Regisztráció Blogot indítok
Adatok
powerpc

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó lenne valamivel több információ a masszőrhölgyekről. Mielőtt bárki félreértene: nem a beszámolónak álcázott öntömjénezés hiányzik, meg nem is a régi makktársalgó, hanem azt tartanám nagyon praktikusnak, ha a hölgyek kihasználnák a rendelkezésükre álló felületet és…..
powerpc 2012.02.18 11:23:00
@hant: ott a pont...
 Rövid, de életigenlő történet hétfő reggelreA srác szülei kezdettől fogva ellenezték a kapcsolatunkat, ez vezetett végül ahhoz, hogy három év együtt járás után, az utolsó egyetemi évben pasi ezzel a szöveggel szakított velem:-Ha rendeződnek a dolgaim és majd anyagilag…..
Februárban elindul hát a régóta előkészülő Médiaunió 2009-es kampánya – annak, aki lemaradt: egy rakás egy újság és tévé összedobott egy nagyon nagy rakás hirdetési felületet, amin évente egy darab Nemes Ügyért lehet harcolni szakadatlan. (Azaz: civil kampány, nem…..
Most úgy jött ki a lépés, hogy a férfiak kapnak pár leckét. A következô levél egy kudarcba fulladt MSN-es ismerkedés történetét taglalja pár tanulsággal:Sziasztok, szeretném veletek egy ember példáján keresztül megmutatni, hogy ha fiú vagy, mit nem szabad társkeresős…..
powerpc 2008.12.16 16:35:30
yes