Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LevBizkit

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Limp Bizkit Tippverseny 2.0 2010.09.15 22:58:27
Mindenki írjon be egy évet, hogy mikor jelenik meg a Gold Cobra ;)UI:Lehet, hogy tényleg kéne egy rendes versenyt kiírni. Esetleg írhatnék a Universalnak, hogy egy ingyen szponzorált Gold Cobráért cserébe, ki tudja a legötletesebben promózni az új lemezt? Egy próbát megér..
LevBizkit 2010.09.21 09:55:07
www.limpbizkit.com/

2021 the year of the Gold Cobra
azt hiszem ez mindent elárul
Ki hitte volna??? =) Looking like our new single will be finding its way to you more like February-ish. Just making sure everything is ready to strike Fordítok: Februar-isch = március..
LevBizkit 2010.01.31 18:34:56
www.youtube.com/watch?v=K1GBWOJ3JkA

Talán ez érdekel titeket :D
LevBizkit 2010.01.31 18:44:12
@freddyD: :p bocs,kb 2 hete most jutok először a saját gépemhez,nem figyeltem mostanában
Elég funkys. Nekem tetszik :) Hangot tekerjétek fel max-ra, mert csak úgy hallani ..
Elnézve, hogy csomó lapnak nyilatkoztak, szerintetek mennyi annak az esélye, hogy mint (mondjuk) nem-hivatalos magyar lb bázis igénylek egy rövid koncert előtti interjút a bandával és rábólintanak? Azt se tudom igazán kinél kérvényezhetném ezt...?! Bizkit menedzsment tűnik a…..
FreddyD igazi arca ő freddyD 2008.11.05 22:41:00
amint nézem freddyd videóit EZT találtam !!! hát menően nézel ki freddy..
Szerintem ezt még nem nagyon láttátok, speciel nekem is új volt. 2000-es New Jersey koncert. A közönség elég szar, de a felvétel jó és Fred a végén kicsit érdekesen fejezi be a dalt :P  ..
Sam a fő rajongói bázis fórumán (Armpit) update helyett arra bíztatta a rajongókat, hogy írjanak neki kérdéseket, és ezekre fog válaszolni. (Én lemaradtam erről, brrrrr)Szóval ilyesmiket tudtunk meg:- Az egész(!) banda napi szinten beszél egymással. Lee és Fred még nincs ott, de…..
Ejha... Hogy ezt is megéljük! A mester mindenesetre megszólalt Myspace-en  LBF- I finally remembered my freaking password to this portal. What I want you to know is that shit is going down!! The Limp dogs are bringing it hard. It is time to rally the family and prepare for the most…..