-re (nyilván nem a szarokat)
de ha ma győznénk, akkor mindenki boldog lenne
hajrá fiúk!

a nagyválogatottról meg egy komolyabb ellenféllel szemben elég ritkán tudjuk lehozni a meccset kapott gól nélkül, viszont ha nem támadunk, gólt sem lövünk
milyen egyszerűnek hangzik
Ismét azt kell hogy mondjuk: bandákba verődött kóbor kutyák marcangoljanak szét, ha nem a miénk a legfaszább kis csapat a VB-n. Lélekölő, bátortalan, kiábrándító kezdés után machetével a fogunk között jöttünk ki a második félidőre, érezni lehetett, hogy ez a csapat…..
A spanyol bajnokság szar. Egy minden szempontból egyszerű megállapítás. Bonyolultabban úgy lehetne fogalmazni, hogy nincsen benne izgalom, nincsenek benne igazi egyéniségek, a csapatok nagyon könnyen skatulyázhatók és kasztjukból gyakorlatilag képtelenek kitörni, a bajnokság…..
Erwin, én nem ilyen lovat akartam! Igazából nem is a lóval van bajom, mert az olyan, amilyen. Nem egy táltos paripa, de tegnap futhatott volna sokkal jobban is, ha a zsoké nem pakol rá mázsás súlyokat. Egy szar portugál csapat verte le tegnap a magyar válogatottat, ami már önmagában…..
Seggbe lőtt oroszlán nyomait követve szakítunk be a susnyásba, fegyverzetünk egy fogkefe és egy How to avoid gangrape in prison c. kiadvány, mégsem hátrálhatunk. Portugáliát még soha nem tudtuk megverni, Puskásékat is elrakták anno, úgyhogy vágyainkat és reményeinket is ennek…..
Nem egy lényegi vita ez, inkább csak érdekesség. Az 1994-es amerikai világbajnokság utolsó selejtezőjén a franciák a bolgárokat fogadták otthon, és egy döntetlen is elég lett volna, hogy kijussanak a VB-re. Másodpercek voltak csak hátra, mikor egy szabadrúgást David Ginola…..
Az olasz bajnokság, ezt egyre határozottabban érezzük, sikeres év és jó bajnoki szezon elé néz idén. Van itt egy Inter, amelybe Mourinho nagy duzzogva illesztette be az utolsó puzzle-t, egy Juventus, ahol elég markánsan formálódik egy működőképesnek tűnő rendszer. Aztán ott van…..
SZEGEDI Csanád, a Jobbik új, magyar képviselője a betiltott Magyar Gárda egyenruhájában vesz részt az Európai Parlament alakuló ülésén az EP strasbourgi üléstermében. Az európai parlamenti választásokat június első hetében tartották az Európai Unió tagországaiban...
El Indio d'Artagnan földjére látogat, Kolozsvárott Róma kapuja lesz kilenc záros, a Werder és az Inter meccsén pedig már előre röhögünk. Ebben a két csoportban még bármi megtörténhet, nem úgy a másik kettőben, ahol már csak az UEFA kupás indulásért zajlik majd komolyabb…..