Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Commissar Morak

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szájbatalpaló Blog A média 2 2015.10.29 13:43:21
Folytatván a média működéséről szóló szájbatalpalást, a hírek világáról most térjünk át a szórakoztatóiparra. Legelsőnek megvizsgálhatjuk a szót: szór-a-koz-tat-ó-ipar. Szavunk gyöke tehát a szór. Egy egységes dolog részeit eltávolítja egymástól, különböző…..
Nagyon szomorú vagyok, amiért egy Die Hard film került a Baaad Movies-ba, de a sorozat ötödik része mellett sajnos nem lehet elmenni szó nélkül.     ..
Baaad Movies Besztof: Star Wars 2014.01.18 23:01:42
..
Egy 2012-es horror, ami nagyon hangulatos darab is lehetett volna, de sajnos az első egy óra után minden eltelt perccel csak egyre mélyebbre ássa magát. ..
Ha minden jól megy, holnap - de van rá esély, hogy még ma este - felkerül Az utazó-kritika második része, de addig is íme a jövő év egyik nagy blockbuster-várományosának teljesen friss trailere, amiről csak éppen azt nem lehet eldönteni, hogy egy film, vagy egy videójáték…..
Így februárra csak megjött a nagy betűs TÉL, mindenki pánikban, és nem győzzük a fűtéssel. A horror világában azonban vannak sokkal rosszabb helyek, cudarabb időjárási viszonyokkal. Íme három film, három különböző kontinensről. Következzen két csontfagyasztó thriller és…..
Egy borzasztó, Mad Max-re hajazó képregényfilm a '90-es évekből. ..
w Van egy régi mániám 2011.05.27 13:37:34
  Trianon olyan a jobbosoknak, mint másoknak a meztelen nő. Legalábbis így gondolta Papcsák Ferenc, és beszállt a kis magyar holokausztiparba.  ..
Azt hiszem a Halálos Iramban-sorozatot nem nagyon kell bemutatni. Totál értelmetlen B-kategóriás akció-őrület filmekről van szó, amiben nem a történet, a karakterek, vagy a színészi játék számít fontosnak, hanem dagadó izmok, őrült száguldás, dögös kocsik és még dögösebb…..
Elképesztő, hogy ma már semmi sem szent! Még egy hónapja sincs, hogy megjelent az Ultramarines (A Warhammer 40.000 Movie) című animációs sci-fi/fantasy film, és máris lecsaptak rá a kalózok! Ráadásul mindezt - többek között - egy magyar letöltő oldalra is felrakták! Szégyen...…..
Commissar Morak 2011.03.30 17:59:16
Baaad Movies Gyöngyszemek - Azumi 2011.02.28 19:42:00
Ryuhei Kitamura A Versus (anti)rendezője úgy látszik, képes volt megmutatni egy másik, nem mellesleg sokkal szimpatikusabb oldalát. Az Azumi korántsem hibátlan film, de szépen elkészített, színvonalas munka, amire érdemes rászánni az időt. Jó szórakozást!..
Már készült egy Doom 3 szinkron, amely szerintem ahhoz képest, hogy amatőr projekt volt, igen tetszetősre sikeredett. Én is részt vettem benne és szerintem remek móka volt. Örülök, hogy így döntöttem. A Doom 3 kiegészítőjéhez (Resurrection of Evil) szintén készülőben van…..
Aki figyeli a blogon kívüli szösszeneteimet, tudhatja, hogy elég hülye helyzet állt elő, ugyanis új számítógépemmel (laptop) képtelen vagyok hangot rögzíteni. A szoftver megvan, de csak a mikrofon audióját ismeri fel, mint hangforrás. Enélkül meg nem lehet videókat…..
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Commissar Morak 2010.10.05 22:02:51
Folytatódik ez a filmtörténeti antiklasszikus, ezúttal kicsit részletesebben kitérek a "színészekre", a "zenére", a "kúl" beszólásokra és egyéb finomságokra. De a lényegen mindez nem változhat: ez a film egy igazi legenda a rossz filmek…..
Commissar Morak 2010.09.17 01:43:48
Trivia

Scott Shaw is one of the most advanced non-Korean practitioners of the Korean martial of Hapkido in the world. He is ranked a 7th Degree Black Belt Master by the Korea Hapkido Federation.

