Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tenkes kapitánya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem terveztem ma bejegyzést írni. A napom lefelé mutató lineáris függvényként tudnám ábrázolni, ahol x tengely az idő, y pedig az életkedvem. Eleve 10 perccel később keltem a megszokottnál, ami egyébként is sietős, így meg pláne. Gyors reggeli és már szedem is a lábam a…..
Hétfőn volt az első Erasmus meeting. A Collegium Novum egy dísztermében ültünk, állítólag nagyjából kétszázan, Kopernikuszt, II. János Pál pápát és különféle lengyel királyokat ábrázoló festmények társaságában mi, erazmuszosok. A világnyelven elmondott…..
 Nosztalgiával gondolok vissza a reggelire. Amikor még előttem volt az egész nap. És volt esélyem még ma befejezni a 7 oldal fordítását. De a helyette inkább ezt a blogot írtam. Nem is tudom, miért...Amikor jobban elmélyülök egy-egy szövegben, nagyon könnyen átveszem a…..
Tenkes kapitánya 2012.02.20 17:10:02
@morphondir: egy novellát igyekszem. Bár ez az első, már most kezdek egyetérteni fentebbi észrevételeiddel. Egy-egy szó vagy mondat képes kivetni a kerékvágásból.
Egyébként jeleneg úgy érzem, hogy csak nyomokban sikerül jól fordítanom, de nem baj. Remélem majd javul.

Szeretem, amikor szerepelteted a "morfondírozni" igét a bejegyzésben. :)
 A házunk ajtajától pár méterre található egy kiváló sörbolt. Tegnap délután betértem oda, ami azért különleges, mert tegnap szombat volt, ezen a napon ebben az országban pedig a legtöbb kis bolt, de a nagyok közül is számos, meglehetősen korán zár. Ez viszont még 15…..