Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BBface

3 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves olvasók! Be kell vallanom, hogy az utóbbi években kissé feszített tempót diktáltam önmagamnak a Rocksztár leszek, mama! képregényt illetően. Ennek persze meg is lett az eredménye, hiszen rengeteg kedves olvasóval lettem gazdagabb, jó érzés tudni azt, hogy Johnny és az…..
BBface 2013.03.25 10:19:00
2010.08.01. ..
 Hácsé olyan meggyőzően alkotta meg a híres Playmate, Meszliner Szabina alakját a múltkor, hogy azóta sokan csak a képzeletbeli nyuszi nevére keresve találnak rá a Modorosra - talán némi fénykép reményében.Szabina után kaptunk még egy kolosszális írást Hartay úrtól -…..
Olvassa az ember a híreket, felháborodik, meg hőbörög kicsit, aztán kész is van, mert vele úgysem fog ilyesmi történni. Ezt hittem én is, aztán fél kilenc körül a Rákóczi tér és a Baross utca között háromszor pofán vágtak 6-os villamoson.Ezerszer megírták már ezt a…..
absztarhál 17634 2009.10.24 02:55:00
Vajon diszlexiás vagy? Tudd meg most! Küldd a DISZLEXIA szót a 17634-re!..
Van valami mocskosul elitista a premier előtti vetítésekben. Az újságíróknak persze hasznos, hogy lehozhatják a kritikát még a film moziba kerülése előtt, de alapvetően az egész arra jó, hogy az ember elkápráztassa a csaját, hogy mennyire VIP is ő, mert ugye a pórnépet nem…..
Egy nagyon kedves informátorunktól kaptuk az infót, miszerint a Scrubs nem a Viasat vagy a TV2 adására érkezik, mint azt korábban jelentettük, hanem az RTL Klubra, azaz vagy az anyacsatornára, vagy pedig a Cool Tv műsorára. Nem tudjuk mikor, ne is tessenek kérdezni. A másik hírünk,…..
Subba Korzó 2008.04.21 10:24:00
Ehhez biztosan nem fuzunk semmilyen kommentárt, figyeljuk csak a kreatív elme szárnyalását csendben. ..
Könnyű kis logikai játékkal, a Ring Pass Nottal búcsúztatjuk a hetet. A játékban egy gyűrűt kell kitölteni dominószerű alkotóelemekkel úgy, hogy az egymás mellé kerülő elemek színben vagy mintázatban passzoljanak. A későbbiekben több megkötés nehezíti a feladatot és…..
Vajon a tanárok megbüntethetik a diákokat a Facebookon folytatott tevékenységükért? A TimesOnline-on olvashatjuk, hogy néhány osztálytárs csoportot hozott létre a Facebookon, melyben az iskolai élményeikről beszélgetett (állítólag egyik vélemény sem volt kritikus az iskolával…..
Ötéves öcskös Focidöntő 2008.01.29 11:23:55
BBface 2008.01.29 21:48:48
Csak hogy fokozzuk az ünnepi hangulatot, amit a 100. képsor felkerülése után érzünk, jöjjön most egy saját készítésű - meglehetősen különleges - napitanácsszerűség, amely egy olyan témát dolgoz fel, amivel rajtam kívül nem sok olvasónak kell szembesülnie. De nem is olyan…..
Kedves Nagyapa!    Már régóta nem hiszek a Mikulásban. Mindig felismertem a pálinkaszagú szomszédot a jelmez alatt, mégis mindig ugyanolyan örömmel téptem fel a csomagokat. Egészen mostanáig.     Persze megértem, hogy elmúltam húsz, de ettől még…..
Nagyapámnak Tükörtojás 2007.10.22 22:45:00
Kedves Nagyapa!    Bízom benne, hogy megkapod ezt a levelet. Furcsa idők járnak felénk. Most is tüntetnek a fővárosban. Engem nem kell féltened, jó messze vagyok ettől az egész hercehurcától. Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor nagy baj nincs, a posta még kézbesít. És…..
– Nem az a kérdés, hogy miben hiszel, hanem az, hogy AZ hisz-e benned..XIII. fejezet – Levél a Mikulás BácsinakMikulás Bácsi Úr részéreÉszaki Sark, valaholTárgy: kívánságaimHivatkozási szám: 05/D/1/204Tisztelt Mikulás Bácsi Úr!Mindenekelőtt szeretnék…..
Kedves Nagyapa!    Ennyi évvel a hátad mögött, gondolom,  már jónéhányszor kértek tőled is tanácsot. Az embernek szüksége van arra, hogy segítsenek néha neki egy-egy döntésben vagy a döntés véghezvitelében.    Hányszor hallottam már, hogy…..
Filmdroid Die Hard Music Video 2007.11.23 16:51:09
No one dies harder than John McClane. Régi már, de még mindig jó. GuysNite csapat készített egy dalt McClane bá'-ról. A stúdió persze nem nézte ezt jó szemmel, de aztán mikor látták, hogy mekkora sikere van a számnak felkérte őket, hogy a negyedik résszel egészítsék ki a dalt ..
Ötéves öcskös ... 2007.10.23 21:22:00
Kis szünet, hamarosan újra jövünk .....
Nagyapámnak Ízlések és pofonok 2007.10.13 23:15:00
Kedves Nagyapa!    Nagy kincs a hétvége, ha az ember csak ekkor találkozhat a régi barátaival. Hosszú kihagyás után végre sikerült újra összegyűjteni a teljes társaságot barátnőstül, hogy együtt legyünk egy kicsit, beszélgessünk és csapjunk egy műhelypartit.…..
Update3 (20:45): a Hír TV szinte folyamatosan adja az eseményeket, csak egy-egy Ókovács Szilveszter merengő idejére szakítják meg a közvetítést. A bejelentkezések bája, hogy Császár Attila pozícióját eddig egyszer sem sikerült eltalálni, talán GPS adót kellen rászerelni, úgy…..
Kedves Nagyapa!  Kurva lettem. Pontosabban hímszajha. Még pontosabban szellemi hímszajha. Keresztanyám befejezte a szakdolgozatát. Tegnap átugrott, hogy szépen megkérjen arra, hogy fussam át és javítsam ki a hibáit. Persze én belementem, mert ez a legkevesebb, amit megtehet az…..
Felnyitom a vén zongorát, Eljátszom bús szívem dalát: Patkány vagyok, de nem féreg, Az élet a legjobb méreg! A videót a kommentek közül csórtuk, köszönettel...
Nagyapámnak ELTE vs NYF 2007.09.14 23:13:00
Kedves Nagyapa!    Elkezdődött. Beköltöztem a koliba és voltam előadáson is. Én már hozzászoktam, de van egy haverom, aki kihagyot egy évet és csak most vették fel egyetemre. Talán én jobban vártam, mint ő. Nem is csoda, hogy az első telefon után, lerázva az egész…..
Ötéves öcskös Olvasás 2007.09.11 08:00:00
BBface 2007.09.12 14:45:00