Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julius Z

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyümölcséről ismerni meg a fát. Gondold át ezt az örök érvényű mondatot!..
Ken Follett sikerkönyve, a Katedrális fiatalkorunk egyik kedvec olvasmányélménye volt, így nagyon megörültünk annak, hogy a Scott-tesók (Alien Ridley és True Romance Tony) cége, a Scott Free TV (ami egyébként a Cég című CIA-ról szóló minisorozatot is készítette) egy német és…..
Helga és Barna Átverés sztori 2009.05.31 14:30:58
 Tegnap óta a helyzet semmit nem javult. Még tegnap küldtem egy sms-t Szalai Helgának: "Szia! Légyszives gondoljátok át, hogy biztosan ezt akarjátok e!" Erre még nem érkezett válasz. Holnap ha továbbra sem jelentkeznek, elkezdem kommentezni az iwiw-re fölpakolt esküvôi…..
 Üdv Mindenkinek! A végén kezedem: ma 2009. május 30-án 1485ft van a pénztárcámban. Ebbôl a pénzbôl még június 2-án föl kell utaznom Budapestre 900ft-ért, de még ezt megelôzôen holnap 31-én el kell utaznom Dabasra, hogy részt vehessek anyám halálának évfordulós…..
hivbosszu Hetero fejek a homokban? 2008.11.25 20:26:55
Közeledik december 1-je az AIDS világnapja. Ismét lesz 1-2 jelentéktelen mondat „megemlékezés” néhány médiában, néhány szervezetnél és intézményben. Az hogy évente 1x tesznek csak érdemben említést a HIV vírusról, azt a látszatott kelti, hogy Magyarországon nem…..