The final two credits in virtually all his films are, "In Memory of Dinosaur Filmmaking" and "The Zen."

He is the creator of Zen Filmmaking. In Zen Filmmaking no scripts are used. There are no rules and no definitions. The spontaneous creative energy of the filmmaker is the only defining factor - this allows for a spiritually pure source of immediate inspiration to be the only guide in the filmmaking process.

Graduated from Hollywood High School in Hollywood, California

Is often called, Swamiji or Baba by his friends. This is in obvious reference to the time he spent in India as a monk.

Lives much of every year at his beach house in Kamakura, Japan.

He was the first non-Korean ever to be awarded the advanced master rank of 7th Degree Black Belt by the prestigious Korea Hapkido Federation.

Holds both American and Japanese citizenship.

Has a Doctor of Philosophy degree in Asian Studies.

Holds three Master of Arts degrees. One from California State University, Los Angeles in Geography, the second from California State University, Dominguez Hills in Humanities, and a third, a Master of Herbology degree, from Emerson College of Herbology.

Received a Bachelor of Arts degree from California State University, Northridge in Geography.

Has taught courses on filmmaking at the University of California, Los Angeles, (U.C.L.A.).

Scott Shaw was offered the role of the Gang Leader in Batman Forever (1995). When he turned it down, the role eventually went to Don 'The Dragon' Wilson.
Commissar Morak 2010.09.17 01:44:33
Commissar Morak 2010.09.22 07:38:24
@zecske: Nem akartam lefordítani az egészet, mert úgy gondolom hogy ma, amikor az angol annyira idegen nyelv csak mint néhány honfitársunknak a szép magyar beszéd, talán meg tudják érteni azok akik olvassák. A legtöbb PC játék még mindig angol, és ha normális infot akarsz valamiről, 99%, hogy angol nyelvű honlapon találod. Igen, vannak magyar források is, de a mérhetetlenül sok félrefordítás miatt általában pontatlan információhoz jut az ember. De ha végképp idegen tőled ez a nyelv, tényleg ott a Google fordító. Igaz, kicsit magyartalan lesz a szöveg, de hidd el, meg lehet érteni.

Úgyhogy engedelmeddel, csak a Te kedvedért nem állok neki lefordítani a teljes szöveget.
Vincenton nevű olvasónk hívta fel a figyelmem erre a kínai alkotásra. Hát igen, ha már focizni nem tudnak a kínaiak , legalább karatéjozni tudnak. De mindezt vegyítve a focival. Szóhoz se jutok. ..
Rossz PC játékok sorozat Gemini 2010.08.19 21:52:00
Csak nem bírtam abbahagyni... De most már abba fogom, mert Gemini nagyon gyatra. Ezzel sosem fogom tudni aktiválni a következő embert... A videó végén nagyon látványos kivégzést láthattok. ..
Commissar Morak 2010.08.19 22:26:53
@freddyD: Az az üzlet, hogy mielőtt lejár az időd duplán tudod támadni. Mivel azonban a saját életerődből hozod létre a klónt, ha nulla lesz az időd, akkor a klónod - ezzel együtt az életed fele - elvész. Szóval nem állnod kellene mint fasz a lakodalomban, hanem amíg az iker klónod pofozza az ellent, addig neked is ezt kellene tenned az eredeti Geminivel.
Elérkezett az idő, hogy a beérkezett pályázatok legjobbjai közül ki legyen választva az, aki a Center jóvoltából egy LG tv-monitor cuccos boldog tulajdonosa lehet. Nem is húzom az időt! Lássuk a jelölteket!1. Tron Olvasónk az éleset szotyizza és rögtön beindított egy Tron…..
Emlékeztek a Mátrix 2-ből, amikor Neo pedofil pap csuhában aprítja a sok Smith ügynököt. Az indiaiaknak ez se volt szent! Kicsit más a sztori , de a lényeg nem változott. A Balázs Pali csávó megállíthatatlan! Köszi a linket Almáspitének!..